Cok tesekkurler amin insallah hepimiz icin oyle olsun Bu sayfada herkes herkesin iyi olmasini canı gönülden cok istiyor en guzel yani da bu olsa gerek Bu ameliyattan korkan cesaret edemeyen ve erteledikce erteleyen o kadar cok kisi var ki insanlara sonuclari iyi olacak referanslara ihtiyaci var Ozellikle silikon ameliyati olmus ve uzerinden yillar gecirmis kisilerin yasadiklarini anlatmasi fazlasiyla yol gosterici olur.Çook geçmiş olsun,karar vermesi oldukça zor bir ameliyat,umarım sonuç çok iyi ve oroblemsiz olur:)
ya işte bu olmadıBenim Karnım da aynen anlattığın gibiydi. Oradan yağ almadı doktor. Onlar yağ değil toparlanmamış kaslar dedi. Beğenmedi yani :) Karnım öyle bana kaldı. (Şimdi ikinci dogumla muhteşem oldu zaten) diger bölgelerde dikkat çekici bir çukur olmadı. Özellik iç bacaklara basene baktım yazın mayoda filan belli olmadı.
Maşallah sana nisancım valla ben bahsettiğin bu yolu normal bir haldeyken bile cesaret edemiyorum:) Dikiş izlerim de duruyor kolay değil dizimin arkası 3 kez kesildi. ne zaman geçer, geçer mi, geçmez mi bilmiyorum. Geçer herhalde. Senin iyileşmen daha kolay olur. Nasiasın izleri hiç belli değildi. Benim bacağımla ne ilgisi olabilir ki tabiki uyumsuz silikondandı. şimdi iyileşiyorum. %100 olmasa da iyiyim yani. Senin adına çok seviniyorum, yürekten. Ben de bir gariplik olduğu op.dan 15-20 gün sonra anlaşılıyordu. Ama sol bacağım op. dan çıktığım andan itibaren hep çok sorunluydu. Zaten gözümü ilk açtığımda söylediğim şey sol bacağım neden farklı histe olmuştu. 15-20 güne kadarki yaşadığım sıkıntıları da bu işin doğal bir süreci olduğunu düşündüğümden pek şikayet etmedim. Benden sonra op. olan herkes çoktan iyileşti ben iyileşmedim hiç. Bana 3 ay bekle düzelicek dediği için bekledim o acılara katlandım. Ama geçmedi. Bak şuan silikon yok 3 aydır daha yeni yeni düzeliyor. Her ne olduysa artık bilemiyorum. Bence de bunun telafi edilmesi gerekli. Aslında 2. çıkarılan silikon 120 cc. idi. acaba kişiden çıkarılan silikon yeniden kullanılıyor muydu? Bilseydim silikonumu alırdım sonuçta benimdi:)Kanatcığım dün afedersin anam ağladı hani
spor yapmayan vucuda birden yuklenirsin
ertesi gun agri cekersin Bende bu bacaga fazla
yuklendim ama napim mecburdum taa
altunizade kucukcekmece arasi ancak
metrobus pakladı sorma o merdivenler bi
kopru bitiriyorsun bir kopru daha geciyorsun
o merdivenlerin sayisi zaten gordugum zaman
yuh dedim engelli kisi olsa nasil gececek orayi
anlamadim Allahtan metrobuste hep oturdum ama oturuncada ayak kimildatamiyorsun yer
yok.Metrobusten sonra minibuse bindim eve gelistede cok yol yurudum eve geldigimde saat 21.30du attim kendimi yataga..Bu uygulama doktordan doktora mi farkediyor kisiden kisiye bilmiyorum ama senin bacagina uygun silikon takilmadigina ve yanlis uygulama yapildigina kanaat getirdim bu kesin yani Doktorunla gorus verdigin parayi iade etsin biraz zaman gecsin iyice arastir yeniden ol..Dedigim gibi ben ameliyattan 5 saat sonra tek basima yurudum zorlanmadim ama tabi yavas suan ki durumuma gelince yurumem yine ayni..yuruyorum ama sanki ayagimı incitmisim gibi sanki hep boyle kalcakmisim gibi geliyor. Bu arada dun pansuman yapildi dikislerimi gordum moralim bozuldu biraz oyle kalmasin insallah..bi bacagimda morluk cok yoktu diger bacagimda arka kisminda morluk vardi bende olmamasi mumkun degil zaten fazla yatkin..
Maşallah sana nisancım valla ben bahsettiğin bu yolu normal bir haldeyken bile cesaret edemiyorum:) Dikiş izlerim de duruyor kolay değil dizimin arkası 3 kez kesildi. ne zaman geçer, geçer mi, geçmez mi bilmiyorum. Geçer herhalde. Senin iyileşmen daha kolay olur. Nasiasın izleri hiç belli değildi. Benim bacağımla ne ilgisi olabilir ki tabiki uyumsuz silikondandı. şimdi iyileşiyorum. %100 olmasa da iyiyim yani. Senin adına çok seviniyorum, yürekten. Ben de bir gariplik olduğu op.dan 15-20 gün sonra anlaşılıyordu. Ama sol bacağım op. dan çıktığım andan itibaren hep çok sorunluydu. Zaten gözümü ilk açtığımda söylediğim şey sol bacağım neden farklı histe olmuştu. 15-20 güne kadarki yaşadığım sıkıntıları da bu işin doğal bir süreci olduğunu düşündüğümden pek şikayet etmedim. Benden sonra op. olan herkes çoktan iyileşti ben iyileşmedim hiç. Bana 3 ay bekle düzelicek dediği için bekledim o acılara katlandım. Ama geçmedi. Bak şuan silikon yok 3 aydır daha yeni yeni düzeliyor. Her ne olduysa artık bilemiyorum. Bence de bunun telafi edilmesi gerekli. Aslında 2. çıkarılan silikon 120 cc. idi. acaba kişiden çıkarılan silikon yeniden kullanılıyor muydu? Bilseydim silikonumu alırdım sonuçta benimdi:)
Kanatcığım dün afedersin anam ağladı hani
yuklendim ama napim mecburdum taay
Nisan sen yinede çok yorma kendini
anlamadim Allahtan metrobuste hep oturdum ama oturuncada ayak kimildatamiyorsun yer
yok.Metrobusten sonra minibuse bindim eve gelistede cok yol yurudum eve geldigimde saat 21.30du attim 0,kendimi yataga..Bu uygulama doktordan doktora mi farkediyor kisiden kisiye bilmiyorum ama senin bacagina uygun silikon takilmadigina ve yanlis uygulama yapildigina kanaat getirdim bu kesin yani Doktorunla gorus verdigin parayi iade etsin biraz zaman gecsin iyice arastir yeniden ol..Dedigim gibi ben ameliyattan 5 saat sonra tek basima yurudum zorlanmadim ama tabi yavas suan ki durumuma gelince yurumem yine ayni..yuruyorum ama sanki ayagimı incitmisim gibi sanki hep boyle kalcakmisim gibi geliyor. Bu arada dun pansuman yapildi dikislerimi gordum moralim bozuldu biraz oyle kalmasin insallah..bi bacagimda morluk cok yoktu diger bacagimda arka kisminda morluk vardi bende olmamasi mumkun degil zaten fazla yatkin..
Palmadro arkadaşım yazdığınız yazılar rüyalarıma bile girmişti bir dönem.resmen hatmettim o sayfaları okuya okuya.hatta ameliyat olucak kişiyi ,yani canının içinin kim olduğunuda yazmıştın.ama sen yazma gereği duymadığın için,ben de yazmıyacağım tabiki.sizi görmek güzel.Ger gelmemin sebebini sen bliyorsun soyle acikliyim yine de cook yakinim canimin ici var burun ve bacak olmak istiyor bacak konusunda bilgiliyim ama burun konusu hic arastirmadim
Doktorum 10 uzerinden 11 olmus dedi dikis yerleri pansuman edildi.Simdilik iyi ama dun cok fazla yol yürüdüm ama bu istanbulda da baska turli olmuyor napim[/QUOTE]"masteks, post: 38460738, member: 609024"]doktorun muayenesini çok merak ediyorum.
hayırlısıyla atlattın, inşallah herşey yolundadır.
Nisancim herseyin yolunda gitmesi cok gzl, bu kadar çabuk okadar Yolu'da katletmen çok gzl ama yinede bu kadar fazla yüklenme derim, bende iyiyim bişeyim yok deyip hemen ayaklandim o ameliyatli bacaklarla istanbulu gezdim memleketime gittim, Türkiye'den İsveç'e dönerken 3 ucak değiştirdim, aktarmalıydı ve bekleme süreleri cok fazlaydı 20 saat sonra evimdeydim okadar yani :) sonunda pesssss dediler penguen gibi yürürken adım atamaz oldum, inanılmaz şişip morarmislardi bu durum extra acı demek tabi, yani fazla yüklenince hem iyileşme süreci uzuyor hemde hareketlerin kısıtlanıyor,Kanatcığım dün afedersin anam ağladı hani
yuklendim ama napim mecburdum taa
yok.Metrobusten sonra minibuse bindim eve gelistede cok yol yurudum eve geldigimde saat 21.30du attim kendimi yataga..Bu uygulama doktordan doktora mi farkediyor kisiden kisiye bilmiyorum ama senin bacagina uygun silikon takilmadigina ve yanlis uygulama yapildigina kanaat getirdim bu kesin yani Doktorunla gorus verdigin parayi iade etsin biraz zaman gecsin iyice arastir yeniden ol..Dedigim gibi ben ameliyattan 5 saat sonra tek basima yurudum zorlanmadim ama tabi yavas suan ki durumuma gelince yurumem yine ayni..yuruyorum ama sanki ayagimı incitmisim gibi sanki hep boyle kalcakmisim gibi geliyor. Bu arada dun pansuman yapildi dikislerimi gordum moralim bozuldu biraz oyle kalmasin insallah..bi bacagimda morluk cok yoktu diger bacagimda arka kisminda morluk vardi bende olmamasi mumkun degil zaten fazla yatkin..
Maşallah sana nisancım valla ben bahsettiğin bu yolu normal bir haldeyken bile cesaret edemiyorum:) Dikiş izlerim de duruyor kolay değil dizimin arkası 3 kez kesildi. ne zaman geçer, geçer mi, geçmez mi bilmiyorum. Geçer herhalde. Senin iyileşmen daha kolay olur. Nasiasın izleri hiç belli değildi. Benim bacağımla ne ilgisi olabilir ki tabiki uyumsuz silikondandı. şimdi iyileşiyorum. %100 olmasa da iyiyim yani. Senin adına çok seviniyorum, yürekten. Ben de bir gariplik olduğu op.dan 15-20 gün sonra anlaşılıyordu. Ama sol bacağım op. dan çıktığım andan itibaren hep çok sorunluydu. Zaten gözümü ilk açtığımda söylediğim şey sol bacağım neden farklı histe olmuştu. 15-20 güne kadarki yaşadığım sıkıntıları da bu işin doğal bir süreci olduğunu düşündüğümden pek şikayet etmedim. Benden sonra op. olan herkes çoktan iyileşti ben iyileşmedim hiç. Bana 3 ay bekle düzelicek dediği için bekledim o acılara katlandım. Ama geçmedi. Bak şuan silikon yok 3 aydır daha yeni yeni düzeliyor. Her ne olduysa artık bilemiyorum. Bence de bunun telafi edilmesi gerekli. Aslında 2. çıkarılan silikon 120 cc. idi. acaba kişiden çıkarılan silikon yeniden kullanılıyor muydu? Bilseydim silikonumu alırdım sonuçta benimdi:)
Nisancim herseyin yolunda gitmesi cok gzl, bu kadar çabuk okadar Yolu'da katletmen çok gzl ama yinede bu kadar fazla yüklenme derim, bende iyiyim bişeyim yok deyip hemen ayaklandim o ameliyatli bacaklarla istanbulu gezdim memleketime gittim, Türkiye'den İsveç'e dönerken 3 ucak değiştirdim, aktarmalıydı ve bekleme süreleri cok fazlaydı 20 saat sonra evimdeydim okadar yani :) sonunda pesssss dediler penguen gibi yürürken adım atamaz oldum, inanılmaz şişip morarmislardi bu durum extra acı demek tabi, yani fazla yüklenince hem iyileşme süreci uzuyor hemde hareketlerin kısıtlanıyor,
ama korkma sakın hep penguen yürüyüşü kalmiycak, ins hersey yolunda giderse 15 gun sonra hiç aksamadan eskisi gibi yuruyebiliyorsun, 1 ay sonrası çömelme bağdaş kurma diz çökme gibi hareketleri de hic acısız eskisi gibi yapabiliyorsun, 2 ay gibi sonrada silikonun varlığını bile hissetmiyorsun kaynasip bir butun oluyorsunuz zaten :)
ya işte bu olmadıen büyük yağ rezervi göbekte ama. orayı tamamen de alamaz çünkü içi boşalınca sarkabilir. Fakat bundan 3-4 kg daha zayıf olsam da sarkık olmuyor gevşek oluyor. Biraz alması lazım ya sadece bel yetmez ki. Beli alıp göbeği bıraksa güzel olur mu ki. Sevmedim ben bu fikri poff
Kizlar corabi indirdim oyle foto cektim aslinda morluklari gostermekti amacim ama foto kalitesi dusuk cok gorulmedi ama bacak hakkinda yorum
Baktım fotoğraflarına iyilesince çok doğal olacak gibi duruyor. Gözün aydın :)
Bigucum hosgeldin, uzaklarda ki can arkadasim,biz hic kopmadik kopmiycaz da insallah.Ayni kaderi paylastigimiz ve senelerce birbirimizden habersiz ayni mutsuzlugu yasadigimiz ama mutluluga neredeyse ayni zamanlarda ulastigimiz hala da kopamadigimiz arkadaslarim benim.Kizlar benim 3 sene Olacak subatta, bacak dolgusu yaptirdim. Cok sukur cok mutluyum.
Bigucum hosgeldin, uzaklarda ki can arkadasim,biz hic kopmadik kopmiycaz da insallah.Ayni kaderi paylastigimiz ve senelerce birbirimizden habersiz ayni mutsuzlugu yasadigimiz ama mutluluga neredeyse ayni zamanlarda ulastigimiz hala da kopamadigimiz arkadaslarim benim.
Kanat, bendede yag dolgusu var 3 sene olacak subatta. Erime Cook az oldu, sekil bozulmadi kesinlikle. Ben 3 senedir cok memnunum, etek, elbise, dar paca pantolon rahat rahat giyebiliyorum.Benim Karnım da aynen anlattığın gibiydi. Oradan yağ almadı doktor. Onlar yağ değil toparlanmamış kaslar dedi. Beğenmedi yani :) Karnım öyle bana kaldı. (Şimdi ikinci dogumla muhteşem oldu zaten) diger bölgelerde dikkat çekici bir çukur olmadı. Özellik iç bacaklara basene baktım yazın mayoda filan belli olmadı.
Memnun olmana çok sevindim bende seninle aynı zamanlarda silikon ameliyatı olmuştum bende şükür memnunum.Bu arada senide gördüğüme çok sevindim.Kanat, bendede yag dolgusu var 3 sene olacak subatta. Erime Cook az oldu, sekil bozulmadi kesinlikle. Ben 3 senedir cok memnunum, etek, elbise, dar paca pantolon rahat rahat giyebiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?