Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Memkolik sen eski Memko musun? Herhalde telefonumu değiştirdim mailim de değiştiği için göremiyorum sanırım.

kurul raporu almam lazımdı ama çok acı çekiyordum biran önce çıkması için dua ettim. dr.lardan şahsen görüşler aldım silikonların yanlışlığı hakkında. çok şey öğrendim bu süreçte ama. tıp ahlakı denen birşey var ama artık herşey para.

Ne desem boş. okudukların doğru.yakında bir ziyarete gideceğim. sonrasında herşey daha farklı olacak.

Ameliyat olan arkadaşlar benim ameliyat tan önce kilo alma için sürekli yağlı yiyip sürekli yemek yediğim için suratımda sivilceler çıkmıştı ama artık o kadar yağlı yemiyorum işin kötü tarafı midem büyüdü galiba aynı hamileliğimdeki gibi yemek yiyorum esas konu şu dekolte sırt ta sivilceler çıkmaya başladı Dr a gittim ilaç verdi ama şimdi yüzüm daha da kötü yağların yari değişti falan acaba bi etki yapmış olabilir mi yoksa yağlar eridi mi eriyecekmi diye stres e girdim ondan mı oluyor konu dışı Afedersiniz ama bi tek bende mı bu durum

Soocute seninkiler de çok güzel olmuş. Bişey sorcam. Ayak bileklerini de mi bişey yapıldı orası sarılı da?
Evet mendis benim üst iç bacaktan itibaren bileğe kadar işlem yapıldı iç bacak alındı orta boşluk dolduruldu diz içi alındı baldır ve bilek dolduruldu komple kalınlaştırmaya çalıştık birer cm farm etti ancak hayalimdeki bacağa ulaşabilmem için sanırım bi 1200 cc daha lazım
benim sorunum bütün bacağın ince ve kalça yapısından dolayı ayrık olmasaydı

Ben yatıyorum arkadaşlar yarın malum 23 nisan. Erken kalkacağım. Herkese iyi geceler. Ha aklıma gelmişken yenide geliyor mu? En son bebeği olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…