Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet canım hastanede kaldım normalde 1 gece yatırıyorlar ben extradan bir gece daha kaldım 3. gün eve döndüm dönüşte sıkıntı yaşamadım tabi otobüs falan olmaz zorlar biraz hastanede kalsan senin için daha iyi olur...

Ben sabah gidip aksam eve donerim diye dusunmustum,klinikte yaptıgında operasyondan sonra taksıyle eve gitmistim

loli operasyondan once bacak aranizdaki bosluk cok mu fazlaydi ??? Doktor bacak aranizi ciddi bi sekilde kapatabildi mi ??

Kızlar bugün Dr umla görüştüm.. benim bacaklar ince ve ayrık yani ayaklar yanyana gelince diz ve üst alt bacak hepsi ayrık.. Bu yapısalmış kalça kemiğinden kaynaklıymış.. silikon olmaz mı dedim çok küçük cc olur dedi üst bacakta ince olduğu için.. ama o cc Tr de yokmuş sipariş etmek gerekliymiş küçük cc için çok pahalı olur siparişle olduğu için... eli ile diz içi mi inceltip hemen altındaki oyunu kalınlaştırdı.. Bu seni mutlu eder mi dedi evet dedim ayrık ama düz oluşur en azından o zaman yağ ile yapalım dedi bilime popoya baktı yağ yok dedi göbeğim var diye seviniyordum göbekt gider diye onu da çok az buldu zayıfsın kilo al biraz öyle gel yapalım dedi.. benim durumumda olan var mı.. gördüğüm sadece iki sonuç var bunda ama onların diz üstleri yakın benimki gibi değil

Birde kilo alma iyi çıktı göbek oluyo bacak olmuyo ki hallederim dedi sen yeterki kilo al :)

Doktorunuz kim acaba ?? Fotograf koyablr msnz rica etsem fikir acisindan

Geçmiş olsun Leydi... Umarım çok güzel sonuç olur

Ben sabah gidip aksam eve donerim diye dusunmustum,klinikte yaptıgında operasyondan sonra taksıyle eve gitmistim

Bende sabah ameliyata girdim ve ayni gün 3 gibi hastaneden ayrılmıştım öyle çok büyük bir sıkıntım olmamıştı ama ertesi sabah baya ağrım olmuştu. Hastanede kalirsan en azından iğnelerle falan daha rahat edersin.

Teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz içn sonuc istedigim gibi görünüyor şimdilik, rötuş olan yerler biraz sert ve şiş haliyle ikisi birbirinden farklı duruyor ama şişlik ve sertlik gidince eşitlenecektir inşallah, tamemen şişlik gidince de foto eklicem aklımdasınız

Papatya vardı aynı doktora ameliyat oldu. Iki kere yaptırdı. Rötuş gerekti. En son memnundu

Benimde dizlerden ayrık üstlerde öyle ne yaptın dolgu yaptırdın mı benimki gibi olupta yaptıran var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…