Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Peki neden ikinciyi oluyorsun bende ona yağ enfeksiyonu yaptırcam.. Meme büyütme olduğum için tanıdığım bildiğim güvendiğim bir Dr ama yağ yokmuş bende zayıfım kilo almaya bakıyorum..

canım bende bacak dolgusu düşünüyorum sen nasıl ameliyat oldun yağ transferi mi bende görebilirmiyim fotolarını. ben silikon düşünüyorum yağ bana zamanla yumuşar gibi geliyor. bu arada ne kadara mal oldu sana yazarsan sevinirim

Peki neden ikinciyi oluyorsun bende ona yağ enfeksiyonu yaptırcam.. Meme büyütme olduğum için tanıdığım bildiğim güvendiğim bir Dr ama yağ yokmuş bende zayıfım kilo almaya bakıyorum..
fazlanazlı canım kilo alıpta dr vucudundan fazlalık olan yerleri alınca güzelleşirsin bence. mesela ben yanaklarım dolgun olsun istiyorum kilo alınca güzel oluyor ama göbeğim çıkar popom büyür diye kilo almak istemiyorum işte senin fazlaları alıcak ne güzel

Bu ağrı olayı tamamen kişisel ve Dr ile alakalı meme silikonunda iki doğum yaptım böyle ağrı çekmedim diyen bi hafta ağladım diyen vardı korktum bende.. ama benim hiç ağrım olmadı tamam o ameliyat ile bu farklı ama aynı ameliyatı olup o Dr a ameliyat olanlarını süreçleri hep aynı geçti.. o öyle dediyse öyle olur.. bana silikonu gerek görmedi.. en küçüğü 90 cc miş yağ ile yapılır dedi bende araştırıyorum hala kararsızım olursam ona olurum ama yağ erirsede çok pişman olurum

Fazlam yok ki işte kilo da alamıyorum geçen gece mide fesatı geçirdim yemek yemekten :)

canım biz seninle konuşmuştuk ama epey zaman oldu. sen silikon yaptırdın galiba dimi. peki ameliyattan sonra tamamen düzeldiğinde normal aktivitelerinde farklılıklar oluyor mu ? mesela ben spor yaparken ip atlarım ne bileyim hoplarım zıplarım bir sıkıntı oluşturur mu ? maliyeti ne kadar. memnun lduğun lmadığın şeyleri yazarmısın? birde silikonda sanırım normal deriye göre biraz sert bir görüntü olduğu için yağ ilave ediyorlar diye okumuştum. nasıl sertmi duruyor görüntüsü?

Ah rapisacım sen tamamen Fransız kalmışsın:)) benim yasadıklarıma. Resimlerime baksana bir canım. Şuan silikon filan yok ben de. Ben amelyattan sonra duzelemedim. Op. Sonrası20 gun kadar bir yere kadar esnedi kaslar. Ondan sonra hep oyle kaldi. Ayaktayken dizlerimi büküp çömelmek, bacaklarının üstüne oturmak, bagdas kurmak imkansizdi. Merdiven inip cikamadim. Agrilarim fazlaydi. Dusunsene bir alaturka wc. Kullanmak bile imkansizdi. Sorun neydi ? Sence? Neyse onlar cikti dr.umun israriyla ayni seansta baska bir silikon takildi. Baska bir dr.dan da ayni seansta daha kucuk bir silikon takilamayacagina eski cebin büyük olmasindan dolayi kayicagina ve mevcut silikonlarin cikarilip 6 ay bekledikten sonra yenisinin takilabilecegine ve mevcut silikonun bana uygun olmadigina dair yuzyuze goruserek fikir almistim. Sonuc ne oldu kaydi. Uzun hikaye ve ben madden manen cok cok yiprandim. Tam toparlanmis da degilim. 3 op. Gecirdim kolay degil yani. Keske hoplayabilmis ziplayabilmis olsaydim .

tamamen katılıyorum dr.un doğru söylüyor. benim durumum referans değil bu konuda.

kanatcığım çok geçmiş olsun biraz iyleş bence sadece yağ dolgusu yaptır benim okadar çarpıktı ki tamam şimdide sütun olmadı ama artık rahatlıkla yazın şort giydim en azından artık kimse bakmıyor çarpık diye ben ist da oldum 3 ayı geçti hala erime yok dr dediğine göre 450 cc yağ koymuş bende yağ çok lazım olanada veririm:)))))))))

tatlım sorularını cevaplayabilirim ben 3 ay önce dolgu yaptırdım henüz erime olmadı acaba daha sonra erir mi bilmem ama dr bana 3aydan sonra kalan yağlar sizindir dedi

tamamen katılıyorum dr.un doğru söylüyor. benim durumum referans değil bu konuda.
Kanat senin yaşadıkların beni çok korkutuyor gerçi silikon olmayacak ama bazen değmez diyorum.. bi de öyle şort falan giyme şeyim yok açık giyinmiyorum ama insan takınca takıyor malesef...
Ah keşke yağ nakli falan olsa en başta annem var verecek olan 450 cc de baya çokmuş.. Dr bana kilo al dedi de sormamışım kaç kilo lazım diye şimdi bu 450 cc için kaç kilo yağ alındı biliyor musun hani ayrıştırılıyormuş falan ya bende göbeğim var o yeter diyordum ama 100 cc bile çıkmazmış..Dr un kim baş harflerini yazar mısın

sadece bana 450cc her iki bacağa verdiğini söyledi ben 60 kiloydum belimde incelme oldu çokda hoş oldu dr a k

O gördüğün albüm 1. op. sonrasıydı. onlar çıktı yerine aynı op. da yenisi takıldı. Şimdi onlar da yok. Fotoğraf koyayım neden çıkarttığımı anlarsın.
ben resimlerini gördüm iyiki çıkarmışsın zaten senin sayende siliokon istemedim hoş dr da zaten silokonluk değil dedi rahatladımkanatcığım benim içleri bayağı doldu ve 3 ayı geçti erime yok ama benimde tek sorun dıştaki kavisler oyüzden pek de hoşuma gitmiyor dr ak 450cc yağ enjekte ettiğini söyledi tabi ben birazcık azıcık:)) kilolu olduğum için yağ fazlaydı ha birde benim normal yürüyüşüm 15 günü geçti ağrı yoktu ve ben hala normal wc ye giremiyorum 4 günde iyleşenlerede şaşıyorum

evet canım ak gidebilirsin mj atıp fiyatta alabilirsin resimlerini görseydik yağ mı silikon mu söyleyebilirdim çünkü sadece yağ fiyatı daha iyi

OTE="rapisa, post: 38206671, member: 215869"]hangi site canım o merak ettim bende[/QUOTE]
O.i. ' n bacakla ilgili yazmis oldugu yazilar cok faydali aciklayici. Ameliyat sonrasi yuruyus videolari koymus.

sadece bana 450cc her iki bacağa verdiğini söyledi ben 60 kiloydum belimde incelme oldu çokda hoş oldu dr a k
Ne güzel değil mi hem bacak güzel oldu hem bel ama benim gerçekten yağım yok Dr bütün vücuduma baktı ama yokmuş bu yüzden çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…