Bacak dolgusu yaptıran var mı?

M

Evet ya niye almadın silikon unu, sana lazım değilse bende alabilirim bak.dr a gidip ,arkadaşın silikonu kalmıştı almaya geldim derim
Ya gidip isteyeyim silikonumu unutmuşum daha da 20 günlük kullanılmıştı diye:) Hey Allah'ım ya :) Ya ameliyat olunca çıkan parçayı hastaya veriyor ya da gösteriyorlar. Alın bu sizin dalağınız, safra keseniz filan. Bana niye göstermediler bu sizin silikonunuz diye:) Kaymamış olsaydı şekli güzeldi 120 liğiin ben onu sevmiştim:)Şaka bir yana çıkan silikon bir daha kullanılabiliyor mu ki?

Valla olmaz herhalde öyle birşey. Ben telafi tabiki isteyeceğim. ne yani bu kadar acıyı boşuna yaşamadım bir sonuca bağlanmalı- öyle veya böyle-.

yenidecim benim basen, iç bacak yokki sadece biraz simit ve göbek var.Başka nerden alınır ki?en güvendiğimde göbekti yani şimdi canım sıkıldı.

yenidecim benim basen, iç bacak yokki sadece biraz simit ve göbek var.Başka nerden alınır ki?en güvendiğimde göbekti yani şimdi canım sıkıldı.

Biraz da doktora bağlı. Beni önce bursada bir doktor geri çevirdi yeterli yağın yok diye. Buraya da yazmıştım hatta. Sonra burada sağ olsun arkadaşlar pes etme dediler, başka doktora görün. Işte bu doktor buldu çıkardı yağ bir yerlerden. Sen bozma moralini. Hele bir doktor görsün. Ne zaman gidiyorsun? Kendi doktorun mu yapacak?

nisancım özelden konuştuk burdan da geçmiş olsun demek istiyorum sana bir öneri bir daha altunizade deki hastaneye gidersen diğer taraftan çık ordaki köprü daha kısa ve tek köprü bende geçen bi arkadaşı ziyaret etmek için senin dediğin köprüden çıktım herkes ordan çıkıyor diye normal halimle çık çık bitmedi kendime küfrettim niye bildiğin yoldan gitmiyorsun diye :)
senin adına çoook sevindim.. sana demiştim zaten dr ne derse onu yapar asla yapamayacağı şeyin lafını etmez..herekes moral oldun gerçekten.. kilo alabilirsem ki alamıyorum bu çok sinir bozucu yağ enjeksiyonu yaptıracağım

ahhh ahh senin orandan burandan yağı çıkaran dr a muayene olduğumda aynadan görüyorum dr u ellerini açmış belime popo ya falan bakıyor hatta sırtıma yok ki yok ki sende yağ yok ki göbek var işte dedim o göbek yetmez kilo alınca görüşelim dedi.. benimde en güvendiğim yerim göbeğimdi.. kilo alırsam göbek oluyor dr olsun ben düzeltirim dedi hadi inşallah diyorum ama bir ayı geçti bir kilo alabildim

Kizlar benim 3 sene Olacak subatta, bacak dolgusu yaptirdim. Cok sukur cok mutluyum.
Merhaba bigunaz valla moral oldunuz. Mutlu olmana sevindim.fazla erime olmadi yani oyle mi anlıyorum. 2.ye gerek kalmadıysa ne guzel ama tabi ilk hal de onemli. Cok sorunlu degildi herhalde? Kac cc. Koyuldu? Ve dr. Kimdi:)

Sanırım ben Kürkçü dükkanına döneceğim yenide. Anlamis olmalisin.Yakin zamanda gorusecegim fikrini almak icin. Evet olur derse olurum. Bana yagin yok ancak 150 cc. Cikar toplamda demisti.Simdi o halimden 2 kg. Fazlayim. Bacaklarimin geneli vucuduma gore ince basende de yag yok. Ama zayif degilim. Bacaklar hic nasibini almamis maalesef. Ayak bileklerim surekli sizliyor. Uzun silikonun geldigi bilek kısmı. 2. Takılırken dr. Orayi yapıştırdım demişti. Yürüyunce sisiyorlar. Kalici olmaz herhalde bu sizlama.

Alabildigin kadar al acele etme olmak icin 2 kg daha al bak fistik gibi olur o zaman.

Alabildigin kadar al acele etme olmak icin 2 kg daha al bak fistik gibi olur o zaman.

İnşallah keşke olsa da bahar aylarında yaptırabilsem ne güzel olurdu..
ah kanat fikrini falan alma o Dr un gitme bile.. ben o insanın yüzünü bile görmek istemem.. ne zor şeyler inşallah yağ yaptırınca çok mutlu olursun

Cook tesekkur ederim canim seninde ayni doktorda baska tecruben var bakalim ileriki zamanlarda bende dusunebilirim Her sabah 2 pogca ustune hosbes gofretlerden abur cubur patates kizartmasi hamur isleri mumkun degil almaman valla ne iyi bunyeye sahipsiniz bende yesem yesem kilo almasam keske :)

valla meme de beni çok mutlu etti sağ olsun..
İki poğaça ne ki ballar kaymaklar tahin tereyağı neler neler yiyorum gece 12 de yarım ekmek arası bol nutella sürüyorum yiyip yatıyorum bi kilo aldım galiba bakalım inşallah olacak :)

elsacım nasılsın eski arkadaşları özlüyorum

canım tamamen yanlış anlaşılmış benim kürkçü dükkanı dediğim başka bir dr:) Aslına bakarsan ben ilk önce yağ yaptırıyordum başka dr.a. başka şeyler gelişti ve kendimi biranda başka bir dr. a silikon taktırırken buldum. Bir kısmı benim dışımda gelişti. Ameliyat parasını ablamdan borç alıyordum. O da olucaktı ve o da daha önce yağ yaptırıp memnun kalmamıştı. Silikon istiyordu. 2 kişi olunca da iyi bir fiyat almıştı.
ablam o dr.u tercih edince ben de mecburen onunla hareket etmek zorunda kaldım. Çünkü parayı o ödüyordu birikmiş param yoktu. Şimdi ablam da ben de memnun değiliz. Benim fikrini alacağım dr. silikonumu takan dr. değil. Benim dr. ile 3. ameliyattan sonra hiç görüşmedik.. Kimse beni arayıp sormadı.
Bahar ayları uygun bir zaman ama yaz uygun değil çok sıkıntılı oluyor. Çoraptan dolayı.

anım tamamen yanlış anlaşılmış benim kürkçü dükkanı dediğim başka bir dr:) Aslına bakarsan ben ilk önce yağ yaptırıyordum başka dr.a. başka şeyler gelişti ve kendimi biranda başka bir dr. a silikon taktırırken buldum. Bir kısmı benim dışımda gelişti. Ameliyat parasını ablamdan borç alıyordum. O da olucaktı ve o da daha önce yağ yaptırıp memnun kalmamıştı. Silikon istiyordu. 2 kişi olunca da iyi bir fiyat almıştı.
ablam o dr.u tercih edince ben de mecburen onunla hareket etmek zorunda kaldım. Çünkü parayı o ödüyordu birikmiş param yoktu. Şimdi ablam da ben de memnun değiliz. Benim fikrini alacağım dr. silikonumu takan dr. değil. Benim dr. ile 3. ameliyattan sonra hiç görüşmedik.. Kimse beni arayıp sormadı.
Bahar ayları uygun bir zaman ama yaz uygun değil çok sıkıntılı oluyor. Çoraptan dolayı.

Hadi bakalım senden bir 2-3 kg. daha bekliyoruz o zaman tamamdır. Zoraki olunca da kilo zor alınıyor. Sanırım psikolojik bişey bu. Ben de 2 ayda ancak 2 kg aldım.

Kızlar biraz önce haberler de 31 yaşında ki bir bayan bacak eğriliğnden sikayetciymis Bülent Cihantimur a yağ enj ameliyatı olmus onu haber yapmışlar. Hatta hastayı ameliyata gotururken ve çıktıktan sonra çekim yapmışlar. Bizde herkesten sakliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…