Ben yanlış anladım o vakit gittim görüştüm bende ama benim kalçadan ayrık olduğu için çok kalınlaştırma olmuyo silikon için uygun değilmiş yağ için de alacak yağım yokmuş göbekteki yeterli gelmedi kilo almamı söyledi sanırım hangi Dr olsada yağ bulamayacak. :)Yok ben bir kere ameliyat oldum. Yağ enj. Doktoru biliyorsun :)
Öyledir. Çünkü ben başka doktora gitmiştim. Yağın yetersiz demişti. Sonra bizim doktor yağ çıkardı oramdan buramdan :) yani sana yetmez dediyse öyledirBen yanlış anladım o vakit gittim görüştüm bende ama benim kalçadan ayrık olduğu için çok kalınlaştırma olmuyo silikon için uygun değilmiş yağ için de alacak yağım yokmuş göbekteki yeterli gelmedi kilo almamı söyledi sanırım hangi Dr olsada yağ bulamayacak. :)
Fazlanazli mrb, ben ameliyat olalı aşağı yukarı 4 ay oldu, benim bacakları görmedin sanırım forumun en kötüsuydu diyebilirim inan ve dedigin gibi alt bacak ust bacak yani bastan sona acikti vede inceydi, silikon yaptırdım ve en büyüklerinden konuldu 180 cc ve cok memnunum, merak ettim senin bacaklarını görmeyi cok isterim, istersen bende gonderirim özelden, gittiğin Dr kim acaba ???Kızlar bugün Dr umla görüştüm.. benim bacaklar ince ve ayrık yani ayaklar yanyana gelince diz ve üst alt bacak hepsi ayrık.. Bu yapısalmış kalça kemiğinden kaynaklıymış.. silikon olmaz mı dedim çok küçük cc olur dedi üst bacakta ince olduğu için.. ama o cc Tr de yokmuş sipariş etmek gerekliymiş küçük cc için çok pahalı olur siparişle olduğu için... eli ile diz içi mi inceltip hemen altındaki oyunu kalınlaştırdı.. Bu seni mutlu eder mi dedi evet dedim ayrık ama düz oluşur en azından o zaman yağ ile yapalım dedi bilime popoya baktı yağ yok dedi göbeğim var diye seviniyordum göbekt gider diye onu da çok az buldu zayıfsın kilo al biraz öyle gel yapalım dedi.. benim durumumda olan var mı.. gördüğüm sadece iki sonuç var bunda ama onların diz üstleri yakın benimki gibi değil
Birde kilo alma iyi çıktı göbek oluyo bacak olmuyo ki hallederim dedi sen yeterki kilo al :)
Gecmis olsun Leydicim, ne gzl Son rötuş'la bacak konusunu kapattın artık, insaallah sorunsuz bir ömür cok mutlu olursun bacaklarinlaTeşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz içn sonuc istedigim gibi görünüyor şimdilik, rötuş olan yerler biraz sert ve şiş haliyle ikisi birbirinden farklı duruyor ama şişlik ve sertlik gidince eşitlenecektir inşallah,tamemen şişlik gidince de foto eklicem aklımdasınız
Evet ben oldum memnunum ancak yağda 2. Yapilinca çok çok güzel oluyor.yaza 2. Yaptiracağim.benimde yukardan ayrik.dizler birleşmiyor.ancak alt bacağin baldir kismi yağla doldurulunca asla yamukluk kalmiyor.gir bak alişveriş sitelerine mankenlerin bacaklarinin y7zde ellisinin bacaklari yukaridan aşağıya ayrik.fakat gayet güzel lerIstanbulda sadece bir tek AK ya mı ameliyat olan var...
Fotoğraf ın ver mı ben kilo alabilirsem yaptıracağım inşallah ama şu an yeterli yağ yokEvet ben oldum memnunum ancak yağda 2. Yapilinca çok çok güzel oluyor.yaza 2. Yaptiracağim.benimde yukardan ayrik.dizler birleşmiyor.ancak alt bacağin baldir kismi yağla doldurulunca asla yamukluk kalmiyor.gir bak alişveriş sitelerine mankenlerin bacaklarinin y7zde ellisinin bacaklari yukaridan aşağıya ayrik.fakat gayet güzel ler
Canım bence hastanede yaptırıp bir gece de kalırsan çok daha rahat edeceğini düşünüyorum, en iyisini sen bilirsin tabi yinede, bu arada aklıma gelmişken dikiş izleri içinde doktor beyle görüşebilirsin geçmeyen dikiş izleri için lazer yapıyor kendisi, yani biz öyle konuştuk ben hala kırmızılıklar neden geçmiyor dediğimde kendisi lazer yaparak yardımcı olacagını söyledi 1 kere yapıldı lazer, tabi her ay yapılması lazım ki sonuç alabilesin bence bir görüşBen sabah gidip aksam eve donerim diye dusunmustum,klinikte yaptıgında operasyondan sonra taksıyle eve gitmistim
sitenin yeni halini beğenmiyorum inşallah müsait zamanda sana göndereceğimFotoğraf ın ver mı ben kilo alabilirsem yaptıracağım inşallah ama şu an yeterli yağ yok
Ben meme ameliyatı olduğum doktor ile görüştüm sadece HF. Silikon olursa birbirine değer estetik durmaz dedi sadece diz altı oyugunu doldursak o bile bana yetecek ama yağ yokmuş bende göbekteki yetersiz 46 kiloyum kilo al gel yaparız dedi bide tanıdığız artık meme için hala gelip gidiyorum kilo aldığım vakit tekrar konuşacağım..Geçmiş olsun @leydi
Beni büyük ihtimalle unuttunuz, çokkk uzun zaman oldu dahil olamadım, 1-2 kere baktım yazamadım, ameliyat da hala olmadım , silikon mu yağ mı kararsız olsam da doktorla görüşünce onun dediği de önemli tabi ve bu aradaFAZLANAZLI seninle bacaklarımız neredeyse aynı geçmişi de okuyamadım sen hangi doktoru düşünüyorsun
Miranda elsa teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için
Elsacım şükür bitti, şuan hala rötuş yerlerim şiş ve sert, çıkıntılı duruyor o yüzden, inşlh yumuşayınca normale dönücekler diye umut ediyorum, isteyen bütün akadaşlara da hergün dua ediyorum
leydicigim paylaştıgın bilgiler icin cok teşekürler Allah senden razı olsun güzel kalplı kızımCanım bence hastanede yaptırıp bir gece de kalırsan çok daha rahat edeceğini düşünüyorum, en iyisini sen bilirsin tabi yinede, bu arada aklıma gelmişken dikiş izleri içinde doktor beyle görüşebilirsin geçmeyen dikiş izleri için lazer yapıyor kendisi, yani biz öyle konuştuk ben hala kırmızılıklar neden geçmiyor dediğimde kendisi lazer yaparak yardımcı olacagını söyledi 1 kere yapıldı lazer, tabi her ay yapılması lazım ki sonuç alabilesin bence bir görüş
Bir de kendime yaptıgım tarifi vericem sana 3 4 haftadır yapıyorum bunu, 1 çay kaşıgı türk kahvesini bepantol kremle karıştırıyorum duştayken izlerin üzerine bastırarak peeleng yapıyorum faydasını gördüm dikiş izlerimi küçültü ama kırmızılık duruyor umarım seninde işine yarar
evet bende bugun mesaj attım sayfaya ve hemen dönüş yapıldı. olumsuz tek bir kişinin mesajını gördüm. bır kaç soru sordum yapışkanlığıyla ilgili vs. ''Ürünün tasarimi patenti bana ait ... hanım. Urun gayet güzel yapisiyor normalde. Bazen tek tük de olsa gözden kaçan az yapisan ürünler oluyor öyle birşey olduğunda zaten kimseyi mağdur etmiyoruz iade kabul ediyoruz'' seklinde cevap verdiler hemen. fiyatı 79 lira kapıda ödemeliymiş. ama bilemiyorum alıpta magdur olmak var...Sahralpi... evt o tarihten buyana bisey paylaşılmamış sayfada ama msj bölümünden yazarsan hemen dönüyorlar, o sayfa hâla kullanılıyor yani :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim en son fb e yaptirdim gecen haftada ufak bi rotus daha gecirdim Allahin izni ile bitti bu sefermerhaba leydi...sen kime ameliyat oldun en son? onceden bulent beye oldugunu biliyorum...bu son ameliyati kim yapti? kaldi ki senin ihtiyacin yoktu sanki
Canim en son fb e yaptirdim gecen haftada ufak bi rotus daha gecirdim Allahin izni ile bitti bu sefer
oo super..hayirli olsun.. benimde subatta 3. yil bitecek. biraz kg vereyim eriyecekler iyice erisin de 2. yi istiyorum bende. kaca yapiyo kendisi?
arkadaşlar hangi dokrorun yağ dolgusu daha kalıcı sizce. Ne kadar çok yağ konulursa kalıcılık o kadar artarmı? Bana konulan yağ az olduğundan 3 ay içinde eridiCanim en son fb e yaptirdim gecen haftada ufak bi rotus daha gecirdim Allahin izni ile bitti bu sefer
oo super..hayirli olsun.. benimde subatta 3. yil bitecek. biraz kg vereyim eriyecekler iyice erisin de 2. yi istiyorum bende. kaca yapiyo kendisi?
evet bende bugun mesaj attım sayfaya ve hemen dönüş yapıldı. olumsuz tek bir kişinin mesajını gördüm. bır kaç soru sordum yapışkanlığıyla ilgili vs. ''Ürünün tasarimi patenti bana ait ... hanım. Urun gayet güzel yapisiyor normalde. Bazen tek tük de olsa gözden kaçan az yapisan ürünler oluyor öyle birşey olduğunda zaten kimseyi mağdur etmiyoruz iade kabul ediyoruz'' seklinde cevap verdiler hemen. fiyatı 79 lira kapıda ödemeliymiş. ama bilemiyorum alıpta magdur olmak var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?