İyilesmeyecek birşey daha ruhumda açilan çukur ve dr.lara olan güven kaybı.Maalesef yapılan hataların bedelini bizler ödüyoruz.His kaybı yoktu hareket kısıtlılığı ve ağrılarım vardı. Şuan tam iyileşmedim ama iyileşecek . Iyilesmeyecek olan dizicimdeki çukurluk fazla alınmaktan kaynaklanıyor. Bir de tabi dizarkası 3 kez kesildi o izler kalıcı.
İyilesmeyecek birşey daha ruhumda açilan çukur ve dr.lara olan güven kaybı.Maalesef yapılan hataların bedelini bizler ödüyoruz.
op. a yalnız gidemezsiniz. silikon için söylüyorum. yağ bir nebze daha kolay olabilir. çok ağır spor yapıp kasları kilitlenen olmuştur. op. sonrası ilk tuvalete vs. kalkış çok çok acı verici. sonrakiler biraz daha iyi. İlk 4-5 gün yardımsız yürüyemezsiniz. Diğer günler ise bir yerden destek alarak, duvar vs. ancak öyle. kucağa alma değil de tekerlekli sandalyeyle taşınabilirsiniz arabaya kadar. Belki 1. haftadan sonra ayağımı burktum gibi mazeretlerle farkettirmeyebilirsiniz ama ilk 1 hafta imkansız.Birinin yardimiyla nasil yuruyoruz kucaginda mi goturcek yada arabaya binecegiz o diz nasil kıvıracagız yada ameliyattan hemen sonraki tuvalet ihtiyacimiz nasil karsilanacak gercekten kafamda deli sorular ne zor ameliyatmis
dr. ismini açıktan yazmamıştım o nedenle bulamazsın zaten arasan da:) Sen karar verebildin mi peki dr. una?kanatçım doktorum kimdi bulamadım geçmiş mesajlarda
Nisan16, elimden geldiğince sana yardımcı olmak isterim. Dr.ların kişisel sitelerinde bazen çok da gerçekçi olmayan açıklamalar görebilirsin. Evet penguen gibi yürürsün ama bu süre 3 gün değil daha uzun. Kişiden kişiye ve silikonun boyutuna göre değişiklik gösterebelir. Bildiğim en küçük silikonu koyduran nasisastı o da sana benim söylediklerimi söyleyecektir. 3-4 günde kendi başına yürür hale gelemezsin.Normal yürümek için 2 haftaya ihtiyacın var. Op. hemen sonra yürüyeceğim desen de yürüyemezsin. Planın varsa buna göre yap. Yanında kesinlikle biri olması lazım. Sen dr. kararı verdin mi?Cok teşekkür ediyorum verdigin cevap icin destekcin varmis demek ki ben boyle bisey soylesem kimse izin vermez musade etmez ama 2011de ben doktorla konusmaya gittigimde silikon icin sadece 3 gun penguen yuruyusu olur dedi 1 ay sonrasi kos zipla halay cek bi sikinti kalmaz demisti..canim cok yansa da yuruycem desem yine mi yuruyemem ben bu ameliyati olmam lazim ya korkuyu gectim ameliyattan sonra yurusem yeter
Yağ enjeksiyonu yaptırmışsın 2. ye yağ düşünmüyorsun çok mu oldu erime?Ben 2011de yag enjeksiyonu yaptirmistim h.f.'a yine ona olmayi düşünüyorum ama yanimda kimse olmayacak bu durum korkutuyor koltuk degnegi falan mi alsam. Peki oturma da sıkınti olmuyor mu ? Eve gelince artik anneme soylerim olan olmus olcak ama tek olmam gerekiyor..
Yağ enjeksiyonu beni mutlu etmedi bundan ziyade bende kan toplamasi gibi bacagimin yag konan ve alinan yerlerde asiri morluklar oldu ve 9 aydan fazla zamanda o morluklardan kurtulamadim 7 ay sonra bir dugune gittim elbise giydim kat kat bacak fondoteni surdum yine de kapatamdim bu riske bir daha girmek istemiyorumYağ enjeksiyonu yaptırmışsın 2. ye yağ düşünmüyorsun çok mu oldu erime?
hayır karar veremiyorum ki, elimde elle tutulur bir referans yok, resim istiyorum, 2 kişi gönderiyor. İki kişinin resmini görüpte karar vermek istemiyorum. bir yandanda hemen olsun bitsin istiyorum ama yaş tahtaya basmak istemiyorum. böle gel git yaşıyorum.dr. ismini açıktan yazmamıştım o nedenle bulamazsın zaten arasan da:) Sen karar verebildin mi peki dr. una?
Nisan16 arkadaşım ben senin eski yazdıklarını ve fotonu hatırlıyorum.Çok ta beğenmiştim hatta (yanlış hatırlamıyorsam tabi).Papatya ile aynı dönemde yaptırmıştınız sanırım.Onunkinide beğenmiştim.Sonraki zamanlar ikinizde yazmayı bırakmışsınız ,o yüzden memnuniyetin devamı durumunu bilemiyoruz tabi.Tamamen eridimi konulan yağlar ,yani bir kısmıdamı durmuyor.Her doktorun bir imzası var ,sizin doktorun ki de leke.Masteks sen silikon mu dusunuyorsun?
oturmasına oturursun sorun olmaz ama yağdan hatırlarsan bacakların uzatılması hatta yükseğe kaldırılması gerekiyor. oturunca ayaklar ve bacaklar şişiyor. Hastanede hemşireler sana yardım ederler tuvalet için vs. seni taksiye bindirmeleri gerekir. Ona da yardım edebilirler. Taksiden yardımsız inemez ve eve çıkamazsın. Zor da olsa kapıya kadar geldin bak ama:))) Dengede duramıyorsun o nedenle düşebilirsin yanlız. Bu yazdıkların hemen sonrası için.Ben 2011de yag enjeksiyonu yaptirmistim h.f.'a yine ona olmayi düşünüyorum ama yanimda kimse olmayacak bu durum korkutuyor koltuk degnegi falan mi alsam. Peki oturma da sıkınti olmuyor mu ? Eve gelince artik anneme soylerim olan olmus olcak ama tek olmam gerekiyor..
evet beni yağ kurtarmaz diye düşünüyorum, birkaç operasyon olucak kadar ne zamanım nede param var. 2 çocuklu bir kadınım 37 yaşındayım (falım fallanmamış halaMasteks sen silikon mu dusunuyorsun?
Hemen olsun bitsin deme lütfen o en büyük hata. En iyi referans op. geçirmiş kişidir. İyi ve kötü olarak . Şöyle yapıyoruz böyle üstünlükleri var anlatırlar. Bu op. ne kadar çok yapmışsa o kadar iyidir. Gerçek kişilerle irtibata geçmen gerek. ama burda bazen kim gerçek kim sahte birbirine karışıyor.hayır karar veremiyorum ki, elimde elle tutulur bir referans yok, resim istiyorum, 2 kişi gönderiyor. İki kişinin resmini görüpte karar vermek istemiyorum. bir yandanda hemen olsun bitsin istiyorum ama yaş tahtaya basmak istemiyorum. böle gel git yaşıyorum.
ben bunu yaşayan arkadaşlarla tanışıp görmekte istiyorum. Benim karar vermem biraz uzayacak, birkaç kişiyi birebir görsem belki daha kolay karar verebilirim.
birde senin doktorunun baş harflerini yazarmısın, yada özelden mesaj atarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?