Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Disa kavisli degil de icte kavis istedigim icin dizin altinda kas cikintisi istiyorum yani etekli fotoda oldugu gibi Bu arada bacak sekillendirici silikonu merak edenler de bakabilir nasil durduguna...

Kanat sende silikon var mi suan yani fotograflarina baktim ne zaman cekildi operasyon sonrasi mi?
O gördüğün albüm 1. op. sonrasıydı. onlar çıktı yerine aynı op. da yenisi takıldı. Şimdi onlar da yok. Fotoğraf koyayım neden çıkarttığımı anlarsın.

Bacaklarina silikon biraz buyuk gelmis ve asagidan takilmis oyle mi taktilar yoksa asagiya mi kaydilar dizin hemen altindan olsa idi daha iyi olurmus. Agri nedeni alt tarafa takilmasi mi acaba?

Kanat beni takip etmediğin için fotolarını göremiyorum(

kızlarrrr merhaba bende aranıza yeni katıldım yıllardaır nasırımdan çekmedim bu yamuk bacaklarımdan çektiğim kadar :) lütfen banada yardımcı olun benim üst bacaklarım kalın yağ enjeksiyonumu yoksa silikonmu daha ii olur iileşme süreci hangisinde daha hızlı acaba izin sürem sadece 1 hafta en fazla

bursa bana daha yakın birde bildiğiniz tanıdığınız bir doktor ismi varmıdır bütün maddi imkanlarımı zorlayıp varımı yoğumu satıp etek ve elbise giyebilmek için yaptırmaya karar verdim nooolur yardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…