- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
- 498
annem beni topa tutar öyle bir şey olsaKızlar biraz önce haberler de 31 yaşında ki bir bayan bacak eğriliğnden sikayetciymis Bülent Cihantimur a yağ enj ameliyatı olmus onu haber yapmışlar. Hatta hastayı ameliyata gotururken ve çıktıktan sonra çekim yapmışlar. Bizde herkesten sakliyoruz.
anım tamamen yanlış anlaşılmış benim kürkçü dükkanı dediğim başka bir dr:) Aslına bakarsan ben ilk önce yağ yaptırıyordum başka dr.a. başka şeyler gelişti ve kendimi biranda başka bir dr. a silikon taktırırken buldum. Bir kısmı benim dışımda gelişti. Ameliyat parasını ablamdan borç alıyordum. O da olucaktı ve o da daha önce yağ yaptırıp memnun kalmamıştı. Silikon istiyordu. 2 kişi olunca da iyi bir fiyat almıştı.
ablam o dr.u tercih edince ben de mecburen onunla hareket etmek zorunda kaldım. Çünkü parayı o ödüyordu birikmiş param yoktu. Şimdi ablam da ben de memnun değiliz. Benim fikrini alacağım dr. silikonumu takan dr. değil. Benim dr. ile 3. ameliyattan sonra hiç görüşmedik.. Kimse beni arayıp sormadı.
Bahar ayları uygun bir zaman ama yaz uygun değil çok sıkıntılı oluyor. Çoraptan dolayı.
Hadi bakalım senden bir 2-3 kg. daha bekliyoruz o zaman tamamdır. Zoraki olunca da kilo zor alınıyor. Sanırım psikolojik bişey bu. Ben de 2 ayda ancak 2 kg aldım.
Bunu duymamistimKiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
Haha büyük cesaret :)annem beni topa tutar öyle bir şey olsa
nisancım bu silikon olayından sonra olay bitmiyormu?Cook tesekkur ederim canim seninde ayni doktorda baska tecruben var bakalim ileriki zamanlarda bende dusunebilirim Her sabah 2 pogca ustune hosbes gofretlerden abur cubur patates kizartmasi hamur isleri mumkun degil almaman valla ne iyi bunyeye sahipsiniz bende yesem yesem kilo almasam keske :)
Boyle devam edersen kesin alirsin Hadi bakalim ha gayret :)valla meme de beni çok mutlu etti sağ olsun..
İki poğaça ne ki ballar kaymaklar tahin tereyağı neler neler yiyorum gece 12 de yarım ekmek arası bol nutella sürüyorum yiyip yatıyorum bi kilo aldım galiba bakalım inşallah olacak :)
Çok teşekkürler tekrar gelip bilgi verdiğiniz için. Sizi tanıyorum yazdıklarınızdan .memnun olmanıza çok sevindim. ben de size benzer bir şeyler yaşadım. 2 kez silikon taktırıp çıkarttırdım. silikon defteri de kapandı benim için daha da cesaret edemem herhalde. yağ yaptırmayı düşünüyorum ben de onda da 1 seans yeter mi bilmiyorum. dizarkası izleri çok belirgin kalmazsa sorun yok bence de.Merhaba kizlar, bilmem benin hatirlayan varmidir, bende eskilendenim. Kisaca anlatayim ben üc kez ameliyat oldum basta silikon istedim ama ameliyata gittigimde cesaret edemedigimden yag enjeksiyonu yaptirdim sanirim ekim 2011 dí ama istedigim düzelmeyi elde edemedim aklimda hep silikon oldugundan üc ay sonra silikon taktirdim ama bu sefer cok kalin ve sekil olarak hic begenmedigim bir sekil oldu alti ay zor dayandim o silikonlara sonra gittim ve cikarttirdim ayni operasyonda birazda yag koydurdum sanirim temmuz 2012 oluyor o günden bugüne kadarda bacak sorununu sildim kafamdan, belki harika degiller ama ilk haline göre mükemmeller. operasyonlarimi hep ayni doktora oldum, iyilesme sürecim hep cabuk oldu silikonda bile, izlerim tamamen kaybolmadi tabi ama denizde bile beni rahatsiz etmeyecek durumdalar. Cok yogunum ama ara sira bakip sorulariniz olursa cevaplarim can arkadasim palmadoraya söz verdim ve yazdim biz onunla yuzyuze tanistik ve hic kontagi kesmedik, arkadasim umarim hersey gönlünce olur:))
Doktor reklam yapıyor. Hasta da para ödemiyor. Burnumu düzeltseler ben de düşünürum sanirim :)Kızlar biraz önce haberler de 31 yaşında ki bir bayan bacak eğriliğnden sikayetciymis Bülent Cihantimur a yağ enj ameliyatı olmus onu haber yapmışlar. Hatta hastayı ameliyata gotururken ve çıktıktan sonra çekim yapmışlar. Bizde herkesten sakliyoruz.
IyimisDoktor reklam yapıyor. Hasta da para ödemiyor. Burnumu düzeltseler ben de düşünürum sanirim :)
Doktor reklam yapıyor. Hasta da para ödemiyor. Burnumu düzeltseler ben de
Biz kimse bacaklarımız a bön bön bakmasın diye ameliyat olmayı göze alırken,bütün ülke bakacak o bayanın bacaklarına.belki eskisinden daha fazla dikkat edecekler artık
7.gün fotomu koydum albumde mevcut birde 15.gun dolsun onu koycam :)nisancım 1 hafta sonraki resimlerini beklyoruz.
çok merak ediyorum
seni özellikle takip ediyorum canım
selam arkadaşlar. 14 ay oldu silikon ameliyatı olalı. mesaj atan arkadaşlar oluyor. onlar için bu akşam çekildigim fotoğraflarımı albümüme ekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?