Silikon op. dan çok memnun arkadaşlar var< Ben de çok beğendim onları gerçekten başarılı sonuçları . Nasias, elsa, samimi, krena. 3 farklı dr.evet beni yağ kurtarmaz diye düşünüyorum, birkaç operasyon olucak kadar ne zamanım nede param var. 2 çocuklu bir kadınım 37 yaşındayım (falım fallanmamış hala) üstelik çalışıyorum. 2 çocukla zor olucak ama deniycem. benim sorunum karar vericek kadar veri yok elimde.....vs.
bu bahsettiğin arSilikon op. dan çok memnun arkadaşlar var< Ben de çok beğendim onları gerçekten başarılı sonuçları . Nasias, elsa, samimi, krena. 3 farklı dr.
bahsettiğin arkadaşlardan nassiasa mesaj attım ondan resim bekliyorum, elsa ve beryaman gönderdiSilikon op. dan çok memnun arkadaşlar var< Ben de çok beğendim onları gerçekten başarılı sonuçları . Nasias, elsa, samimi, krena. 3 farklı dr.
Senin dr.a olan krena var.En iyisi ondan bilgi almak. Dr.dan dr.a değişiklik götseriyor demekki. Öyle ise bu senin içiniyi haber. Dr.un öyle diyorsa öyledir. Benim yaşadıklarim böyleydi. Zaten benimki normal degildi ve hicbir sekilde normale donemedigim icin. Cikarttirmak zorunda kaldim. Beni baz alma sen. Arkadaslarin hepsi 15 gunde normal hallerine döndüler ama ben dönemedim.Doktorla bugun görüştüm Sordum bu yuruyememe olayini aynen oldugu gibi aktardim bu op.nu olup 4 gun tek basina yuruyememe duvara tutunarak yurume vs. Benim hastam mı bunlar dedi yok dedim ben beni bilirim dedi oyle birsey olsa ben sana tek gelme yaninda biri daha olsun derim dedi oyle yatmak yok 5 saat sonra kalkacaksin 1 gece yeterli dedi Ben 2.gecede kalsam olur mu dedim kabul etmedi sadece komik yurursun birine ihtiyacin yok dedi
En küçük silikon eurosilikonsa 90 cc. 2.9 kalinligi var onun. Kalinligi gayet iyi. Dusun ki 180 ligin kalınlığı bile 3.1 cm. Dr.un bu markayı kullandığınısöylemisti. Şans senden yana olsun.Bu arada en kucuk silikonu takacak sormadim kac cc oluyor diye Yeterli olur dimi? Bacak sekillendirici silikon almistim onuda yanimda goturdum onun en kalin yeri 1.5 2 cm en kucuk silikon ondan daha kalinmis tabi iceriye yerlestirildigi icin ancak ayni sekli alirmis Insallah sonuçlar guzel olur Bu da yetersiz gelirse eyvah eyvah o zaman...
Bana mesajla resmini yollayabilr misin?top gibi oldum, bacaklar çırpı neyseki zayıfladım şu an eski kilomdan 4 kilo fazlayım. silikonda olursa orantılı olur herhalde
Nisan16 arkadaşım ben senin eski yazdıklarını ve fotonu hatırlıyorum.Çok ta beğenmiştim hatta (yanlış hatırlamıyorsam tabi).Papatya ile aynı dönemde yaptırmıştınız sanırım.Onunkinide beğenmiştim.Sonraki zamanlar ikinizde yazmayı bırakmışsınız ,o yüzden memnuniyetin devamı durumunu bilemiyoruz tabi.Tamamen eridimi konulan yağlar ,yani bir kısmıdamı durmuyor.Her doktorun bir imzası var ,sizin doktorun ki de leke.
Nisancim bana resmini yollayabilir misin? Sonucta ben de bu sekilde kalmak istemiyorum. 2 kotu tecrubeden sonra silikondan cok korkuyorum ama simdi sen de boyle yazinca moralim bozuluyor.Sunu soyleyeyim eger zaman ve va
Bugun gittigimde de gerek yok dedi dr silikona ama bana gore var hemde fazlasiyla var dar pantolon giyinirken bile cok rahatsiz ediyor gozume gozume batiyor yani abarttigimdan degil oyle ust bacak kalin alt bacak ince ve kassiz.. Ben yukardan asagi duzgun inen ve dizin altindaki kas cikintisini seviyorum.. Yag enjeksiyonu bunun icin yeterli olmuyor bir muddet sonra odem iniyor ve yaglarda dokulara dagilabiliyor birde benim bunyemden kaynakli morluklar kolay kolay gecnedi en garantilisi silikon be
Nisancim bana resmini yollayabilir misin? Sonucta ben de bu sekilde kalmak istemiyorum. 2 kotu tecrubeden sonra silikondan cok korkuyorum ama simdi sen de boyle yazinca moralim bozuluyor.
Fotograflarima ekledim simdiki hallerini bakabilirsin.m bana resmini yollayabilir misin? Sonucta ben de bu sekilde kalmak istemiyorum. 2 kotu tecrubeden sonra silikondan cok korkuyorum ama simdi sen de boyle yazinca moralim bozuluyor.
Beni eklemen lazım ben seni ekledim.Fotograflarima ekledim simdiki hallerini bakabilirsin.
Bugun gittigimde de gerek yok dedi dr silikona ama bana gore var hemde fazlasiyla var dar pantolon giyinirken bile cok rahatsiz ediyor gozume gozume batiyor yani abarttigimdan degil oyle ust bacak kalin alt bacak ince ve kassiz.. Ben yukardan asagi duzgun inen ve dizin altindaki kas cikintisini seviyorum.. Yag enjeksiyonu bunun icin yeterli olmuyor bir muddet sonra odem iniyor ve yaglarda dokulara dagilabiliyor birde benim bunyemden kaynakli morluklar kolay kolay gecnedi en garantilisi silikon bence tabi komplikasyonsuz sorunsuz gecerse insallah..
Mrb banada fotograf yollarmisinizFotograflarima ekledim simdiki hallerini bakabilirsin.
Mrblar banadda fotog. GonderebilirmisnzSelam arkadaşlar rötuş olalı 1 ay dolmak üzere bikaç güne foto eklemeye çalışıcam sizlere, hala memnun sayılırım sadece sertlik hala gitmedi onun geçmesini bekliyorum ara ara bilgi amaçlı devamlı yazıcam sizlere, erime olayı durdu çok şükür aynı duruyolar amelıyat olalıda 4 ayı geçti artık
bacakların gayet iyi bence, benim o kadar bile olsa iyiFotograf ekledim beni takip eden görebilmesi gerekiyor Albumlerden bir bakin görünüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?