geçmiş sayfalarda açıkta resimleri vardı çok eski değil eylü filan olmalı.Loli06 ben de yağ enjeksiyonu yaptırılan resimlerin var mı görebilir miyim?
Nisan gecmis olsun canım, sende atlatmışsin hayırlısı ile, ins sonuçtan memnun kalır cok mutlu olursun, Dr'un kimdi acaba ögrenebilirmiyim ??Az once 2. Yuruyusumu yaptim 1.si 30 35 adim ama kisa adim ilk hemsirenin el destegiyle kalktim sonra biraktim dengem iyiydi..ikincisi daha uzun mesafede oldu ve bu sefer ki biraz daha iyiydi..hemsire agrin nerede dedi silikonun oldugu bolge ama dayanilmayacak bir agri degil gerci agri kesici serum vs etkisi buyuk.dikis kisminda aci hissetmiyorum..yarina kadar yurumeyi sıklastirirsam bu is tamam olcak insallah en cok korktugum sey tek basina yuruyememekti ama yuruyorum insallah herseyden once sıkıntısız ve memnuniyet verici bor sonuca ulasirim yarin eve gidince fotolarimi paylasacagim.
Nisan çok geçmiş olsun.korktuğun kadar olmaması çok güzel.sen bu azimle bir haftada ayağa kalkar sın bence.rica etsem bana fiyatını yazabilirsin.Bu arada cok sagolun suan bacagimin nasil oldugundan cok yuruyebildigim icin cok mutluyum 120 cc koyuldu sonuctan memnun kalacagim insallah aksilik vs olmazsa..
Kesinlikle Allah razi olsun doktordan ben cok korkuyordum ama agrisada yuruyecegim diye sartlamistim kendimi simdiye kadar epey yurudum bi bayan daha vardi hem burun hem bacak silikonu olmus baktim o da iyi yuruyor dedim guzel yuruyorsunuz sabahtan beri yuruyorum gittikce aciliyor dedi gercektende oyle foto paylasacagim bendr fotoda gorecegim en iyi nasil durdugunu..
Çok çok geçmiş olsun nisan. Hayırlı olsun. Bir daha düşündürmesin seni silikon. Rahat ettirsin :)Cok tesekkurler hepinize Allah sizlere de insallah bu rahatligi tattirsin. Hepiniz hayalinizdeki bacaga herseyden once saglikli bir sekilde sorunsuz kimseye ihtiyacinizin olmayacagi bir operayon nasip etsin insallah. Kapsul enfeksiyon vs hic bir sikinti yasamam insallah arkadaki dikis izlerimi de merak ediyorum ama sargi var bisey goremiyorum..Henuz daha bacagimin sekline bi aynadan bakamadim ama oldu gibi gorunuyor suan odem de var nasil bisey olcak bende merak rdiyorum
Nisan çok geçmiş olsun.korktuğun kadar olmaması çok güzel.sen bu azimle bir haftada ayağa kalkar sın bence.rica etsem bana fiyatını yazabilirsin.
Ben buradayım arkadaşım asıl sen neredesin.bizi unuttun iyice.bende 2 ay dır çok kötü bacak ağrıları çekiyorum.romatizma imiş.bir haftadır biraz daha iyiyim.yükledikten hemen bakayım merak ettim çok.Arkadaşım nasılsın ya. Uzun zaman oldu galiba. Son halimin fotosunu ekleyecegim. Ne durumdayım bakalım. Sen nasılsın?
İzlemeye aldım arakadaşım bekliyorum mesajını.Memkolik ozel mesaj butonun yok sanirim beni izlemen gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?