Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Kizlarr ameliyattan ciktim odamdayim bacaklarimi kimildatmadan oylece yatiyorum yaa silikonun ebatini gorunce yanimda suan kutular 120cc takilmis abuwww oldum kalin mi olcak yoksa simdide 90cc iyiydi yaww :) daha henuz bacagima cesaret edip bakamadim tam anlamiyla..

Az once 2. Yuruyusumu yaptim 1.si 30 35 adim ama kisa adim ilk hemsirenin el destegiyle kalktim sonra biraktim dengem iyiydi..ikincisi daha uzun mesafede oldu ve bu sefer ki biraz daha iyiydi..hemsire agrin nerede dedi silikonun oldugu bolge ama dayanilmayacak bir agri degil gerci agri kesici serum vs etkisi buyuk.dikis kisminda aci hissetmiyorum..yarina kadar yurumeyi sıklastirirsam bu is tamam olcak insallah en cok korktugum sey tek basina yuruyememekti ama yuruyorum insallah herseyden once sıkıntısız ve memnuniyet verici bor sonuca ulasirim yarin eve gidince fotolarimi paylasacagim.

Nisan gecmis olsun canım, sende atlatmışsin hayırlısı ile, ins sonuçtan memnun kalır cok mutlu olursun, Dr'un kimdi acaba ögrenebilirmiyim ??

H.F. ucuncu yuruyuse kalktim sordum istedigim kadar yuruyebilirim dimi diye evet yuruyebilirsin sakinca yok dediler yarina kadar bol bol yuruyecegim doktorun ismini acik ozelden gonderiririm

Nisancım geçmiş olsun. Özelden yazdım ama burdan da tebrik edeyim seni:) Gözün aydın. 30-35 adım ilk kalkışta harika birşey. ben hiç böyle birşey yaşayamadığım için mucize gibi geliyor. dr.unun eline sağlık. zaten sana demişti benim hastalarımda böyle şeyler olmaz, anlattığın kişi benim hastam mı diye. doğru yani adam biliyor . anormal olan benimkiydi.
bu gidişle eve yanlız gidebileceksin. çok güzel. bak foto bekliyorum senden en kısa zamanda.

Bu arada cok sagolun suan bacagimin nasil oldugundan cok yuruyebildigim icin cok mutluyum 120 cc koyuldu sonuctan memnun kalacagim insallah aksilik vs olmazsa..
Nisan çok geçmiş olsun.korktuğun kadar olmaması çok güzel.sen bu azimle bir haftada ayağa kalkar sın bence.rica etsem bana fiyatını yazabilirsin.

Kesinlikle Allah razi olsun doktordan ben cok korkuyordum ama agrisada yuruyecegim diye sartlamistim kendimi simdiye kadar epey yurudum bi bayan daha vardi hem burun hem bacak silikonu olmus baktim o da iyi yuruyor dedim guzel yuruyorsunuz sabahtan beri yuruyorum gittikce aciliyor dedi gercektende oyle foto paylasacagim bendr fotoda gorecegim en iyi nasil durdugunu..

Cok tesekkurler hepinize Allah sizlere de insallah bu rahatligi tattirsin. Hepiniz hayalinizdeki bacaga herseyden once saglikli bir sekilde sorunsuz kimseye ihtiyacinizin olmayacagi bir operayon nasip etsin insallah. Kapsul enfeksiyon vs hic bir sikinti yasamam insallah arkadaki dikis izlerimi de merak ediyorum ama sargi var bisey goremiyorum..Henuz daha bacagimin sekline bi aynadan bakamadim ama oldu gibi gorunuyor suan odem de var nasil bisey olcak bende merak rdiyorum

Normali bu demek ki canım o halde soruyorum senin ki silikonsa bana takılan neydi:) ben 20 güne kadar biraz iyileşip sonra 2.5 ay hep aynı kaldım. hiç ilerleme değişme olmadı. Sadece ayakta durabildim ya da uzandım. çömelemedim, dizim çok az kırılıyordu ,bacaklarımın üstüne oturamadım, yüksek bir yere inip çıkamadım ve hep aynı seviyedeydi. hani zamanla açılır ya açılmadı hep aynı kaldı. azıcık zorlayınca da gece uyutmadı, ağrıdı. şimdi senin adına çok seviniyorum. Dr.unun da eline sağlık. E şimdi benim yaşadıklarım neydi o zaman? nedendi? senin silikon da küçük değil 120 cc.lik.harika valla.

Sen hakkıni ara canim maddiyatdan cok maneviyat ne olacak yasadigini kim geri alabilir Sen o ameliyati daha guzel ve mutlu bir hayat icin oldun bu kaderi yasayanlar bilir bunun nasil bir psikoloji icinde olundugunu.. Her doktor seni hastaneden mutlu gondermek zorunda.. O ameliyat masasina yatmis hic kimse keyfiye ben bunu begenmedim bi daha yap demez Narkoz yiyorsun ya cektigin aci.. Doktorun seni anlamali maddi ve manevi
senin mutlu olman icin elinden geleni
yapabilmeli.Sen ev yada araba satmiyorsun
sen doktorsun Doktorun gorev tanimi vardir. Eger sen onun bu yuce gorevine saygi duymus ona guvenmis kendini teslim etmissen seni ne olursa olsun mutlu edebilmeli.. Insallah hak ettigin gonlunden gecen isteklerine kavusursun.. Bu arada foto cektim odem var ilk gun haliyle ekliyorum simdi...

Sagol canim cok sükür sorunsuz atlattim evimdeyim gayet rahat geldim ben 1 gece daha kalayim diye dusunuyordum operasyondan once korkum yuruyememekti Allahima sukur hersey yolunda gitti sabah 11de ciktim.Tek basina gayet rahat geldim. Doktorum da bana kimseye ihtiyacin yok demisti gercektende oyle oldu..Artik iyilesme donemine girdim ilerleyen zamanlarida insallah sorunsuz atlatirim.. Darisi olmak isteyen herkesin basina..

Çok çok geçmiş olsun nisan. Hayırlı olsun. Bir daha düşündürmesin seni silikon. Rahat ettirsin :)

Nisan çok geçmiş olsun.korktuğun kadar olmaması çok güzel.sen bu azimle bir haftada ayağa kalkar sın bence.rica etsem bana fiyatını yazabilirsin.

Arkadaşım nasılsın ya. Uzun zaman oldu galiba. Son halimin fotosunu ekleyecegim. Ne durumdayım bakalım. Sen nasılsın?

Arkadaşım nasılsın ya. Uzun zaman oldu galiba. Son halimin fotosunu ekleyecegim. Ne durumdayım bakalım. Sen nasılsın?
Ben buradayım arkadaşım asıl sen neredesin.bizi unuttun iyice.bende 2 ay dır çok kötü bacak ağrıları çekiyorum.romatizma imiş.bir haftadır biraz daha iyiyim.yükledikten hemen bakayım merak ettim çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…