selsercim yönetici sorularıma cevap vermiş. evet canım ben seni gıyabında tanıyorum ablandan biliyorum. özelden söyleseydin keşke. burda çok değişik insan var kim kim bilemiyoruz. Geçtiğimiz yaz bazı fotolar görünür olmuştu aklıma direk o geldi yani. Neyse çözüldü.
ah ah çok yeniyim özelden nasıl girilir foto nasıl yüklenir henüz bilemiyorum evet artuda çok yoğun bana zaman ayırıp öğretmiyor burdanda sizlere şikayet ediyorum:)))selsercim yönetici sorularıma cevap vermiş. evet canım ben seni gıyabında tanıyorum ablandan biliyorum. özelden söyleseydin keşke. burda çok değişik insan var kim kim bilemiyoruz. Geçtiğimiz yaz bazı fotolar görünür olmuştu aklıma direk o geldi yani. Neyse çözüldü.
hemen duruma el atayım ben bari selsercim iyi ki geldin.ah ah çok yeniyim özelden nasıl girilir foto nasıl yüklenir henüz bilemiyorum evet artuda çok yoğun bana zaman ayırıp öğretmiyor burdanda sizlere şikayet ediyorum:)))
benim üst bacak içine ve bileğime konan yağlar da sızlıyor. bilekte yağ kalmadı ama acısı duruyor. üst bacak içinde hala morluk ve sızlama, karıncalanma var ve biraz sıcaklar.Arkadaşlar merhaba. Ben silikon+ yağ dolgusu yaptıralı 4 ay oldu. Silikondan çok memnunum. Hiç bir zorluğu yok. Fakat yağ konulan yerler akşama doğru şişiyor ve acıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?
benim bileklere hiç yağ koymadı dr dediğine göre kalıcı olmuyormuş oyüzden bütün yağı iç baldırlara doldurdu ve henüz erime olmadı 3 ayı geçti dediğine göre 3 aydan sonra erimezmiş fakat ikinci düşünen bir sürü arkadaşımız var acaba benimkiler de erirmibenim üst bacak içine ve bileğime konan yağlar da sızlıyor. bilekte yağ kalmadı ama acısı duruyor. üst bacak içinde hala morluk ve sızlama, karıncalanma var ve biraz sıcaklar.
bende henüz oturamıyorum akşam oluncada biraz daha şişiyor arada da sıcaklık oluyor ama rahatsız etmiyorbenim bileklere hiç yağ koymadı dr dediğine göre kalıcı olmuyormuş oyüzden bütün yağı iç baldırlara doldurdu ve henüz erime olmadı 3 ayı geçti dediğine göre 3 aydan sonra erimezmiş fakat ikinci düşünen bir sürü arkadaşımız var acaba benimkiler de erirmi
canım ya çok geçmiş olsun ne badireler atlatmışsın öyle üzüldüm ne desem bilemedim. şimdi anladığım kadarıyla ilk ameliyat olduğun dr 2. ameliyatta sana daha küçük bir silikon takmış o da kaymış ama şimdi silikon yok dediğine göre silikonu aldırdın . çok zor olmalı Allah yardımcın olsun canımAh rapisacım sen tamamen Fransız kalmışsın:)) benim yasadıklarıma. Resimlerime baksana bir canım. Şuan silikon filan yok ben de. Ben amelyattan sonra duzelemedim. Op. Sonrası20 gun kadar bir yere kadar esnedi kaslar. Ondan sonra hep oyle kaldi. Ayaktayken dizlerimi büküp çömelmek, bacaklarının üstüne oturmak, bagdas kurmak imkansizdi. Merdiven inip cikamadim. Agrilarim fazlaydi. Dusunsene bir alaturka wc. Kullanmak bile imkansizdi. Sorun neydi ? Sence? Neyse onlar cikti dr.umun israriyla ayni seansta baska bir silikon takildi. Baska bir dr.dan da ayni seansta daha kucuk bir silikon takilamayacagina eski cebin büyük olmasindan dolayi kayicagina ve mevcut silikonlarin cikarilip 6 ay bekledikten sonra yenisinin takilabilecegine ve mevcut silikonun bana uygun olmadigina dair yuzyuze goruserek fikir almistim. Sonuc ne oldu kaydi. Uzun hikaye ve ben madden manen cok cok yiprandim. Tam toparlanmis da degilim. 3 op. Gecirdim kolay degil yani. Keske hoplayabilmis ziplayabilmis olsaydim .
canım senin fotoğrafların varmı ben foto göremedim profilinde. yağ transferinde doku yumuşak duruyor mu nasıl sence memnuniyetin yada şikayetin varmı.kanatcığım çok geçmiş olsun biraz iyleş bence sadece yağ dolgusu yaptır benim okadar çarpıktı ki tamam şimdide sütun olmadı ama artık rahatlıkla yazın şort giydim en azından artık kimse bakmıyor çarpık diye ben ist da oldum 3 ayı geçti hala erime yok dr dediğine göre 450 cc yağ koymuş bende yağ çok lazım olanada veririm:)))))))))
canım senin fotoğrafların varmı ben foto göremedim profilinde. yağ transferinde doku yumuşak duruyor mu nasıl sence memnuniyetin yada şikayetin varmı.[/QUOTEevet yumuşak yani kendi dokun hiç farkı yok yağ var mı yok mu sende bilemezsin
Denecek çok şey var tabiki aslında değil mi? amin diyelim bundan sonrası için neler olacak bekliyorum.canım ya çok geçmiş olsun ne badireler atlatmışsın öyle üzüldüm ne desem bilemedim. şimdi anladığım kadarıyla ilk ameliyat olduğun dr 2. ameliyatta sana daha küçük bir silikon takmış o da kaymış ama şimdi silikon yok dediğine göre silikonu aldırdın . çok zor olmalı Allah yardımcın olsun canım
yani zaten mantıklı eriyecek olan şey niye konulup yağlar ziyan edilsin. o yağları ne kadar zor elde ediyoruz oysa ki. 2. yi düşünen kişiler var da evet ama 450 cc.den geriye kalan da seni mutlu eder herhalde. tabi bacağın durumu da önemli kimine belki 100 cc. bile yeterli olur. 3 aydan sonra belki çok az erime olur diye biliyorum ama son zamanlarda eskiden olup gelen arkadaşlar var zaman içinde eridiğini söylüyorlar. bu da beni endişelendiriyor açıkçası. kimisinin ki de hiç erimiyor. Sen de onlardan olursun nşallah. S Saya_14 var mesela onun da fazla erimedi ve sonuç başarılı bence. dr.unuz aynı. A Angelinnocent78 de öyle o da memnundu.benim bileklere hiç yağ koymadı dr dediğine göre kalıcı olmuyormuş oyüzden bütün yağı iç baldırlara doldurdu ve henüz erime olmadı 3 ayı geçti dediğine göre 3 aydan sonra erimezmiş fakat ikinci düşünen bir sürü arkadaşımız var acaba benimkiler de erirmi
Üst bacağa da mı koyuldu senin bana üst için bir şey yapılmaz dendi ayrıklığı için.. hay Allah ya iyice kafam karıştı yağ da yok vazgeçicem bu sevdadanbenim üst bacak içine ve bileğime konan yağlar da sızlıyor. bilekte yağ kalmadı ama acısı duruyor. üst bacak içinde hala morluk ve sızlama, karıncalanma var ve biraz sıcaklar.
ama zamanla azalır herhalde kalıcı olamazlar değil mi? morluk gidiyor da bu yorulunca oluşan sızı ve sıcaklık kalıcı değil herhalde.benim üst bacak içine ve bileğime konan yağlar da sızlıyor. bilekte yağ kalmadı ama acısı duruyor. üst bacak içinde hala morluk ve sızlama, karıncalanma var ve biraz sıcaklar.
lolicim zaten senin ve ikicanımvarın bacakları gerçekten harika oldular. silikonla yarışırlar. canım ne mutlu sana mutluluğunu paylaşıyorum ve gerçekten hissediyorum. Allah bize de nasip etsin inşallah.slm kızlar ben leydi ile beraber ameliyat oldum temmuz aylarındaydı yanlış hatırlamıyorsam ben gidişattan çok memnunum boll boll tayt giyiyorum hatta hiç ispanyol paça vs bacagıma takmadım desem yeridir:) cok cok güzel değil ama eskisine nazaran harika oldu aşırı bir erime felanda yaşamadım ufak tefek rütuşlar vardı onlarıda kasım ayında yaptırdım doktorumuz F.B den çok çok memnunum bize erimeyecek die biz ölene kadar garanti verdi :) inşallahta öyle olur bende ölene kadar ona dua ederim inşallah kalıcı olur şükürler olsun rabbime bu sıkıntıdan üzüntüden kurtardı beni çünki gerçekten bacaklar kötü olunca insan hayatını mahvediyo hayatımda ilk defa kendime güvenerek tatil yaptım utanmadan sıkılmadan ne kadar güzel bir duygu burda ki ameliyat olan arkadaşlarım iyi bilir vee sizlerede acil şifalar ameliyat olmayan arkadaşlarımada bir an önce ameliyat olup bu mutlulugu tatmalarını canı gönülden tavsiye ederim hepinizin gönlüne göre olsun herşey canlarım allaha emanet olun
leydiyi de unutmamak lazım ama onun 3. ils seferde o da gitseydi belki sizn kadar olurdu onun da. zeynesel ablanın fotoğraflarını görmedim ama eminim ki o da çok güzel. çünkü o da memnun böyle güzel sonuçları görmek cesaret ve mutluluk verici.lolicim zaten senin ve ikicanımvarın bacakları gerçekten harika oldular. silikonla yarışırlar. canım ne mutlu sana mutluluğunu paylaşıyorum ve gerçekten hissediyorum. Allah bize de nasip etsin inşallah.
bu silikonları yapıştırıp siyah çorap giyildiğinde belli olurmu?
nasıl birşey yapıştırıldığında hareket edildiğinde çıkma ihtimali var
opak corapsa belli olmaz ama inceyse belli olur. ben 2 kat corap giyiyorum daha guvende hissediyorum.dar pacayla giyilecekse zaten kutusunun uzerinde corap giyilmesi iyi olur yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?