Bacak dolgusu yaptıran var mı?

SeptemberGirl hoş geldin. Bayadır takip ediyorum burayı, bacaklarınıda görmüştüm, senin adına çok sevindim. Bundan sonrada bacakların hep böyle kalır umarım.

hoşbulduk Leydi..saol...bence sen o dönem kötü bir dönem geçirdiğin için hem psikolojik hem de fiziksel olarak etkilendin..o yüzden ve de tabi hızlıca kilo verdiğin için erimiş olabilir..

benim şu anda ince ama düzgün...zaten vücudum ince diye bacaklarımı da ona göre ayarlamıştı doktor..abes durmasın diye..ama erimedi dediğim gibi..iyiki yaptırmışım , verdiğim paraya hiç acımıyorum artık...değdi çünkü...

Seselinayı bende çok merak ediyorum..umarım bir an önce yazar durumunu..

Kizlar mrb.SeptemberGirl ne guzel yaglarin erimemis,inshallah hic erimez.:Saruboceq:
nerde yapdirdin sen?hangi doktora?

iyiyim canım leydi bencede kilo verdiğin için erimiştir senin yağların arkadaşım son kez bidaha yaptırsan diyorum tabiyki karar senin ama bu sefer eminim erimezler

hep öyle kalır inşlh september canım çok sevindim...))
evet benım öyle oldu şimdi sigarayı bıraktım ben 3 ay oldu sigarada yagların erimesinde çok önemlı rol oynuyo ve o dönem paket paket sigara içtim ben ondan da oldu biraz şimdi ise biraz kilo aldım çok fark etmesede yine iyi durumdayım yani tatile gitsem falan beni rahat çıkarır bacaklarım :)) ama ortadakı acıklık biraz daha kapansa idi tam istedıgım gibi olurdu neyse bunada şükür seselina nın yanına gittigimde ferruh beyle görüştüm gitmişken bacaklarıma baktı cok az yag enjekte edilirse kapanır aslında dedi ama şimdi asla düşünmem daha ancak 3 4 sene sonra belki yaptıgı bacaklarıda gösterdi 1 sene sonrakı hallerini falan gerçekten hiç erime yoktu şaşırdım yani başarılıydı...
aman sakın gidin de amelıyat olunda yaptırın die demıyorum ona göre gördüklerimi yazdım:))

Leydi http : // feridunkunak.com/ortopedi.php

Adres bu canım boşluksuz olacak gene, o cihazları herkesemi uyguluyor ne kadar kalıyor vs hiç bir bilgi yok, ya da bu cihazların adı nedir gören duyan bilen varsa araştırabiliriz.

LEydi Ferruh beyin ameliyatlarinin fiyati ne kadar?bilgin varmi?
benim bacaklarim cok ince,bi turlu karar verip de ameliyata gidemiyorum.korkuyorum

aykr canım şimdi yaptırmam belki ama 3 4 sene sonra olabilir kendimide toparlarsam düşünürüm sanırım.)
birisi bana derdiki dikkat et estetik bıçagı bedenine bir değdimi vücut devamlı ister yani hastalık gibi olur oramada şuramada buramada dersin sonra die:)))) şimdi o geldi aklıma mafoldumben
ama tek istedigim bacaklarım dı halada öyle başka biyerime estetik asla düşünmem yane :ecrin_bebek:

esya 2500tl dedi kendi yerinde yapmıstı seselinanın amelıyatını hastahane işin içine girerse sanırım fiyat biraz daha oynuyor yalnız hastahane ortamı herzaman daha saglıklı canım iyi düşün iyi karar ver iyi araştır herşeyiyle ölç tart kendine en uygun en saglıklı yöntemı seç bizlerde burdayız zaten hep yardımcı oluruz her konuda

Lafa dalmış gibi olacağım ama, Esya arkadaşım ben 1 ay önce Ferruh Bey ile görüşmüştüm bacak implantı ve yağ enjekte için 2500 TL istemişti. İki operasyonda aynı fiyatmış.

aykr canım özelin kapalı senin galiba bak özel yazmak istedigimde şu yazı çıkıyor;
Aykr isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.
bi kontrol et istersen canım

demoniac bahsettiğin aletlerin bunlar olmadıgını söyle lütfen verdigin linkte bunlar çıktı aman allahım çok kötü bunlar diil değilmi ben yanlış resimlere baktım sanırım bunlar olamaz imkansız akannehir

Tesekkurler demoniac ve leydi.bence de hastane daha guvenli olur,bi de benim gibi korkak birisi icin:)))
ben en iyisi haftaya muayeneye gideyim,ondan sonra bi karar verim.iyi ki varsiniz kizlar.yoksa ben bi turlu karar veremiyodum.sizin yazdiklarinizi okuduktan sonra morelim iyilesdi valla:)))

evet implantlar daha pahalı oluyor genelde, bende anlamadım canım. Bana yazdığı cevap aynen bu burdan ben ikiside aynı anlıyorum. ıki işlemden bahsedip fiyatı yazmış, farklı olsa iki fiyatı da yazardı diye düşündüm. Yanlış yönlendirmek istemem, cevabı aşağıda :)

Kliniğimiz Ankara'da en uygun ve en çok estetik operasyonların yapıldığı
kliniklerden birisidir. Bacaklarınıza kendi vücut yağ dolgusu ya da hazır dolgu maddeleri enjekte edilebilir. Bu işlemin sağlığı riske sokacak bir yan etkisi olmamaktadır.ılk süreler bacak bölgesinde hafif şişlik olacaktır. Bu işlemin maliyeti 2500 tl’ dir. Sizi muayene edebilmek aklınıza takılan soruları cevaplamak sizden önce ameliyat olmuş hastalardan
örnekler göstermek için XXXXXX nolu telefondan ücretsiz
randevu alabilir ya da bize ulaşabilirsiniz.

tatlım implant diil bahsettiği dolgu maddesi macrolane gibi yanı :)))) implant ayrı bişey o fiyata mümkün diil zaten bende baya şaşırdım en aşagı 3500den başlıyo 10bine kadar çıkıyor implant maliyeti

Leydi aletler bunlar Çalıştığım için kullanmam çok zor olur. Herkese aynı aletlerimi takıyor ne kadar duruyor bilmiyorum. Bir cevap alamadım Bir ara ilizarov yöntemini bile düşünmüştüm, ondan sonra bunlar biraz daha normal geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…