Bacak dolgusu yaptıran var mı?

annem beni topa tutar öyle bir şey olsa

Hadi bakalım senden bir 2-3 kg. daha bekliyoruz o zaman tamamdır. Zoraki olunca da kilo zor alınıyor. Sanırım psikolojik bişey bu. Ben de 2 ayda ancak 2 kg aldım.

hee anladım tüh keşke ablanla açık konuşsaydın ama yapacak yok olan olmuş bundan sonrası güzel olur inşallah, diyetisyen bir arkadaşım yemek listesi verdi bulabilirseem sana özelden yollayayım gerçi o kadar yemek yiyebilmek imkansız bence :)

Bunu duymamistim

nisancım bu silikon olayından sonra olay bitmiyormu?
inşallah memnun kalırsın da başka operasyona gerek kalmaz canım.
bu arada nasılsın, ağrın sızın varmı?

Ne gibi olay bitmiyor mu derken bacagimla ilgii daha bisey dusunmuyorum agri sizi yokta yururken sag diz arkami zorlayan bisey var o sebepten hala ayni yuruyorum coraplari cikardim artik giymiyorum 1 hafta yeterli imis.Umarim hersey yolunda gider ben 1.gunde yurudugum icin 1 haftada normale donerim demistim ama donemedim 1 hafta daha gecsin bakalim

Boyle devam edersen kesin alirsin Hadi bakalim ha gayret :)

Merhaba kizlar, bilmem benin hatirlayan varmidir, bende eskilendenim. Kisaca anlatayim ben üc kez ameliyat oldum basta silikon istedim ama ameliyata gittigimde cesaret edemedigimden yag enjeksiyonu yaptirdim sanirim ekim 2011 dí ama istedigim düzelmeyi elde edemedim aklimda hep silikon oldugundan üc ay sonra silikon taktirdim ama bu sefer cok kalin ve sekil olarak hic begenmedigim bir sekil oldu alti ay zor dayandim o silikonlara sonra gittim ve cikarttirdim ayni operasyonda birazda yag koydurdum sanirim temmuz 2012 oluyor o günden bugüne kadarda bacak sorununu sildim kafamdan, belki harika degiller ama ilk haline göre mükemmeller. operasyonlarimi hep ayni doktora oldum, iyilesme sürecim hep cabuk oldu silikonda bile, izlerim tamamen kaybolmadi tabi ama denizde bile beni rahatsiz etmeyecek durumdalar. Cok yogunum ama ara sira bakip sorulariniz olursa cevaplarim can arkadasim palmadoraya söz verdim ve yazdim biz onunla yuzyuze tanistik ve hic kontagi kesmedik, arkadasim umarim hersey gönlünce olur:))

Çok teşekkürler tekrar gelip bilgi verdiğiniz için. Sizi tanıyorum yazdıklarınızdan .memnun olmanıza çok sevindim. ben de size benzer bir şeyler yaşadım. 2 kez silikon taktırıp çıkarttırdım. silikon defteri de kapandı benim için daha da cesaret edemem herhalde. yağ yaptırmayı düşünüyorum ben de onda da 1 seans yeter mi bilmiyorum. dizarkası izleri çok belirgin kalmazsa sorun yok bence de.

Doktor reklam yapıyor. Hasta da para ödemiyor. Burnumu düzeltseler ben de düşünürum sanirim :)

Yaaa ö ffffff şu Tabletten yazmayı bir türlü beceremiyorum.Yazdığım yorum yenideninkiyle içiçe girmiş.

kızlarrr bende aynı dertten muzdaripim olanlar beni izlemeye alıp nasıl görebliyorsam bi yardımcı olsalar bende tağ enjeksiyonu düşünüoyrum sizce ne dersiniz ama 56 kıloyum

selam arkadaşlar. 14 ay oldu silikon ameliyatı olalı. mesaj atan arkadaşlar oluyor. onlar için bu akşam çekildigim fotoğraflarımı albümüme ekliyorum.

acaba fotoğrafları neden göremiyorumbirde silikon taktırdıktan sonra lazer epilasyonun yaptırsam bi zararı olurmu içerdeki silikona

fotoğraflarımı yolladığım istanbuldaki bir estetik merkezi bir şey yapılamayacağını daha iyi bi görüntü olmayacağını söyledilütfen beni takip eden arkadaşlar fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem albümüme bakabilirler mi,kötü hissediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…