Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Merhabalar ben 2011 uyelerindenim o zamanlarda silikon ile yag enjeksiyonu dusunuyordum ama silikondan korktugum icin yag enjeksiyonunda karar kıldım ama sonuc beni memnun etmedi ilk zamanlar yeni ve odem oldugu icin duzgun gorunuyordu ama morluklarim 1 yili askin gecmemisti Simdi silikon olmak istiyorum bunun kalici olarak baska caresi yok gibi..Gizli olacak ve tek basima bunun altindan kalkamayacagimi dusunmek beni korkutuyor Bu yabanci maddeyi vucudum istemezse enfeksiyon yaparsa ileri ki zamanda disardan gorunumu bozulursa girinti cikinti bir hal alirsa ve tabi birde hastane cikisi yuruyemezsem Yanimda kimse olmayacak cunku Bu ameliyati olanlar sizce altindan kalkabilir miyim Acil karar verip en gec aralikta olmam gerekiyor

Yok ben bir kere ameliyat oldum. Yağ enj. Doktoru biliyorsun :)
Ben yanlış anladım o vakit gittim görüştüm bende ama benim kalçadan ayrık olduğu için çok kalınlaştırma olmuyo silikon için uygun değilmiş yağ için de alacak yağım yokmuş göbekteki yeterli gelmedi kilo almamı söyledi sanırım hangi Dr olsada yağ bulamayacak. :)

Öyledir. Çünkü ben başka doktora gitmiştim. Yağın yetersiz demişti. Sonra bizim doktor yağ çıkardı oramdan buramdan :) yani sana yetmez dediyse öyledir

Fazlanazli mrb, ben ameliyat olalı aşağı yukarı 4 ay oldu, benim bacakları görmedin sanırım forumun en kötüsuydu diyebilirim inan ve dedigin gibi alt bacak ust bacak yani bastan sona acikti vede inceydi, silikon yaptırdım ve en büyüklerinden konuldu 180 cc ve cok memnunum, merak ettim senin bacaklarını görmeyi cok isterim, istersen bende gonderirim özelden, gittiğin Dr kim acaba ???

Gecmis olsun Leydicim, ne gzl Son rötuş'la bacak konusunu kapattın artık, insaallah sorunsuz bir ömür cok mutlu olursun bacaklarinla

Istanbulda sadece bir tek AK ya mı ameliyat olan var...
Evet ben oldum memnunum ancak yağda 2. Yapilinca çok çok güzel oluyor.yaza 2. Yaptiracağim.benimde yukardan ayrik.dizler birleşmiyor.ancak alt bacağin baldir kismi yağla doldurulunca asla yamukluk kalmiyor.gir bak alişveriş sitelerine mankenlerin bacaklarinin y7zde ellisinin bacaklari yukaridan aşağıya ayrik.fakat gayet güzel ler

Fotoğraf ın ver mı ben kilo alabilirsem yaptıracağım inşallah ama şu an yeterli yağ yok

Geçmiş olsun @leydi
Beni büyük ihtimalle unuttunuz, çokkk uzun zaman oldu dahil olamadım, 1-2 kere baktım yazamadım, ameliyat da hala olmadım , silikon mu yağ mı kararsız olsam da doktorla görüşünce onun dediği de önemli tabi ve bu arada FAZLANAZLI seninle bacaklarımız neredeyse aynı geçmişi de okuyamadım sen hangi doktoru düşünüyorsun

Miranda elsa teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için
Elsacım şükür bitti, şuan hala rötuş yerlerim şiş ve sert, çıkıntılı duruyor o yüzden, inşlh yumuşayınca normale dönücekler diye umut ediyorum, isteyen bütün akadaşlara da hergün dua ediyorum

Ben sabah gidip aksam eve donerim diye dusunmustum,klinikte yaptıgında operasyondan sonra taksıyle eve gitmistim
Canım bence hastanede yaptırıp bir gece de kalırsan çok daha rahat edeceğini düşünüyorum, en iyisini sen bilirsin tabi yinede, bu arada aklıma gelmişken dikiş izleri içinde doktor beyle görüşebilirsin geçmeyen dikiş izleri için lazer yapıyor kendisi, yani biz öyle konuştuk ben hala kırmızılıklar neden geçmiyor dediğimde kendisi lazer yaparak yardımcı olacagını söyledi 1 kere yapıldı lazer, tabi her ay yapılması lazım ki sonuç alabilesin bence bir görüş
Bir de kendime yaptıgım tarifi vericem sana 3 4 haftadır yapıyorum bunu, 1 çay kaşıgı türk kahvesini bepantol kremle karıştırıyorum duştayken izlerin üzerine bastırarak peeleng yapıyorum faydasını gördüm dikiş izlerimi küçültü ama kırmızılık duruyor umarım seninde işine yarar

Ben meme ameliyatı olduğum doktor ile görüştüm sadece HF. Silikon olursa birbirine değer estetik durmaz dedi sadece diz altı oyugunu doldursak o bile bana yetecek ama yağ yokmuş bende göbekteki yetersiz 46 kiloyum kilo al gel yaparız dedi bide tanıdığız artık meme için hala gelip gidiyorum kilo aldığım vakit tekrar konuşacağım..

leydicigim paylaştıgın bilgiler icin cok teşekürler Allah senden razı olsun güzel kalplı kızım

merhaba leydi...sen kime ameliyat oldun en son? onceden bulent beye oldugunu biliyorum...bu son ameliyati kim yapti? kaldi ki senin ihtiyacin yoktu sanki

evet bende bugun mesaj attım sayfaya ve hemen dönüş yapıldı. olumsuz tek bir kişinin mesajını gördüm. bır kaç soru sordum yapışkanlığıyla ilgili vs. ''Ürünün tasarimi patenti bana ait ... hanım. Urun gayet güzel yapisiyor normalde. Bazen tek tük de olsa gözden kaçan az yapisan ürünler oluyor öyle birşey olduğunda zaten kimseyi mağdur etmiyoruz iade kabul ediyoruz'' seklinde cevap verdiler hemen. fiyatı 79 lira kapıda ödemeliymiş. ama bilemiyorum alıpta magdur olmak var...

Canim en son fb e yaptirdim gecen haftada ufak bi rotus daha gecirdim Allahin izni ile bitti bu sefer

oo super..hayirli olsun.. benimde subatta 3. yil bitecek. biraz kg vereyim eriyecekler iyice erisin de 2. yi istiyorum bende. kaca yapiyo kendisi?

arkadaşlar hangi dokrorun yağ dolgusu daha kalıcı sizce. Ne kadar çok yağ konulursa kalıcılık o kadar artarmı? Bana konulan yağ az olduğundan 3 ay içinde eridi

Ben de ocak ayında almıştım.Gayet memnunum,en azından dar pantolon giyinebiliyorum.Bu da beni memnun etmeye yetti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…