Belki yıllar sonra anlatırsın annene ,şu an anlayamadığı ,anlam vermediği hareketlerini gülümseyerek hatırlarsınız.sende iyiki olmuşum zamanında dersin bu ameliyatı.bu arada devamını bekliyoruz ....Annemle benim muhabbetleri bilsen daha cok gulersin :) Kadin icinden bu bi haltlar karistirdi ama ne anlamadim kesin diyodur benim bacagimin ust yan tarafinda kilcal damarlar var sira onlara gelecek anneme de onlari one surdum Diyor ki gistersene nasil yapiyolar igneyle mi Yok anne diyorum ignelik bir durumum yok benim lazerle atis yapiyorlar Kiziyor ne gerek var birak kalsin oyle kendini duzeltecem diye iyice yamultuyorsun diyor Sen simdi gel bu kadina silikon yerlestirdim de kalpten gider valla...Ama meme silikonu da yaptirmak istiyorum onu soyluyorum mesela ben meme buyutecem diyorum kiziyor evlenince buyur diyor hee tabi seni alan aldi rahatsin sikayet eden yok azcik anla beni diyorum yok anlamiyor kadin :)
Şunu merak ediyorum; yağ transferi için yapılan liposuction lazerle mi yapılıyor yoksa bildiğimiz eski yöntem ve bir sürü eksisi olan klasik liposuction mı?sadece bana 450cc her iki bacağa verdiğini söyledi ben 60 kiloydum belimde incelme oldu çokda hoş oldu dr a k
Kanatcım sanırım seninle ilk ameliyat olacağın dönemlerde konuşuyorduk.. Çok geçmiş olsun durumunu okudum, umarım yağ dolgusu kurtarıcın olur.. Bu arada izleyebilir misin? Baktım fotoğraflarını göremedim.Tamam olması lazım
Çook geçmiş olsun,karar vermesi oldukça zor bir ameliyat,umarım sonuç çok iyi ve oroblemsiz olur:)Kizlaar burasi onceden insan kayniyordu yetisemiyordum yazilanlara bu dertten muzdarip ve soru soranlarla kayniyordu ameliyat oldum alın size tecrube sorun sorabildiginiz kadar 2011 yag enjeksiyonu 2014 silikon ameliyati tecrubem var artik soru isaretleri geride kaldı simdilik daha 3.günüm..Sorun sorabildiginizi :)
Çok geçmiş olsun,bende istiyorum ama çok korkuyorum,kime oldunuz acaba ameliyatı?Arkadaşlar merhaba. Ben silikon+ yağ dolgusu yaptıralı 4 ay oldu. Silikondan çok memnunum. Hiç bir zorluğu yok. Fakat yağ konulan yerler akşama doğru şişiyor ve acıyor. Aynı sorunu yaşayan varmı?
Geçmiş olsun çokkötü şeyler yaşamışsın canım,bende olumsuz şeyler duymuştum bacak proteziyle ilgili,dr lamı ilgili hastaylamı bilmiyorum ama böyle oluncada pişmanlık çok fazla olurAh rapisacım sen tamamen Fransız kalmışsın:)) benim yasadıklarıma. Resimlerime baksana bir canım. Şuan silikon filan yok ben de. Ben amelyattan sonra duzelemedim. Op. Sonrası20 gun kadar bir yere kadar esnedi kaslar. Ondan sonra hep oyle kaldi. Ayaktayken dizlerimi büküp çömelmek, bacaklarının üstüne oturmak, bagdas kurmak imkansizdi. Merdiven inip cikamadim. Agrilarim fazlaydi. Dusunsene bir alaturka wc. Kullanmak bile imkansizdi. Sorun neydi ? Sence? Neyse onlar cikti dr.umun israriyla ayni seansta baska bir silikon takildi. Baska bir dr.dan da ayni seansta daha kucuk bir silikon takilamayacagina eski cebin büyük olmasindan dolayi kayicagina ve mevcut silikonlarin cikarilip 6 ay bekledikten sonra yenisinin takilabilecegine ve mevcut silikonun bana uygun olmadigina dair yuzyuze goruserek fikir almistim. Sonuc ne oldu kaydi. Uzun hikaye ve ben madden manen cok cok yiprandim. Tam toparlanmis da degilim. 3 op. Gecirdim kolay degil yani. Keske hoplayabilmis ziplayabilmis olsaydim .
ben iyiyim.yeni arkadaşlar bir defa yağ dolgusu yaptırdım.memnunum.altı ay oldu.fakat süper olması için 2. şartMerhaba sık giremiyorum forum değişince büyü bozuldu.arkadaşları merak ediyorum ama eskiler pek yok .beb iyiyim.
Geçmiş olsun canım kaç cc kondu bir bacağa?ben iyiyim.yeni arkadaşlar bir defa yağ dolgusu yaptırdım.memnunum.altı ay oldu.fakat süper olması için 2. şart
doktorun muayenesini çok merak ediyorum.Bugün ki yasadigimdan sonra bu dertten muzdarip olan herkesi silikon ameliyatina davet ediyorum Ben ki biliyorsunuz ki cok korkuyordum bugun kontrolum vardi saat 5te bende yol acıktir diye arabayla gideyim dedim normalde arabayla gelme diye uyarilmistim.Neyse saat 15.15te yola ciktim saat 16 oldu ben daha bir arpa boyu yol gidemedim klinikten arandim ameliyat
dolayisi ile 19a ertelediler zaten pisman olmustum yola ciktigima ilk sapaktan geri
dondum eve geldim park ettim saat oldu 16:20
eee simdi ne yapacagim taksiyle gitsem bi
dunya trafik yine de gittim taksi duragina
dedim altunizadeye gidecegim trafik
durumuna bakar misiniz dedim bindik
giderken cok trafik var kilit yollar ne yapalim dedi Sordum peki ne kadar tutar yaziyor 200 tutar dedi dedim sen en iyisi beni metrobus duragina birak birakti yolda herkes baktim hizli yuruyor bende aslinda yuruyorum ama sanki bi bacagim diger bacagimdan kisa gibi sanki duzelmeyecek gibi geldi neyse merdiven cik merdiven in gayet basarili gecti metrobuse binerken dalar gibi itikleyerek bindiler odüm koptu dusecem diye dursaniza be diye bagirdim neyse varacagim duraga geldim nerden baksaniz 60 merdiven cikmis 60 merdivende inmisimdir bu bence en azi
yurudugum yollarda ayri.. simdi bekliyorum 5 dk sonra kontrolum var birde bunun donusu var yine metrobusle donecegim..
Angelis merhaba, seni izliyorum diye hatirlıyorum ama şu değişiklikten sonra herşey karıştı. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım. Seni takibe alıyorum.Kanatcım sanırım seninle ilk ameliyat olacağın dönemlerde konuşuyorduk.. Çok geçmiş olsun durumunu okudum, umarım yağ dolgusu kurtarıcın olur.. Bu arada izleyebilir misin? Baktım fotoğraflarını göremedim.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Evet çok kötü günler yaşadım ama arkada bırakmaya çalışıyorum. Aslında silikon en garantisi ama yaşadıklarımdan sonra asla silikona cesaret edemem. Seçilen silikon bacağa uyumlu olmalı. Eğer dr. ve silikon taktıran kişiler detayları net konuşurlarsa sorun olacağını sanmıyorum. Benim bacağım op. öncesi sorunlu değildi hiçbir sağlık sorunum yoktu. Zaten olsaydı silikon taktırmazdım. Seçilen silikon boyutu doğru değildi. sonuç kötü oldu. Eğer planlama doğru yapılırsa tecrübeli ellerde sonucun güzel olmaması mümkün değil. Senin takibe aldım.Geçmiş olsun çokkötü şeyler yaşamışsın canım,bende olumsuz şeyler duymuştum bacak proteziyle ilgili,dr lamı ilgili hastaylamı bilmiyorum ama böyle oluncada pişmanlık çok fazla olur
Artucum kendini özletiyorsun. İnan bana bacakların harika oldu. Şu haliyle bile 2. için acaba derdim ben olsam. ama içimde kalacaksa yaptırırdım. Selser70 den foto bekliyoruz. Lütfen ilgilen bu durumla meraktan ölücem:))ben iyiyim.yeni arkadaşlar bir defa yağ dolgusu yaptırdım.memnunum.altı ay oldu.fakat süper olması için 2. şart
Nisancım performansına bayıldım. maşallah nazar değmesin.Bahsettiğin şeyler ameliyat olmayan biri için bile zor yani. Hele Altunizade'deki metrobüs üstgeçitlerinden geçmek valla bravo yani:))) Ah ahh bir senin durumuna bakıyorum bir benim yaşadıklarıma. Allah kimseye bunu yaşatmasın. Oldun ve bitti. Yaşayacağın en zor zamanlar bunlardı. Bu kadardı yani. İnşallah çok çok mutlu olursun bacaklarınla canım. Dr. ne söyledi merak ettim.Bugün ki yasadigimdan sonra bu dertten muzdarip olan herkesi silikon ameliyatina davet ediyorum Ben ki biliyorsunuz ki cok korkuyordum bugun kontrolum vardi saat 5te bende yol acıktir diye arabayla gideyim dedim normalde arabayla gelme diye uyarilmistim.Neyse saat 15.15te yola ciktim saat 16 oldu ben daha bir arpa boyu yol gidemedim klinikten arandim ameliyat
dolayisi ile 19a ertelediler zaten pisman olmustum yola ciktigima ilk sapaktan geri
dondum eve geldim park ettim saat oldu 16:20
eee simdi ne yapacagim taksiyle gitsem bi
dunya trafik yine de gittim taksi duragina
dedim altunizadeye gidecegim trafik
durumuna bakar misiniz dedim bindik
giderken cok trafik var kilit yollar ne yapalim dedi Sordum peki ne kadar tutar yaziyor 200 tutar dedi dedim sen en iyisi beni metrobus duragina birak birakti yolda herkes baktim hizli yuruyor bende aslinda yuruyorum ama sanki bi bacagim diger bacagimdan kisa gibi sanki duzelmeyecek gibi geldi neyse merdiven cik merdiven in gayet basarili gecti metrobuse binerken dalar gibi itikleyerek bindiler odüm koptu dusecem diye dursaniza be diye bagirdim neyse varacagim duraga geldim nerden baksaniz 60 merdiven cikmis 60 merdivende inmisimdir bu bence en azi
yurudugum yollarda ayri.. simdi bekliyorum 5 dk sonra kontrolum var birde bunun donusu var yine metrobusle donecegim..
Hoş geldin arkadaşım seni burda görmek çok güzel :)İyi aksamlar arkadaslar,uzun zaman oldu yazmayali ve sizleri takip etmeyeli kimseyi tanimiyorum ama sorunlar ortak eminim o nedenle okumama bile gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?