sonuçlardan haberdar et bizi, sende zayıfsın benim gibi anladığım kadarıyla bu yağ enjesiyonu için sorun olacak mı merak ediyorum.inşallah olmazÖnümüzdeki hafta içine randevu aldım a. k. ye, hadi bismillah hayırlısı. Bilen arkadaşlar muayeneyi nasıl yapıyor, yani iç çamaşırı açısından soruyorum, altta sadece iç çamaşır mı kalıyor, bi de bana tavsiye edebileceğiniz görüşme esnasında dikkat etmem konuşmayı atlamamam gereken şeyler var mı, çok endişeliyim
bende burdaki çoğunluk düzgün diyimce şaşırıyorum,ciddi anlamda acaba sorunum psikolojikmi die düşünmeye başladım hatta demin bida foto çektirdim alt kısım birleşmiyorkedikiz2828 evet zayıfım ben de, bu ameliyat için doğumdan sonra ne spor yaptım ne dikkat ettim ama doğum öncesi kiloma geri döndüm şimdi bugünden itibaren kilo almak için uğraşıcam.gelişmeleri mutlaka yazıcam, bu arada senin bacakların hem üst hem alt gayet düzgün maşallah
ve gayet zayıfkedikiz2828 fotoğraflarına baktım inan takılacak bişey yok, benim öyle olsaydı hiç ama hiçç uğraşmazdım, bence önemli olan alt kısmın birleşmesi değil düzgün görünmesi ve seninki de gayet düzgün
sanırım doktordan randevu almıştınız. bu konuda bilgi alırsanız ,lazer epilasyon yapılabilirmi, bizi de bilgilendirir misiniz?Onu ben de merak ediyorum, ilerde çok büyük ihtimal varis tedavisi göreceğim ve bunun zararı olup olmayacağını soracağım
benimki 30 cm, bileklerimde 20 cmve gayet zayıfnormal ölçü 34-36 kabul ediliyor artı aradaki boşlukta yani uzaklıkta normal değerin baya üzerinde
Tabi onu da sorar haber veririmsanırım doktordan randevu almıştınız. bu konuda bilgi alırsanız ,lazer epilasyon yapılabilirmi, bizi de bilgilendirir misiniz?
6 yıl önce nazım durak a yaptırmıştım implantı ama baldır kısmıydı benimki. Bikaç saatte taburcu oldum. Bir hafta gibi bir sürede de hiçbişeyim kalmamıştı. 6 yıldır bi sorun yaşamadımKiloluyum...fakat bacaklarım nasibini almamış...Bacaklarından sorunu olanların hepsi kalın oluşundan şikayetçi ama benimki tam tersi...fazla kilolarımın hepsi bedenimde....atom karınca gibi! koca bir büst ve koskocaman göğüsler...
Ben yinede şikayetçi değilim ama....hiçdeğilse bunu taşıyan birde bacaklarım olsa? koca vucutda çırpı gibi bacaklar....okadar orantısız ki..çok ta komik. Bacak implantı varmiş ama bana uygun değil....çünki sadece baldıra uygulanıyormuş...oysa, benim ayak bileklerim çok ince.
Doldu enjeksiyonu olabilir deniyor....BİLGİSİ olan yada YAPTIRAN varsa...neolur lütfen bilgi verebilir mi?
ÇOK ACİL.
maşallah6 yıl önce nazım durak a yaptırmıştım implantı ama baldır kısmıydı benimki. Bikaç saatte taburcu oldum. Bir hafta gibi bir sürede de hiçbişeyim kalmamıştı. 6 yıldır bi sorun yaşamadım
resimlerini görmek istiyorum6 yıl önce nazım durak a yaptırmıştım implantı ama baldır kısmıydı benimki. Bikaç saatte taburcu oldum. Bir hafta gibi bir sürede de hiçbişeyim kalmamıştı. 6 yıldır bi sorun yaşamadım
ne kadar dedi a.k fiyata?Kızlar bacaklar takıntı oldu hakikaten bende. ...nerde dar pantolonlu birini görsem durup bakıyorum ne güzel bacakları var diye rabbim benide güzel yaratmış ama bacaklarım nasibini alamamış. Fiyatlar el yakıyor....
A.k. çok pahalı.işini onun gibi profesyonel yapan ve fiyat olarak uygun olan dr yok mu yani.bu mudur olay. .bide yağın gaarantisi yok.yaptır ama ikinci gerekebilir. ...hiç sevmedim bu cevabı. Slikon ise vücutta yabancı madde..Biliyorum çok söylendim ama napıyım.can sıkıyor bu hâller. ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?