eminim yapılacak birşey vardır tek bir yere takılıp kalma derimfotoğraflarımı yolladığım istanbuldaki bir estetik merkezi bir şey yapılamayacağını daha iyi bi görüntü olmayacağını söyledilütfen beni takip eden arkadaşlar fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem albümüme bakabilirler mi,kötü hissediorum
hem bacaklarında fena değil benimkileri aç bir bak inceliğini gör.fotoğraflarımı yolladığım istanbuldaki bir estetik merkezi bir şey yapılamayacağını daha iyi bi görüntü olmayacağını söyledilütfen beni takip eden arkadaşlar fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem albümüme bakabilirler mi,kötü hissediorum
göremiorumki sizin fotolarınızıhem bacaklarında fena değil benimkileri aç bir bak inceliğini gör.
Mrb canım, gordum resmini ama bosuna dert ediyorsun evt dedikleri gibi yapılacak bisey yokki bacaklarına neyi sorun ediyorsun anlamadım açıkcası, ust bacaklarına göre alt bacakların biraz ince omu sorun??? Ama problemsiz duruyor, benim bacaklar senin gibi olsaydı asla ne o acıyı çeker nede o masrafa girerdim, yag yapılabilir evt ama gerek bile yok bence, sen sorunlu bacak görmemissin benimkileri hic görme ozaman derim depresyona girersin valla :)fotoğraflarımı yolladığım istanbuldaki bir estetik merkezi bir şey yapılamayacağını daha iyi bi görüntü olmayacağını söyledilütfen beni takip eden arkadaşlar fotoğraf yüklemeyi becerebilirsem albümüme bakabilirler mi,kötü hissediorum
Evt biraz tuzlu malesef, bende 11 bin 500 ödemiştim 5 ay önceİyi akşamlar kızlar. Allah aşkına a.k. ne kadar pahalı.yuh ya.bana silikon ve yag dolgusu fiyatı verdi.11 bin.yok artık.tek yağ olursa 7 bin.resimden verdiği bu..
bacaklarınızın fotoğrafını görebilirmiyimİyi akşamlar kızlar. Allah aşkına a.k. ne kadar pahalı.yuh ya.bana silikon ve yag dolgusu fiyatı verdi.11 bin.yok artık.tek yağ olursa 7 bin.resimden verdiği bu..
göremiyorum ki fotolarınızıhem bacaklarında fena değil benimkileri aç bir bak inceliğini gör.
Foto yükleyemedim.ama ugrasıyorumbacaklarınızın fotoğrafını görebilirmiyim
adımın üzerine tıklıyorsun izle yi işaretliyorsungöremiyorum ki fotolarınızı
mesaj sınırı nediradımın üzerine tıklıyorsun izle yi işaretliyorsun
mesaj sınırın bitmişse resimleri görebilirsin
elsacım silikondan dolayı bir huzursuzluğun varmı canım iyimisinEvt biraz tuzlu malesef, bende 11 bin 500 ödemiştim 5 ay önce
bacaklarınızın fotoğrafını görebilirmiyim
Allah aşkına seninmi bacakların kötü.sen bacak görmemişsin benimkiler halay cekiyor hem herkes ince ve düzgün bacak ister. Seninkisi ince ve düzgün.biraz sporla harikalar yaratabilirsin. Lütfen kedikız. Haksızlık etme bacaklarına......
Benim bacaklarımda aynı ama baldır olduğu için silikon olmuyo bana diz altı oyun kısmına yağ ekletmeyi düşünüyorum ama yağ yok malesefArkadaşlar ben yine geldim. Nisan senin adına çok sevindim, kısa sürede iyileşmen çok güzel, inşallah daha da iyi olur. Kendimi hatırlatayım hemen, bacaklarım yukardan itibaren ayrık diz kapaklarım birleşmiyor ve hemen altı da baya içe doğru, kemikten eğrilik var, 15 tatilde a. k. ye silikon olmayı düşünüyordum ama aklımda da yağ dolgusu mu diye geçmiyo da değil ama 15 tatilde birinden birini olmak istiyorum ama çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?