Evet doğru söylüyorsun ama seni şimdi burda görünce 3 yıl öncesine ameliyat zamanıma gittim çok değişik geldi.:)Merhaba samimi,senle artik hayatimizin her seyini paylastigimiz icin sana verilecek fazla havadis yok:)
Biliyorum. ins. onunda ameliyatları sorunsuz geçer mutlu olur.Ger gelmemin sebebini sen bliyorsun soyle acikliyim yine de cook yakinim canimin ici var burun ve bacak olmak istiyor bacak konusunda bilgiliyim ama burun konusu hic arastirmadim
merhaba palmadoro,İyi aksamlar arkadaslar,uzun zaman oldu yazmayali ve sizleri takip etmeyeli kimseyi tanimiyorum ama sorunlar ortak eminim o nedenle okumama bile gerek yok
Yazdiklrim gitmiyor arkadaslar yine de bunu son olarak deniycem,kanat merhaba beni karistirdin sanirim silikon yok bende yag var ve ben bu forumu zamaninda hatim ettim ,doktorla tanistim ameliyat olanlarla gorustum oyle oldum tabiki. Okumadan asla olmaz .[/QUOTE
evet karıştırdım blomma idi o silikonu çıkaran. ama seni de tanıyorum . bu şekilde tanışmış olduk:)). samimi de arkadaşımdır.
Canım sendemi silikon taktırdın?3 yıl geçmiş,bir ptoblem yaşadın mı bu süreçte?Ben ameliyat olali nisan ayinda 3 yil bitecek.
Canım sendemi silikon taktırdın?3 yıl geçmiş,bir ptoblem yaşadın mı bu süreçte?
Hoşgeldiniz arkadaşlar,Aaaa kız biz ameliyat olalı 3 yılmi oldu ben 2 yıl dedim
Şimdi yağ yaptıran arkadaşlar merak ettiğim bazı şeyler var. Yağ alınan yerlerde buruşma ve sarkma oluyor mu? Özellikle göbek bölgesinde. Benim sezeryan ameliyatım var göbeğim sarkık ve buruşuk değil ama haliyle eski haline dönmedi biraz gevşek. Taş gibi değil 2 doğumdan sonra. Hoş bu liposuction değil öyle lt.lerce yağ alacak değil.
Gayet açıklayıcı olmuş arkadaşım tesekkürlerBir turlu yazamiyorum cok sinir bozucu net hala sorunlu sanirim kusura bakmayin yarim yamalak oluyor yazdiklarim bazen gidiyor bazen yollamadan bi bakiyorum msj gitmis tipki ustteki gibi:)iyi gunler arkadaslar.
Kanatcığım dün afedersin anam ağladı haniNisancım performansına bayıldım. maşallah nazar değmesin.Bahsettiğin şeyler ameliyat olmayan biri için bile zor yani. Hele Altunizade'deki metrobüs üstgeçitlerinden geçmek valla bravo yani:))) Ah ahh bir senin durumuna bakıyorum bir benim yaşadıklarıma. Allah kimseye bunu yaşatmasın. Oldun ve bitti. Yaşayacağın en zor zamanlar bunlardı. Bu kadardi yani. İnşallah çok çok mutlu olursun bacaklarınla canım. Dr. ne söyledi merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?