- 23 Şubat 2010
- 1.405
- 900
- 323
Leydi063,cevabın için teşekkürler :) fakat bu forum başlığı almış başını gitmiş,inan 405 sayfayı tek tek inceleyemedim,gözlerim yoruldu :)
Ahmet Bey'e ameliyat olmuş kişilerin kullanıcı isimlerini biliyorsan,özelden letişim kurmak için almak isterim :)
Ayrıca forumda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.alkisalkisalkis
Bu arada DİGUCUM nasılsın. Nasıl geçiyor ameliyat sonrası dönem. Çok ağrın varmı? Henüz çok yeni ameliyatın.
Arkadaşlar bu ilizarov yöntemi kemiği kırmak dışında başka tekniklerlede mi yapılıyor. Bir sitede şöyle bir yazı var anlayamadım tek ameliyatla cihaz takılmadan vs diyor ve kemiğin içine çivi yerleştirmekten bahsediyor. Digicum iltihap kapma olayı demiştin o bu ameliyattamı oluyormuş canım
Bacaklardaki eğrilik, İlizarov dışında bir yöntemle tedavi edilemez mi?
İlizarov, bacak eğriliklerinde en son başvurulacak yöntemlerden biridir. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında İlizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip, kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında, bacağında İlizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtuluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa; bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanamazsa ve bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa, deformite tek seferde düzeltemeyeceğimiz kadar fazlaysa; İlizarov'u uyguluyoruz.
http : // www . porttakal.com/haber-parantez-ve-egri-bacaklari-dumduz-yapmak-mumkun-118617.html
aralardaki boşlukları silerek siteden haberin tamamına bakabilirsiniz kızlar
Tulsacim merhaba, ozelden msj atamadim sana yeterince msjim yokmus. Ben simdi iyiyim ama olan yaglar eriyecek diye odum kopuyor:) Zaten cok azdi buda giderse hicbir sansim kalmaz. Odem olusmadi bende, iz hic yok sadece bacagim ic kisminda cok az morarma kaldi. Bu konuda Ahmet Karacalar sozunu tuttu, bir yer yapilirken bir baska yer bozulmadi en buyuk korkumdu bu.
Bacaklarim yine cok ince ve yine aciklik var ama daha duzgun gozukuyor en rahatsiz oldugum yani dizin hemen alti daha dolgun. En kisa zamanda resimleri koyacagim siteye. seninde az kaldi umarim cok iyi gecer. Senin fizigin cok duzgun, bacaklarindada rahatsizlik duyacagin hicbirsey dikkatimi cekmedi eminim cok guzel olacaktir. Sevgiler
Arkadaslar ben uc hafta dolmadan korsemi cikartmak istiyorum sizce ne gibi bir etkisi olur. Pazartesi gunu iki hafta olacak. Sizce korse en cok ne icin oneriliyor? Yani zamanindan once cikarirsam ne olur?
Leydi063,cevabın için teşekkürler :) fakat bu forum başlığı almış başını gitmiş,inan 405 sayfayı tek tek inceleyemedim,gözlerim yoruldu :)
Ahmet Bey'e ameliyat olmuş kişilerin kullanıcı isimlerini biliyorsan,özelden letişim kurmak için almak isterim :)
Ayrıca forumda bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?