Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ger gelmemin sebebini sen bliyorsun soyle acikliyim yine de cook yakinim canimin ici var burun ve bacak olmak istiyor bacak konusunda bilgiliyim ama burun konusu hic arastirmadim

İyi aksamlar arkadaslar,uzun zaman oldu yazmayali ve sizleri takip etmeyeli kimseyi tanimiyorum ama sorunlar ortak eminim o nedenle okumama bile gerek yok
merhaba palmadoro,
ama ben seni tanıyorum bu forumu baştan sona brkaç kez okumadan ameliyat olan var mıdır:) Seni görmek güzel. Peki hayatından memnun musun? En son silikon çıkarıp yağ yaptrmıştın. Senin yolundan ilerliyorum sanki ben de.

Kime yaptirili,kolaymidir,resimleri gorup orular sormam lazim ayni seyleru surekli yazip yolluyorum ama gitmyor nette sorun var heralde yarin gorusuruz insalla

Yazdiklrim gitmiyor arkadaslar yine de bunu son olarak deniycem,kanat merhaba beni karistirdin sanirim silikon yok bende yag var ve ben bu forumu zamaninda hatim ettim ,doktorla tanistim ameliyat olanlarla gorustum oyle oldum tabiki. Okumadan asla olmaz .

Palmodoro samimî etkilerden kimler var bilmiyorum bende katıldım bu aksam sorularınıza acigim ameliyat ololacak arkadaşlar korkmayın derim bende 2 yıl olacak bacaklarima belimdwn alınan yağ enjekte edildi çok memnunum ve mutluyum

Merhaba kaas,hos geldin daha bir kac arkadas daha gelecek surpriz:))sizler benim kader arkadaslarimsiniz ve biz birbirimizi hic birakmadik halbuki dunyanin cesitli yerlerinde hic gormeden karsilikli gelmeden yasiyoruz ama viber sagolsun

Kisaca yazmak istiyorum cok vaktim olmuyor ama bugun sizi merakta birakmamak icin girdim tekrardan.Bende cok kilo vermeme ragmen hic erime olmadi diyebilirim ama bu sizi cesaretlendirmesin cunku kemikler egri oldugu surece hicbir zaman bacaklariniz manken bacagi gibi olacak sanmayin,ben mutluyum ama belkide beni disarda gorseniz bacaklara bak nasilda etek giymis diyebilirsiniz,memnuniyet tamamen beklentilerinizle sinirli ameli

Bir turlu yazamiyorum cok sinir bozucu net hala sorunlu sanirim kusura bakmayin yarim yamalak oluyor yazdiklarim bazen gidiyor bazen yollamadan bi bakiyorum msj gitmis tipki ustteki gibi:)iyi gunler arkadaslar.

Benim Karnım da aynen anlattığın gibiydi. Oradan yağ almadı doktor. Onlar yağ değil toparlanmamış kaslar dedi. Beğenmedi yani :) Karnım öyle bana kaldı. (Şimdi ikinci dogumla muhteşem oldu zaten) diger bölgelerde dikkat çekici bir çukur olmadı. Özellik iç bacaklara basene baktım yazın mayoda filan belli olmadı.

"masteks, post: 38460738, member: 609024"]doktorun muayenesini çok merak ediyorum.
hayırlısıyla atlattın, inşallah herşey yolundadır.[/QUOTE]
Doktorum 10 uzerinden 11 olmus dedi dikis yerleri pansuman edildi.Simdilik iyi ama dun cok fazla yol yürüdüm ama bu istanbulda da baska turli olmuyor napim

Kanatcığım dün afedersin anam ağladı hani
spor yapmayan vucuda birden yuklenirsin
ertesi gun agri cekersin Bende bu bacaga fazla
yuklendim ama napim mecburdum taa
altunizade kucukcekmece arasi ancak
metrobus pakladı sorma o merdivenler bi
kopru bitiriyorsun bir kopru daha geciyorsun
o merdivenlerin sayisi zaten gordugum zaman
yuh dedim engelli kisi olsa nasil gececek orayi
anlamadim Allahtan metrobuste hep oturdum ama oturuncada ayak kimildatamiyorsun yer
yok.Metrobusten sonra minibuse bindim eve gelistede cok yol yurudum eve geldigimde saat 21.30du attim kendimi yataga..Bu uygulama doktordan doktora mi farkediyor kisiden kisiye bilmiyorum ama senin bacagina uygun silikon takilmadigina ve yanlis uygulama yapildigina kanaat getirdim bu kesin yani Doktorunla gorus verdigin parayi iade etsin biraz zaman gecsin iyice arastir yeniden ol..Dedigim gibi ben ameliyattan 5 saat sonra tek basima yurudum zorlanmadim ama tabi yavas suan ki durumuma gelince yurumem yine ayni..yuruyorum ama sanki ayagimı incitmisim gibi sanki hep boyle kalcakmisim gibi geliyor. Bu arada dun pansuman yapildi dikislerimi gordum moralim bozuldu biraz oyle kalmasin insallah..bi bacagimda morluk cok yoktu diger bacagimda arka kisminda morluk vardi bende olmamasi mumkun degil zaten fazla yatkin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…