Bacak dolgusu yaptıran var mı?

merhaba hoşgeldin. sen ne zaman op. geçirdin? dr.un a. sanırım. az yağ koyuyor ama yağı bulunca da koyuyor. ben bu durumu anlayabiliyorum aslında çok yağ alınan yerlerde çukur oluşuyor. yaparken yıkmamak da lazım. keşke benim de o kadar yağım olsa. zayıf değilim ama yeterli yağım yok. şmdi geceleri bile yiyorum alayım diye. ne güzel şte gözün aydın kurtulmuşsun darısı artık benim başıma.

selser ben seni izlemeye almamıştım resimlerimi nasıl görebildin canım? yanlış anlama sadece anlamak için soruyorum ayarlarım var sadece izlediklerim görebilir diye geçerli değil mi bu?öyleyse site yönetimi çok yanlış birşey yapıyor!!! şimdi izlemeye alıyorum seni.

450 cc. bacak başı 225 yapar. bu muhteşem birşey yarısı erise yeter sana.

450 cc. bacak başı 225 yapar. bu muhteşem birşey yarısı erise yeter sana.
tatlım çok iyi içten ama dış çıkıntılar yok mu işte onlar hiç iyi durmuyor nassiyamıydı onunkileri hatırlıyormusun benim ona benziyor silikon kadar dolgun ama erirler mi bilmiyorum ha birde 60 kilodan 64 kilo aldım zayıflama dedi dr 3ay malesef ben kilo aldım

taaaa bu site
inan herşeyde var bi hayır zorluklar yaşadın çok çektin ama belki yağ yaptıktan sonra süpper bacakların olacak

peki nasıl görebildin onları ben bunu merak ediyorum!!! Bu site güvenli değil mi yani şimdi? Günün birinde özel yazışmalarımız karşımıza çıkarsa? Fotoğraflarımızı izin vermedğimiz kimse görmüyor olmalı. onların altında bir çok yorum var. Ben sürekli ayarlarıma bakıyorum. yeni kontrol ettim hatta. ama şimdi bu nedir söyleyin?

taaaa bu site
seni izlemeye aldım canım benim fotoğraflarıma bir bakar mısın? seninkileri de görmek isterim.
canım ya site yeni haline geçince fotolarını göremiyorum bende koymak isterim ama nasıl koyulur bilmiyorum

tatlım benimle aynı dolguyu yaptıran kardeşim var hatta siz görüşüyorsunuz yanlış olmasın onun sayesinde bende cesaret ettim zaten

Selsercim seni izlemeye alınca görebilrsin fotoları. merak ettiğim seninle arkadaş değilken nasıl görebildiğin. yanlış anlama burda fotosu olan herkes için geçerli bir durum değil. zaten sen yazmasan farkında bile olmazdım.

artu99 diye kardeşinin(!) hesabı var o hesaptan görmüştür sizin fotoğraflarınızı çünkü o hesabı takip ediyorsunuz. Site güvenlik açığı gibi bir durum söz konusu değil.

artu99 diye kardeşinin(!) hesabı var o hesaptan görmüştür sizin fotoğraflarınızı çünkü o hesabı takip ediyorsunuz. Site güvenlik açığı gibi bir durum söz konusu değil.
çok teşekkür ederim artu arkadaşım evet kendisi güvenilir bir kişi sadece bilmediği için böyle birşey olmuştur. ilgilendiğiniz için teşekkürler. Site yeni haline geçtiğinde bu tip şeyler oldu direk akla onlar geliyor.

tatlım benimle aynı dolguyu yaptıran kardeşim var hatta siz görüşüyorsunuz yanlış olmasın onun sayesinde bende cesaret ettim zaten
selsercim yönetici sorularıma cevap vermiş. evet canım ben seni gıyabında tanıyorum ablandan biliyorum. özelden söyleseydin keşke. burda çok değişik insan var kim kim bilemiyoruz. Geçtiğimiz yaz bazı fotolar görünür olmuştu aklıma direk o geldi yani. Neyse çözüldü.

Merhaba kızlar şu an yeni katıldım kulübe. Bu yağ transferi konusunda bilgilendirme yapabilir misiniz? her türlü bilgi ve tecrübelerinize çok ihtiyacım olduğunu belirtmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…