Sadece tek foton görünüyor. İlginçtir ki benim albüm yokolmuştu geri gelmiş şimdi farkediyorum. Altındaki yorumlar silinmiş tabi.Fotograf ekledim beni takip eden görebilmesi gerekiyor Albumlerden bir bakin görünüyor mu?
O gördüğün albüm 1. op. sonrasıydı. onlar çıktı yerine aynı op. da yenisi takıldı. Şimdi onlar da yok. Fotoğraf koyayım neden çıkarttığımı anlarsın.Kanat sende silikon var mi suan yani fotograflarina baktim ne zaman cekildi operasyon sonrasi mi?
oturmasına oturursun sorun olmaz ama yağdan hatırlarsan bacakların uzatılması hatta yükseğe kaldırılması gerekiyor. oturunca ayaklar ve bacaklar şişiyor. Hastanede hemşireler sana yardım ederler tuvalet için vs. seni taksiye bindirmeleri gerekir. Ona da yardım edebilirler. Taksiden yardımsız inemez ve eve çıkamazsın. Zor da olsa kapıya kadar geldin bak ama:))) Dengede duramıyorsun o nedenle düşebilirsin yanlız. Bu yazdıkların hemen sonrası için.
ama sen memkolik oldun ya canım ondandır:) Derhal. Ben albümümün yerinde olduğunu bile bilmiyordum düşün:)Kanat beni takip etmediğin için fotolarını göremiyorum(
Bursa da maalesef bilmiyorum hangi doktor var..Seninde sanki kisitli bir suren var gibi bir an once yaptirmak istiyorsun sanirimYILDIRIMCL38175867 .!.:kızlarrrrr bi cevap verin yok mu hiç bacak estetiği yaptırıpda bilgi verecek olan
Kanat yine göremiyorum arkadaşım.ama sen memkolik oldun ya canım ondandır:) Derhal. Ben albümümün yerinde olduğunu bile bilmiyordum düşün:)
Tamam olması lazımKanat yine göremiyorum arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?