Yenide ben memkolik oldun ya hani ,o yüzden göremiyorum fotolarını.beni izlemen gerekiyor görmem için.Arkadaşım nasılsın ya. Uzun zaman oldu galiba. Son halimin fotosunu ekleyecegim. Ne durumdayım bakalım. Sen nasılsın?
Cok sagol yenide Insallah giren girdi bacaga ileri adim yapcaz mecbur :)yenidelost: 38391028 .!.:Çok çok geçmiş olsun nisan. Hayırlı olsun. Bir daha düşündürmesin seni silikon. Rahat ettirsin :)
Arkadaşım forumun yeni hali herkesi Soğuttu kimse girmek istemiyor artık.hatta bir ara bende bakmadım hiç. Kanatı merak ettiğim için girdim sonra.neyse yavaş yavaş hareketleniyor yine.sen nasılsın.Kizlaar burasi onceden insan kayniyordu yetisemiyordum yazilanlara bu dertten muzdarip ve soru soranlarla kayniyordu ameliyat oldum alın size tecrube sorun sorabildiginiz kadar 2011 yag enjeksiyonu 2014 silikon ameliyati tecrubem var artik soru isaretleri geride kaldı simdilik daha 3.günüm..Sorun sorabildiginizi :)
Nisancim nasil oldun canim? Benim sorumu sordun mu dr.a? Sorduysan cevabini ozelden yazarmisin?Kizlaar burasi onceden insan kayniyordu yetisemiyordum yazilanlara bu dertten muzdarip ve soru soranlarla kayniyordu ameliyat oldum alın size tecrube sorun sorabildiginiz kadar 2011 yag enjeksiyonu 2014 silikon ameliyati tecrubem var artik soru isaretleri geride kaldı simdilik daha 3.günüm..Sorun sorabildiginizi :)
Canim benim ya ben sen olmadan ayrilmam burdan. Kendim kadar istiyorum senin mutlu olmani.Arkadaşım forumun yeni hali herkesi Soğuttu kimse girmek istemiyor artık.hatta bir ara bende bakmadım hiç. Kanatı merak ettiğim için girdim sonra.neyse yavaş yavaş hareketleniyor yine.sen nasılsın.
Çok geçmiş olsun umarım sende benim gibi memnun kalırsın. .Bu arada iyiyim bugun yegenim biraz beni zorladi annem torun bakiyor tabu ben evde olunca hep benimle oynamak istedi Hala gel hala sunu yap hala bunu yap basim agriyor dedim ama cocuk bu anlar mi beni parka gotur bile dedi yani boyumu asan cok seyler istedi ama evde ilgilenebildim o kosuyor ben yuruyorum hala kossana diyor ahh ahh bi bilse bacaginda silikon var :)) annemde sanki ameliyat oldun nasil bir varis tedavisiymis o diyor dedim cok kolay da biliyon iste benim canim kiymetli su tam diz arkama ne yaptilarsa sizi var yurudukce baski yapiyor dedim valla yalanin bu kadari basima bi is gelse yedim ayvayi :)
ay canım çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olur herşey bacaklarınla mutlu mesut yaşarsın ve tebrik ediyorum seni evden saklayabilmene ama keşke en azından bir kişi bilseydi ne olur ne olmaz gerçi en dogrusunuda sen bilirsinde ayyy ben saklamadım valla herkes biliyordu evde piskolojik olarakda çok güzel destek oldular insanı mutlu eden tarafı o oluyor ona göre davranıyorlar :) inşallah bir an önce düzelir koşarsında parkada götürüsün yiğenini yüzünden gülücük eksik olmasın şekerimBu arada iyiyim bugun yegenim biraz beni zorladi annem torun bakiyor tabu ben evde olunca hep benimle oynamak istedi Hala gel hala sunu yap hala bunu yap basim agriyor dedim ama cocuk bu anlar mi beni parka gotur bile dedi yani boyumu asan cok seyler istedi ama evde ilgilenebildim o kosuyor ben yuruyorum hala kossana diyor ahh ahh bi bilse bacaginda silikon var :)) annemde sanki ameliyat oldun nasil bir varis tedavisiymis o diyor dedim cok kolay da biliyon iste benim canim kiymetli su tam diz arkama ne yaptilarsa sizi var yurudukce baski yapiyor dedim valla yalanin bu kadari basima bi is gelse yedim ayvayi :)
leydiyi de unutmamak lazım ama onun 3. ils seferde o da gitseydi belki sizn kadar olurdu onun da. zeynesel ablanın fotoğraflarını görmedim ama eminim ki o da çok güzel. çünkü o da memnun böyle güzel sonuçları görmek cesaret ve mutluluk verici.[/QUO
kanat selam resimlerim paylaşagım elbette resim eklemeyi bilmiyorum birde rütuş işlemlerim var onlar bittikten sonra işallah eklerim ben sizlerden cesaret alıp amaliyat oldum burdan bana yardımcı olan mesaj yollayan bütün arkadaşlara cok teşekkürler bu forum olmasaydı sizler olmaydınız ben bi haberdim hepinize cok teşekkürlerleydiyi de unutmamak lazım ama onun 3. ils seferde o da gitseydi belki sizn kadar olurdu onun da. zeynesel ablanın fotoğraflarını görmedim ama eminim ki o da çok güzel. çünkü o da memnun böyle güzel sonuçları görmek cesaret ve mutluluk verici.
Nisan çok hoşsun ya,iyi güldüm valla okuyunca.sen moralini böyle iyi tuttuğun sürece çok daha hızlı toparlanaçAksın.Bu arada iyiyim bugun yegenim biraz beni zorladi annem torun bakiyor tabu ben evde olunca hep benimle oynamak istedi Hala gel hala sunu yap hala bunu yap basim agriyor dedim ama cocuk bu anlar mi beni parka gotur bile dedi yani boyumu asan cok seyler istedi ama evde ilgilenebildim o kosuyor ben yuruyorum hala kossana diyor ahh ahh bi bilse bacaginda silikon var :)) annemde sanki ameliyat oldun nasil bir varis tedavisiymis o diyor dedim cok kolay da biliyon iste benim canim kiymetli su tam diz arkama ne yaptilarsa sizi var yurudukce baski yapiyor dedim valla yalanin bu kadari basima bi is gelse yedim ayvayi :)
Bugun iyiyim 2.gunde nasilsam bugunde oyleyim tam normal yuruyebilirsem daha iyi olcam yarin pazar malum aile kahvaltisi var :) dun aksam soyle bir gorundum bizimkilere annem diyor ki dogru yurusene kiz o nasil yuruyorsun diyor bende ses edip goruntu verip odama gidiyorum :) P.tesi kontrolum var biraz sabirsizim ben hastanede ameliyattan 4.saatte hemsire beni kaldirdiginda 10 15 adim yuruduk ikinci yurumemde elimi birakmasini istedim yurumek zorundayim cunku bi baktim yuruyebiliyorum yag enjeksiyonu mesela daha zor ameliyat sonrasi. Onda da ameliyat sonrasi uyandigimda cok tuvaletim vardi cok usuyordum isinir isinmaz tuvalete gitmem lazim dedim orda benimle ilgilenen bir bayan bir baktim altima lazimlik koyuyor bu ne dedim hayatta ben buna yapamam tuvalete gitcem dedim kadin basin doner daha simdi ciktin biraz dinlen dedi yok dedim kalktim ama o ilk kalkis daha zordu ama hallettim. Silikon kesinlikle daha kolay bir ameliyatmis sadece yururken silikon konulan yer baski yapiyor yururken tam kiviramiyorsunuz bacagi..Ama oturmasi yatmasi kalkmasi yag enjeksiyonundan cok daha kolaymis..masteks post: 38421985 .!.:NİSANCIN BUGÜN NASILSIN?
Ayaga istedigin kadar kalk saatlerce ayakta kalmadiktan sonra problem yok ben hic yatmiyorum oturuyorum evin icinde yuruyusler yapiyorum saatte silikon ameliyatinda cok oturmak kesinlikle iyi degilağrın varmı ayağa kalktınmı? ne kadar süre ayakta kalıyorsun bir günde?
Odem varsa acayip kalin oluyor :) Odemler inince dis bacakta bisey farkedermi bilmiyorum ama ic bacak yan gorunus kesinlikle farkeder ama zaten silikon bacagi kalinlastiriyor butun olarak baktiginda..birşey soracağım,
benim bacaklarıma yandan baktığında çok ince görünüyor
silikon takıldıktan sonra yan görünüşüde değişiyormu
arkadaşlar yardım lütfennnnnnnnnn
Annemle benim muhabbetleri bilsen daha cok gulersin :) Kadin icinden bu bi haltlar karistirdi ama ne anlamadim kesin diyodur benim bacagimin ust yan tarafinda kilcal damarlar var sira onlara gelecek anneme de onlari one surdum Diyor ki gistersene nasil yapiyolar igneyle mi Yok anne diyorum ignelik bir durumum yok benim lazerle atis yapiyorlar Kiziyor ne gerek var birak kalsin oyle kendini duzeltecem diye iyice yamultuyorsun diyor Sen simdi gel bu kadina silikon yerlestirdim de kalpten gider valla...Ama meme silikonu da yaptirmak istiyorum onu soyluyorum mesela ben meme buyutecem diyorum kiziyor evlenince buyur diyor hee tabi seni alan aldi rahatsin sikayet eden yok azcik anla beni diyorum yok anlamiyor kadin :)Nisan çok hoşsun ya,iyi güldüm valla okuyunca.sen moralini böyle iyi tuttuğun sürece çok daha hızlı toparlanaçAksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?