merhaba hoşgeldin. sen ne zaman op. geçirdin? dr.un a. sanırım. az yağ koyuyor ama yağı bulunca da koyuyor. ben bu durumu anlayabiliyorum aslında çok yağ alınan yerlerde çukur oluşuyor. yaparken yıkmamak da lazım. keşke benim de o kadar yağım olsa. zayıf değilim ama yeterli yağım yok. şmdi geceleri bile yiyorum alayım diye. ne güzel şte gözün aydın kurtulmuşsun darısı artık benim başıma.kanatcığım çok geçmiş olsun biraz iyleş bence sadece yağ dolgusu yaptır benim okadar çarpıktı ki tamam şimdide sütun olmadı ama artık rahatlıkla yazın şort giydim en azından artık kimse bakmıyor çarpık diye ben ist da oldum 3 ayı geçti hala erime yok dr dediğine göre 450 cc yağ koymuş bende yağ çok lazım olanada veririm:)))))))))
seni izlemeye aldım canım benim fotoğraflarıma bir bakar mısın? seninkileri de görmek isterim.Ya mail ile fiyat Bilgisi veriyorlar mı görüşme ücretli mi benim albüme bi bakar mısın
selser ben seni izlemeye almamıştım resimlerimi nasıl görebildin canım? yanlış anlama sadece anlamak için soruyorum ayarlarım var sadece izlediklerim görebilir diye geçerli değil mi bu?öyleyse site yönetimi çok yanlış birşey yapıyor!!! şimdi izlemeye alıyorum seni.ben resimlerini gördüm iyiki çıkarmışsın zaten senin sayende siliokon istemedim hoş dr da zaten silokonluk değil dedi rahatladımkanatcığım benim içleri bayağı doldu ve 3 ayı geçti erime yok ama benimde tek sorun dıştaki kavisler oyüzden pek de hoşuma gitmiyor dr ak 450cc yağ enjekte ettiğini söyledi tabi ben birazcık azıcık:)) kilolu olduğum için yağ fazlaydı ha birde benim normal yürüyüşüm 15 günü geçti ağrı yoktu ve ben hala normal wc ye giremiyorum 4 günde iyleşenlerede şaşıyorum
450 cc. bacak başı 225 yapar. bu muhteşem birşey yarısı erise yeter sana.ben resimlerini gördüm iyiki çıkarmışsın zaten senin sayende siliokon istemedim hoş dr da zaten silokonluk değil dedi rahatladımkanatcığım benim içleri bayağı doldu ve 3 ayı geçti erime yok ama benimde tek sorun dıştaki kavisler oyüzden pek de hoşuma gitmiyor dr ak 450cc yağ enjekte ettiğini söyledi tabi ben birazcık azıcık:)) kilolu olduğum için yağ fazlaydı ha birde benim normal yürüyüşüm 15 günü geçti ağrı yoktu ve ben hala normal wc ye giremiyorum 4 günde iyleşenlerede şaşıyorum
Benim bacak meme her şey var :) sence bacak konusunda ne yapayım benseni izlemeye aldım canım benim fotoğraflarıma bir bakar mısın? seninkileri de görmek isterim.
tatlım çok iyi içten ama dış çıkıntılar yok mu işte onlar hiç iyi durmuyor nassiyamıydı onunkileri hatırlıyormusun benim ona benziyor silikon kadar dolgun ama erirler mi bilmiyorum ha birde 60 kilodan 64 kilo aldım zayıflama dedi dr 3ay malesef ben kilo aldım450 cc. bacak başı 225 yapar. bu muhteşem birşey yarısı erise yeter sana.
taaaa bu siteselser ben seni izlemeye almamıştım resimlerimi nasıl görebildin canım? yanlış anlama sadece anlamak için soruyorum ayarlarım var sadece izlediklerim görebilir diye geçerli değil mi bu?öyleyse site yönetimi çok yanlış birşey yapıyor!!! şimdi izlemeye alıyorum seni.
inan herşeyde var bi hayır zorluklar yaşadın çok çektin ama belki yağ yaptıktan sonra süpper bacakların olacakmerhaba hoşgeldin. sen ne zaman op. geçirdin? dr.un a. sanırım. az yağ koyuyor ama yağı bulunca da koyuyor. ben bu durumu anlayabiliyorum aslında çok yağ alınan yerlerde çukur oluşuyor. yaparken yıkmamak da lazım. keşke benim de o kadar yağım olsa. zayıf değilim ama yeterli yağım yok. şmdi geceleri bile yiyorum alayım diye. ne güzel şte gözün aydın kurtulmuşsun darısı artık benim başıma.
kanat şimdi resimlerini göremiyorum uzun zamandır sitenin yeni hali çok kötü keşke sende benim bacakları görsende yorum yapsan450 cc. bacak başı 225 yapar. bu muhteşem birşey yarısı erise yeter sana.
taaaa bu siteselser ben seni izlemeye almamıştım resimlerimi nasıl görebildin canım? yanlış anlama sadece anlamak için soruyorum ayarlarım var sadece izlediklerim görebilir diye geçerli değil mi bu?öyleyse site yönetimi çok yanlış birşey yapıyor!!! şimdi izlemeye alıyorum seni.
canım ya site yeni haline geçince fotolarını göremiyorum bende koymak isterim ama nasıl koyulur bilmiyorumseni izlemeye aldım canım benim fotoğraflarıma bir bakar mısın? seninkileri de görmek isterim.
tatlım benimle aynı dolguyu yaptıran kardeşim var hatta siz görüşüyorsunuz yanlış olmasın onun sayesinde bende cesaret ettim zatenpeki nasıl görebildin onları ben bunu merak ediyorum!!! Bu site güvenli değil mi yani şimdi? Günün birinde özel yazışmalarımız karşımıza çıkarsa? Fotoğraflarımızı izin vermedğimiz kimse görmüyor olmalı. onların altında bir çok yorum var. Ben sürekli ayarlarıma bakıyorum. yeni kontrol ettim hatta. ama şimdi bu nedir söyleyin?
ha birde ameliyat olan bidaha girmiyor halbuki burdan birçok şeyi öğrendimtatlım benimle aynı dolguyu yaptıran kardeşim var hatta siz görüşüyorsunuz yanlış olmasın onun sayesinde bende cesaret ettim zaten
tabiki burası olmasa zaten cesaretimiz olmazdı. birçok şey öğrendik buradan. benim de katkım olmuşsa ne mutlu bana da.ha birde ameliyat olan bidaha girmiyor halbuki burdan birçok şeyi öğrendim
olmaz olur mu ama hssediyorum senin bacakların hepimizden güzel olacak okadar üzüldüm ki senin yaşadıklarını sanki ben yaşamışım gibitabiki burası olmasa zaten cesaretimiz olmazdı. birçok şey öğrendik buradan. benim de katkım olmuşsa ne mutlu bana da.
peki nasıl görebildin onları ben bunu merak ediyorum!!! Bu site güvenli değil mi yani şimdi? Günün birinde özel yazışmalarımız karşımıza çıkarsa? Fotoğraflarımızı izin vermedğimiz kimse görmüyor olmalı. onların altında bir çok yorum var. Ben sürekli ayarlarıma bakıyorum. yeni kontrol ettim hatta. ama şimdi bu nedir söyleyin?
çok teşekkür ederim artu arkadaşım evet kendisi güvenilir bir kişi sadece bilmediği için böyle birşey olmuştur. ilgilendiğiniz için teşekkürler. Site yeni haline geçtiğinde bu tip şeyler oldu direk akla onlar geliyor.artu99 diye kardeşinin(!) hesabı var o hesaptan görmüştür sizin fotoğraflarınızı çünkü o hesabı takip ediyorsunuz. Site güvenlik açığı gibi bir durum söz konusu değil.
çok teşekkür ederim artu arkadaşım evet kendisi güvenilir bir kişi sadece bilmediği için böyle birşey olmuştur. ilgilendiğiniz için teşekkürler. Site yeni haline geçtiğinde bu tip şeyler oldu direk akla onlar geliyor. Tamamen bilgi ve iletişim eksikliğinden olmuş.
selsercim yönetici sorularıma cevap vermiş. evet canım ben seni gıyabında tanıyorum ablandan biliyorum. özelden söyleseydin keşke. burda çok değişik insan var kim kim bilemiyoruz. Geçtiğimiz yaz bazı fotolar görünür olmuştu aklıma direk o geldi yani. Neyse çözüldü.tatlım benimle aynı dolguyu yaptıran kardeşim var hatta siz görüşüyorsunuz yanlış olmasın onun sayesinde bende cesaret ettim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?