Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çook geçmiş olsun,karar vermesi oldukça zor bir ameliyat,umarım sonuç çok iyi ve oroblemsiz olur:)
Cok tesekkurler amin insallah hepimiz icin oyle olsun Bu sayfada herkes herkesin iyi olmasini canı gönülden cok istiyor en guzel yani da bu olsa gerek Bu ameliyattan korkan cesaret edemeyen ve erteledikce erteleyen o kadar cok kisi var ki insanlara sonuclari iyi olacak referanslara ihtiyaci var Ozellikle silikon ameliyati olmus ve uzerinden yillar gecirmis kisilerin yasadiklarini anlatmasi fazlasiyla yol gosterici olur.

ya işte bu olmadı en büyük yağ rezervi göbekte ama. orayı tamamen de alamaz çünkü içi boşalınca sarkabilir. Fakat bundan 3-4 kg daha zayıf olsam da sarkık olmuyor gevşek oluyor. Biraz alması lazım ya sadece bel yetmez ki. Beli alıp göbeği bıraksa güzel olur mu ki. Sevmedim ben bu fikri poff

Maşallah sana nisancım valla ben bahsettiğin bu yolu normal bir haldeyken bile cesaret edemiyorum:) Dikiş izlerim de duruyor kolay değil dizimin arkası 3 kez kesildi. ne zaman geçer, geçer mi, geçmez mi bilmiyorum. Geçer herhalde. Senin iyileşmen daha kolay olur. Nasiasın izleri hiç belli değildi. Benim bacağımla ne ilgisi olabilir ki tabiki uyumsuz silikondandı. şimdi iyileşiyorum. %100 olmasa da iyiyim yani. Senin adına çok seviniyorum, yürekten. Ben de bir gariplik olduğu op.dan 15-20 gün sonra anlaşılıyordu. Ama sol bacağım op. dan çıktığım andan itibaren hep çok sorunluydu. Zaten gözümü ilk açtığımda söylediğim şey sol bacağım neden farklı histe olmuştu. 15-20 güne kadarki yaşadığım sıkıntıları da bu işin doğal bir süreci olduğunu düşündüğümden pek şikayet etmedim. Benden sonra op. olan herkes çoktan iyileşti ben iyileşmedim hiç. Bana 3 ay bekle düzelicek dediği için bekledim o acılara katlandım. Ama geçmedi. Bak şuan silikon yok 3 aydır daha yeni yeni düzeliyor. Her ne olduysa artık bilemiyorum. Bence de bunun telafi edilmesi gerekli. Aslında 2. çıkarılan silikon 120 cc. idi. acaba kişiden çıkarılan silikon yeniden kullanılıyor muydu? Bilseydim silikonumu alırdım sonuçta benimdi:)

M

Evet ya niye almadın silikon unu, sana lazım değilse bende alabilirim bak.dr a gidip ,arkadaşın silikonu kalmıştı almaya geldim derim

Ger gelmemin sebebini sen bliyorsun soyle acikliyim yine de cook yakinim canimin ici var burun ve bacak olmak istiyor bacak konusunda bilgiliyim ama burun konusu hic arastirmadim
Palmadro arkadaşım yazdığınız yazılar rüyalarıma bile girmişti bir dönem.resmen hatmettim o sayfaları okuya okuya.hatta ameliyat olucak kişiyi ,yani canının içinin kim olduğunuda yazmıştın.ama sen yazma gereği duymadığın için,ben de yazmıyacağım tabiki.sizi görmek güzel.

"masteks, post: 38460738, member: 609024"]doktorun muayenesini çok merak ediyorum.
hayırlısıyla atlattın, inşallah herşey yolundadır.
Doktorum 10 uzerinden 11 olmus dedi dikis yerleri pansuman edildi.Simdilik iyi ama dun cok fazla yol yürüdüm ama bu istanbulda da baska turli olmuyor napim[/QUOTE]
Nisan arkadaşım sen yinede dikkat et,çok yüklenme bacaklarını.

Nisancim herseyin yolunda gitmesi cok gzl, bu kadar çabuk okadar Yolu'da katletmen çok gzl ama yinede bu kadar fazla yüklenme derim, bende iyiyim bişeyim yok deyip hemen ayaklandim o ameliyatli bacaklarla istanbulu gezdim memleketime gittim, Türkiye'den İsveç'e dönerken 3 ucak değiştirdim, aktarmalıydı ve bekleme süreleri cok fazlaydı 20 saat sonra evimdeydim okadar yani :) sonunda pesssss dediler penguen gibi yürürken adım atamaz oldum, inanılmaz şişip morarmislardi bu durum extra acı demek tabi, yani fazla yüklenince hem iyileşme süreci uzuyor hemde hareketlerin kısıtlanıyor,
ama korkma sakın hep penguen yürüyüşü kalmiycak, ins hersey yolunda giderse 15 gun sonra hiç aksamadan eskisi gibi yuruyebiliyorsun, 1 ay sonrası çömelme bağdaş kurma diz çökme gibi hareketleri de hic acısız eskisi gibi yapabiliyorsun, 2 ay gibi sonrada silikonun varlığını bile hissetmiyorsun kaynasip bir butun oluyorsunuz zaten :)

Benimde sağ bacagimda sorun var gibi sağ
bacagimda sol bacagim gibi olsa bence normal
yürürdüm.Birde aksamlari yatarken gece
yarisi yine sağ topugumda igne batmasi gibi
huzursuz hissetiren sey oluyor ayaga
kalkiyorum duzeliyor Boyle birsey oluyor
muydu sizde de Birde yururken sağ bacagimda
diz kismimda kemik mi damar mi bisey
kıtlıyor Diz arka kismimda ki olan bi sizi
normal yurumeme engel sanki..Gelelim sana o
silikonun ucreti zaten asil maliyet kendine
aldigina gore kesin baska hasta da kullancak :)
abuww oyle bisi oluyor mu acaba niye olmasin
ki dezenfekte ettikten sonra :) Git parani iste
hatta 3 katini 1 kati maddi 2 katida manevi
yetmez ama olsun de bu da sana kiyagim olsun
bu manevi hassasiyetim belki o parayla
kendime ciciler alirsam yerine gelir de malum
ara verecegim bi daha ki operasyona kadar
kendime gelmem lazim de.. Yok yaaa diye bi
cevap alirsan ekibi topluyorum burayi
basacaz dersin..Eyy Allahim caresizlik neler
dusunduruyor insana :) ama haklisin hakkini
söke söke almalısın.

Ayy insallah sende az degil missin bu arada okurken agzim acik kaldi Masallah.. insallah bir an once normal yurumem lazim yoksa anam artik anlayacak caktirmamaya calisiyorum birde su odemler bi gitse davul gibi ayaklarim annemde varis tedavisinde boyle sisme mi oluyor diyor bende tabi ne sandin oyle kolay bisi degil ama gececek herseyin bi vakti var dert etme sen diyorum valla yalancinin mumu yatsiya kadar yanmaz
insallah :)

Kizlar corabi indirdim oyle foto cektim aslinda morluklari gostermekti amacim ama foto kalitesi dusuk cok gorulmedi ama bacak hakkinda yorum bekliyorum

ben de en çok karnıma güveniyordum işte. iç bacaktan, basenden. diz içinden, belden toparladı gereken yağı. zaten çok fark etmiyor. o nedenle basen küçülmüş de karnın kalmış gibi durmuyor. ancak bakıp inceleyince sen anlarsın

Kizlar benim 3 sene Olacak subatta, bacak dolgusu yaptirdim. Cok sukur cok mutluyum.
Bigucum hosgeldin, uzaklarda ki can arkadasim,biz hic kopmadik kopmiycaz da insallah.Ayni kaderi paylastigimiz ve senelerce birbirimizden habersiz ayni mutsuzlugu yasadigimiz ama mutluluga neredeyse ayni zamanlarda ulastigimiz hala da kopamadigimiz arkadaslarim benim.

Biz kader arkadaslariyiz. Ben icimi, kimseye soyleyemediklerimi burda yaZdim. SiZler destek oldunuZ, sizin sayenizde cesaretlendim ve ameliyat oldum. Cok sukur!

Kanat, bendede yag dolgusu var 3 sene olacak subatta. Erime Cook az oldu, sekil bozulmadi kesinlikle. Ben 3 senedir cok memnunum, etek, elbise, dar paca pantolon rahat rahat giyebiliyorum.

Kanat, bendede yag dolgusu var 3 sene olacak subatta. Erime Cook az oldu, sekil bozulmadi kesinlikle. Ben 3 senedir cok memnunum, etek, elbise, dar paca pantolon rahat rahat giyebiliyorum.
Memnun olmana çok sevindim bende seninle aynı zamanlarda silikon ameliyatı olmuştum bende şükür memnunum.Bu arada senide gördüğüme çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…