Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kızlar instagram kullanıyorsanız @bacaksekillendir' den baka bilirsiniz bacağa yapıştırılan silikonun nasıl olduguna ve nasıl kullanıldığına, bir sürü örnek resim var, kullananlarda resim göndererek memnuniyetini bildirmiş zaten :)

Arkadaslar mrb;
Bursada bacak estetigi yaptiran varmi? Bct dr a? Yorumlarinizi alabilirmiyim bende.cok istiyorm ve sabirsizlanyrm

Kızlar silikonlarınız kaç cc en küçük Dr 90 cc demişti o da Tr de yokmuş Sizinkiler kaçlık kilo alamıyorum yağ yokmuş bende

Merhaba, bende uzun zamandır yaptırmak istiyorum bacak dolgusu ama vakit bulamıyorum. Kendimi 2 hafta herkesten sakınma lüksüm yok malesef. Nisanda yaptırabilmek son şansım olabilir. Ama bi yandanda korkuyorum. Kesinlikle yağ enjeksiyonu istiyorum. Ve biri bana 4.gün tamamen sorunsuz ayaktasın dese hemen olurum inanın. Sizlerden de fikir almak istedim. Netten bi fotoğraf buldum. Sanırım bu bayan benim esmer bacak ikizim falan olabilir o kadar benziyo şekli. Yüklemeye çalışıcam önerileriniz için. Hayalimde tabiki ikinci fotoğraftaki görünüm.

Güzel sonuç alırsınız çünkü üst tarafı çok güzel benim üst te ince ve ayrık

Ben almayı planlıyorum kilo alıp yağ enjeksiyonu yaptırana kadar kullanırım Tayt aldım giyemiyorum

aşağıdaki foto size aitse düşündüğünüz kadar kötü değil.Hatta alt kısım oldukça güzel .Dizin altı biraz dolarsa ,üst taraftaki açılık çokta göze batmaz bence.​

Evet benim Dr da silikonluk bir şey olmadığını üst taraf ile eşit düzeyde incelme olduğunu söyledi sadece diz altındaki okuluna belki biraz da baldıra yağ enjeksiyonu yapılabileceğini söyledi üst tarafa yapacak bir şey yok dizler birleşmiyor malesef kemiksel bir sorunmuş.. siz oldunuz mu ameliyat

Hayır malesef olmadım.Umarım gönlünüzce olur sonuç.

Hayır malesef olmadım.Umarım gönlünüzce olur sonuç.​
İnşallah hepimiz için öyle olur bu topic çok boş
kızlar nerelerdesiniz ameliyat olanlar :)

Aynen kimse gelmez olmuş buralara onceden akın akındı.. Silikon ameliyati olacagim ama su yürüme isi beni korkutuyor hastane cikisi tek basima olacagim cunku. Silikon ameliyati olanlar nerdesiniz?

Bu arada yag enjeksiyon yaptirmak isteyenler ertesi gün hastaneden evinize kendiniz gidebiliyorsunuz 1 hafta istirahat yeterli yuruyus yapacaksiniz bol bol aciliyor zaten..ama dizinizi kivirarak oturmak comelmek 3.haftayi buluyor..birde geceleri yatarken yag alinan yerler agridigi icin ben 3 yastik koyuyordum bacagimin altinada koyuyordum ama cok sıkıntı olmuyor zaten izinli oluyorsunuz 1 haftadan sonra duzeliyor

Hayır malesef olmadım.Umarım gönlünüzce olur sonuç.​
İnşallah hepimiz için öyle olur bu topic çok boş
kızlar nerelerdesiniz ameliyat olanlar :)
Aslında ben ara ara bakıyorum . sorunuz olursa cevaplandırabilirim. 2 başarısız silikon op. geçirdim.+ 1 de çıkarılması 3 kez ameliyat oldum ama elde var 0 hatta eksideyim. pek iyi bir örnek olmayabilirim. ama böyle de olabiliyormuş demek ki. tecrübelerimi paylaşabilirim. umarım kimse böyle birşey yaşamaz. yattıkları ameliyat masasından hayallerini gerçekleştirmiş ve sağlıklı olarak kalkar herkes.

Son düzenleme:
Evet okumuştum senin sürecini çok geçmiş olsuh inşallah bundan sonra istediğun gisi olurzher şey ...niye böyle oldu peki senin bünyen ile mi alakalı yoksa Dr dan kaynaklı mı

Benim büyemle ilgili değil. Bacağıma uygun olmayan silikon takıldı ve büyük geldiler. Sonuçta bacak esniyor silikon takıldığında. Benim bileklere kadar iniyordu ve çok cirkin bir görüntü olmustu. Oralar da esnemeye cok musait degil bir miktar esnedi ve oyle kaldı. Ordaki en küçük ve derindeki kas grubunun bile islevi var. Islevsiz kaldi bazilari bu da bana hareket kısıtlılığı olarak döndü. Dizlerini bükemedim ve dizlerimi bükerek neler yapıyorsak hiçbirini yapamadım. En basit yerden birsey almak ya da çömelmek. Dr. Onu çıkardı ve baska taktı tabi o da yerinden kaydı. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Uzun hikaye aslında. Nelere dikkat etmemiz gerektigini yasayinca görüyorsun. En ufak bir şüpheniz varsa olmayın. Sağlıktan öte birsey yok.

his
his kaybı oldu demiştin şu anki durumun ne peki?
sıkıntılar devam ediyormu?

his

his kaybı oldu demiştin şu anki durumun ne peki?
sıkıntılar devam ediyormu?
His kaybı yoktu hareket kısıtlılığı ve ağrılarım vardı. Şuan tam iyileşmedim ama iyileşecek . Iyilesmeyecek olan dizicimdeki çukurluk fazla alınmaktan kaynaklanıyor. Bir de tabi dizarkası 3 kez kesildi o izler kalıcı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…