- 6 Ocak 2015
- 46
- 12
- 18
isim vermiştim , çünkü bir arkadaş o dr. dan fiat istemiş .Canim gecmis olsun. Sagol paylastigin icin. Bence isim ver kimse gitmesin o doktora. Cok uzuldum yasadiklarina.
Memkolik benide izlermisin çok merak ediyorum resimlerini lütfen nnnnArkadaşım yasal yollara başvurdunmu? Bariz dr hatası sonuçta.İşini iyi yapmayan dr lar aldığınız parayı haketmiyorsunuz, insanların günahına girmeyin para için.Hıc mi Allah tan korkmaz bunlar yaa. İnşallah bununla geçmiş olsun Arkadaşım.
İzlemeye aldim:)Memkolik benide izlermisin çok merak ediyorum resimlerini lütfen nnnn
Hayır senden bahsetmiyorum canımsoocute benden bahsediyorsun sanırım. ama beni ne den örnek gösterdin anlayamadım. evet silikonu kayan benim biliyorsun . dr.um hata üstüne hata yaptı ve ben ciddi anlamda mağdur oldum. bu demek değil ki ben yasal yollara başvurmayacağım. kendime gelemedim olayın etkisinden. sağlığım tam olarak da düzelmiş sayılmaz. yasal yollar da bir süreç ve sinir harbi verilecek haliyle. son 1-2 aya kadar hiç takatim yoktu bunun peşinden koşmak için. arkada bırakmam gereken başka şeyler vardı.sanılmasın ki unuttum. asla. ne uturum ne de unuttururum. dr.um sorumlu olduğu kadar hastanede sorumlu bundan. sürecimi zaten biliyorsun. kafamın rahat olması gerekiyor. yasal olarak zaman aşımı 5 yıl. görüştüğüm isim yapmış sağlık avukatları da var. haklarımı biliyorum. hazırlıklıyım yani. hiçbir dr. ciddi olarak mağdur ettiği kişiyi yaptım oldu bu kadar deyip başından savamaz.
Sonuçİzlemeye aldim:)
sonuçların gerçekten mucize. Gibi çok beğendim doktorun kim Cnmİzlemeye aldim:)
Tşk ederim,yazıyorum özelden.Sonuç
sonuçların gerçekten mucize. Gibi çok beğendim doktorun kim Cnm
Atamadım,mesaj kısmın kapalı.Buradan yazınca bir nevi reklam oluyor diye yazmadım.Sonuç
sonuçların gerçekten mucize. Gibi çok beğendim doktorun kim Cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?