Bacak dolgusu yaptıran var mı?

arkadaşlar hangi dokrorun yağ dolgusu daha kalıcı sizce. Ne kadar çok yağ konulursa kalıcılık o kadar artarmı? Bana konulan yağ az olduğundan 3 ay içinde eridi
Siz ne zaman olmuştunuz,ve hangi dr.Muhtemelen okumuşumdur ama,hatırlayamadım şimdi?

bu taRz vucut tıplerını sıkca goruyoruz bence kolayına kacmak dolgu falan yıne mutlu etmıycek sızı bence vucudunuzu ınceltım vucut hatlarınızı ortaya cıkarın spor yapın sadece bacaklar degıl tum vucudunuz ınce olsun :)

Arkadaşlar Merhaba ben kulübe yeni katıldım Dr ak üzerine araştırma yapiyorum hiç estetik yaptirmadim yaptırmayı çok Istiyorum( bacak şekillendirme göğüs toparlama ) fakat tedirginim sonucu nasıl olur acaba diye düşünmeden edemiyorum anlaşılan sizler memnunsunuz ameliyat sonrası duzelme uzun suruyormu birde bu tür ameliyatları site icinde isteyen arkadaslar ile toplu halde yapma kararı alsak Dr fiyat düşürürmü? Cevaplarınizi bekliyorum.​

ama ben silikon olan arkadaşların ne doğru düzgün resimlerini görebildim nede emin olabildim birtek beryaman bu konuda bana yardımcı oldu.
ben arkadaşların şu anki durumlarını tanışıp birebirde görmek istiyorum. ama maalesef yardımcı olan olmadı, bu yüzden kararda veremiyorum.
doktorların gösterdiği resimler beni tatmin etmiycek
lütfen silikon olan arkadaşlar yardımınızı bekliyorum.

Benim dizlerim çok yağlı ,yani kalın olduğu için.Etekle çok çirkin durdu ,futbolcu bacağı gibi.ama sizinki o kadar sorunlu değilse olabilir.
anladımm. Benimde bugün geldi kargom pantolonla bacaklarım sutun gibi oldu gözümde. Eski halinden eser yok silikonu takınca :) elbiseyle falan denedim evet biraz alt baldırlarım büyüdü ama yinede iyidir

anladımm. Benimde bugün geldi kargom pantolonla bacaklarım sutun gibi oldu gözümde. Eski halinden eser yok silikonu takınca :) elbiseyle falan denedim evet biraz alt baldırlarım büyüdü ama yinede iyidir
bu silikonları yapıştırıp siyah çorap giyildiğinde belli olurmu?
nasıl birşey yapıştırıldığında hareket edildiğinde çıkma ihtimali varmı??

Merhaba kocapaticik bahsettiğin silikon nasıl birsey kısa bir giysi ile belli olmuyormu yapıştırıyormusun nasıl kullanılıyor Nereden aldın resmini gonderirmisin artık etek giymek istiyorum. Acele cevabınızı bekliyorum​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…