Bacak dolgusu yaptıran var mı?

@soocute canım kusuruma bakma ama baldır derken tam olarak neyi kastediyorsun alt bacak arkası mı. Benim de boyum 1.70 falan kilo 51-52 gidip geliyo, ne kadar yağ çıkar bilmem.senin msj larını okuduktan sonra ben de olabildiğince yemeye başladım, hatta şimdi aklıma geldi kilo almak isteyenler topiği varsa karıştırayım bi. Bir de senin doktorun kimdi acaba. Özelden yazabilir misin. a. k. hariç kısaltmaları anlamıyorum

Önümüzdeki hafta içine randevu aldım a. k. ye, hadi bismillah hayırlısı. Bilen arkadaşlar muayeneyi nasıl yapıyor, yani iç çamaşırı açısından soruyorum, altta sadece iç çamaşır mı kalıyor, bi de bana tavsiye edebileceğiniz görüşme esnasında dikkat etmem konuşmayı atlamamam gereken şeyler var mı, çok endişeliyim

sonuçlardan haberdar et bizi, sende zayıfsın benim gibi anladığım kadarıyla bu yağ enjesiyonu için sorun olacak mı merak ediyorum.inşallah olmaz

kedikiz2828 evet zayıfım ben de, bu ameliyat için doğumdan sonra ne spor yaptım ne dikkat ettim ama doğum öncesi kiloma geri döndüm şimdi bugünden itibaren kilo almak için uğraşıcam.gelişmeleri mutlaka yazıcam, bu arada senin bacakların hem üst hem alt gayet düzgün maşallah

bende burdaki çoğunluk düzgün diyimce şaşırıyorum,ciddi anlamda acaba sorunum psikolojikmi die düşünmeye başladım hatta demin bida foto çektirdim alt kısım birleşmiyor yağım yok burdaki muayene için gittiğim plastik cerrahta söledi yağ pek yok die topuklu giyince biraz toparlasada bacak topuksuz berbat duruyor çırpı gibi

kedikiz2828 fotoğraflarına baktım inan takılacak bişey yok, benim öyle olsaydı hiç ama hiçç uğraşmazdım, bence önemli olan alt kısmın birleşmesi değil düzgün görünmesi ve seninki de gayet düzgün

ve gayet zayıfnormal ölçü 34-36 kabul ediliyor artı aradaki boşlukta yani uzaklıkta normal değerin baya üzerinde

peki yağ enjeksiyonunda sonra lazer yaptırsak oraya enjekte edilen yağı eritirmi sonuçta bi miktar ısı sağlanacak bacak yüzeyindeyani madem incelikten kurtuluyorum kıllardan da kurtulayım diyorumbilgisi olan varmı?

Onu ben de merak ediyorum, ilerde çok büyük ihtimal varis tedavisi göreceğim ve bunun zararı olup olmayacağını soracağım
sanırım doktordan randevu almıştınız. bu konuda bilgi alırsanız ,lazer epilasyon yapılabilirmi, bizi de bilgilendirir misiniz?

ama belki boy ölçüsü de baz alınmış olabilir bu kriterde M masteks üzülme lütfenn yani sonuçta bahsettiğin ölçüler uzun boylu bi bayanda kötü dururken daha kısa boylu bayanlarda güzeldir bilemedim ki şimdi netten bişi okudum inandım paylaştım ama seni de üzdüm istemeden galiba:/

6 yıl önce nazım durak a yaptırmıştım implantı ama baldır kısmıydı benimki. Bikaç saatte taburcu oldum. Bir hafta gibi bir sürede de hiçbişeyim kalmamıştı. 6 yıldır bi sorun yaşamadım

Kızlar bacaklar takıntı oldu hakikaten bende. ...nerde dar pantolonlu birini görsem durup bakıyorum ne güzel bacakları var diye rabbim benide güzel yaratmış ama bacaklarım nasibini alamamış. Fiyatlar el yakıyor....

A.k. çok pahalı.işini onun gibi profesyonel yapan ve fiyat olarak uygun olan dr yok mu yani.bu mudur olay. .bide yağın gaarantisi yok.yaptır ama ikinci gerekebilir. ...hiç sevmedim bu cevabı. Slikon ise vücutta yabancı madde..Biliyorum çok söylendim ama napıyım.can sıkıyor bu hâller. ....

Kızlar ben de salı günü silikon ameliyatı oluyorum. Varis çorabı ile ilgili önerileriniz var mı yerine ne alabilirim? Ya da varis çorabı alırsam basıncı nasıl olmalı orta düşük yüksek doktor birşey söylemedi bu konuda. Yerine kalın bir kilotlu çorap alsam hastaneden verilecek diz altı varis çorabı ile idare edebilir miyim? Fiyatlar çok yüksek

ne kadar dedi a.k fiyata?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…