Siz ne zaman olmuştunuz,ve hangi dr.Muhtemelen okumuşumdur ama,hatırlayamadım şimdi?arkadaşlar hangi dokrorun yağ dolgusu daha kalıcı sizce. Ne kadar çok yağ konulursa kalıcılık o kadar artarmı? Bana konulan yağ az olduğundan 3 ay içinde eridi
AK ye 4 ay önce silikon+ yağ dolgusu yaptırdım. Maalesef yağlar tutunmadı. Zaten doktor epey az yağ koymuş. İki bacağa 120 cc.Siz ne zaman olmuştunuz,ve hangi dr.Muhtemelen okumuşumdur ama,hatırlayamadım şimdi?
arkadaşlar hangi dokrorun yağ dolgusu daha kalıcı sizce. Ne kadar çok yağ konulursa kalıcılık o kadar artarmı? Bana konulan yağ az olduğundan 3 ay içinde eridi
pantolonda mı iyi duruyor sadece? etekle mini elbise ile nasıl duruyor ?Ben de ocak ayında almıştım.Gayet memnunum,en azından dar pantolon giyinebiliyorum.Bu da beni memnun etmeye yetti.
Benim dizlerim çok yağlı ,yani kalın olduğu için.Etekle çok çirkin durdu ,futbolcu bacağı gibi.ama sizinki o kadar sorunlu değilse olabilir.pantolonda mı iyi duruyor sadece? etekle mini elbise ile nasıl duruyor ?
a.k.dan fiyat aldım, 8.000tl fiyat verdi uygun değilmi?Masteks acamiyorum resimlerini rica etsem tekrar yollarmisin..
sadece silikon ameliyatı içinmasteks fiyati neye gore verdi..superdry mi,yoksa silikon da varmi..
sadece silikon ameliyatı için
nasias var slikon ameliyatı olan ,fotoğraflarını silmediyse ,öncesi ve sonrası şeklinde vardı.eski arkadaşlara sitemliyim bu konuda
anladımm. Benimde bugün geldi kargom pantolonla bacaklarım sutun gibi oldu gözümde. Eski halinden eser yok silikonu takınca :) elbiseyle falan denedim evet biraz alt baldırlarım büyüdü ama yinede iyidirBenim dizlerim çok yağlı ,yani kalın olduğu için.Etekle çok çirkin durdu ,futbolcu bacağı gibi.ama sizinki o kadar sorunlu değilse olabilir.
bu silikonları yapıştırıp siyah çorap giyildiğinde belli olurmu?anladımm. Benimde bugün geldi kargom pantolonla bacaklarım sutun gibi oldu gözümde. Eski halinden eser yok silikonu takınca :) elbiseyle falan denedim evet biraz alt baldırlarım büyüdü ama yinede iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?