Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eminim yapılacak birşey vardır tek bir yere takılıp kalma derim
ne harikalar yaratan doktorlar var.
mesela a.k.
mesela h.f.
ben ikisinden birine olmayı düşünüyorum (silikon)takip ettiğim, nisan var
onun durumunu takip ediyorum şimdi kararımı ona göre vereceğim canım
canını çokta sıkma, diğerlerininde fikrini al derim.

hem bacaklarında fena değil benimkileri aç bir bak inceliğini gör.

Mrb canım, gordum resmini ama bosuna dert ediyorsun evt dedikleri gibi yapılacak bisey yokki bacaklarına neyi sorun ediyorsun anlamadım açıkcası, ust bacaklarına göre alt bacakların biraz ince omu sorun??? Ama problemsiz duruyor, benim bacaklar senin gibi olsaydı asla ne o acıyı çeker nede o masrafa girerdim, yag yapılabilir evt ama gerek bile yok bence, sen sorunlu bacak görmemissin benimkileri hic görme ozaman derim depresyona girersin valla :)

İyi akşamlar kızlar. Allah aşkına a.k. ne kadar pahalı.yuh ya.bana silikon ve yag dolgusu fiyatı verdi.11 bin.yok artık.tek yağ olursa 7 bin.resimden verdiği bu..

bacaklarınızın fotoğrafını görebilirmiyim

Allah aşkına seninmi bacakların kötü.sen bacak görmemişsin benimkiler halay cekiyor hem herkes ince ve düzgün bacak ister. Seninkisi ince ve düzgün.biraz sporla harikalar yaratabilirsin. Lütfen kedikız. Haksızlık etme bacaklarına......

yeni başladım fitness a ama çalıştırılması ve hacim kazanması en zor hatta imkansız olan kaslardan biri baldırdaki kasmış:/

Arkadaşlar ben yine geldim. Nisan senin adına çok sevindim, kısa sürede iyileşmen çok güzel, inşallah daha da iyi olur. Kendimi hatırlatayım hemen, bacaklarım yukardan itibaren ayrık diz kapaklarım birleşmiyor ve hemen altı da baya içe doğru, kemikten eğrilik var, 15 tatilde a. k. ye silikon olmayı düşünüyordum ama aklımda da yağ dolgusu mu diye geçmiyo da değil ama 15 tatilde birinden birini olmak istiyorum ama çok kararsız kaldım

Bu durumda 23 gün kadar vaktim var acaba ameliyat olan arkadaşlar ameliyattan ne kadar süre önce doktorla ilk kez iletişime geçtiniz, önümüzdeki hafta münkünse randevu almayı düşünüyorum çok mu geç kaldım sizce acele mi etmiş olurum ameliyat için ama en uygun zaman ocak sonu benim için yani yarıyıl tatili girdiği zaman

Benim bacaklarımda aynı ama baldır olduğu için silikon olmuyo bana diz altı oyun kısmına yağ ekletmeyi düşünüyorum ama yağ yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…