Bakın kızlar bu yabancı bir site. Ama bunların taktıkları alet
Türkiyedeki ilizarov sayfasında daha büyük aletlerle resimler var.
inceleyin bakalım kızlar.
Slm kızlar dun ameliyatımı oldum. Uyandıktan sonrası benim icim cok kotuydu canım cok yanıyordu ve aglamaktan mahvoldum. Hatta benden sonra golet isimli biriside ameliyat olucakmis londradan. kızcagız nerdeyse vazgeciyormus. sonrasında oda girdi ameliyata ben biraz duzelmeyi beklerken ama onda ayni sonuclar olmadı. Hatta bende aynı olucam diye korktugunu soylemis kızkardesime. Su an sag bacagımda cok agrı var oda ustune basmamı engelliyor. onun dısında agrı kesıcı almanızı gerektircek bir agrı yok ama sızlama var. Sonunda kurtuldum bu beklemeden. Darısı hepinizim basına insallah Allah sizleride kurtarsın bu bekleyisten. Dualarınız icinde ayrıca tskler a.s.
Karanfil, pardon kusura bakma ben senin fotoları görmüştüm şimdi anımsadım, sen bacaklarının inceliğinden şikayetçiydin, o zaman iyileştiğinde operasyon sonrası fotolarını eklersin :)
a.s.
tabiki paylasicam cnm hele su corap bir cıksın. yanlız sag bacagım cok kotu hıc dumduz uzatamıyorum ve ustune basamıyorum. insallah duzelir ferruh beye oldum ameliyatımı kendısı cok yogun gercekten ama cok seker bir insan ayrıca ordakı yardımcısı duygu hanımda. ona ayrıca tsk etmek isterdim.
Karanfil, yağ alınan bölgelerinde ağrı var mı?
Slm kızlar dun ameliyatımı oldum. Uyandıktan sonrası benim icim cok kotuydu canım cok yanıyordu ve aglamaktan mahvoldum. Hatta benden sonra golet isimli biriside ameliyat olucakmis londradan. kızcagız nerdeyse vazgeciyormus. sonrasında oda girdi ameliyata ben biraz duzelmeyi beklerken ama onda ayni sonuclar olmadı. Hatta bende aynı olucam diye korktugunu soylemis kızkardesime. Su an sag bacagımda cok agrı var oda ustune basmamı engelliyor. onun dısında agrı kesıcı almanızı gerektircek bir agrı yok ama sızlama var. Sonunda kurtuldum bu beklemeden. Darısı hepinizim basına insallah Allah sizleride kurtarsın bu bekleyisten. Dualarınız icinde ayrıca tskler a.s.
evet jelarsin, agrıyor maalesef, ben gecen sene liposuction da yaptırmıstım.o daha agrılıydı, bundada agrı var ama lipo olmadıgı icin daha hafif, benim nerdeyse butun yerlerimden yag aldı ferruh bey dayak yemis gibiyim, yuruyebilsem genede razıyım
Kızlar ben geldim :) uzun zaman oldu foruma giremeyeli. evlililik hazırlıkları ve iş yoğunluğu derken 1,5 ay oldu foruma girmeyeli. Yeni arkadaşlar gelmiş gördüğüm kadarıyla. İnşallah herkes mutlu sona ulaşır.
Ben ameliyat olalı 2,5 ay falan oldu. bir bacağım diğerine gore biraz daha kalın. Kontrole gittim doktor her gun masaj yapmamı soyledi ve kendisi bi makina ile masaj yaptı. Bu ara bi daha gidicem kontrole. Bakalım ne diyecek.
Memenun musun diye sorarsanız Bacaklarım eskisine gore gayet iyi. Artık hep etek giyiyorum. oyle muhteşel bi goruntusu yok ama en azında eski yamukluğu da yok. Benim bacakalrım oldukça yamuktu onun için bu goruntuden memnunum. Arkadaşlara resim ekleyeceğime söz vermiştim unutmadım aklımda en kısa zamanda ekleyeceğim. Görüşmek üzere
digucum hoşgeldin :) resim eklersen çok sevinirim, sen forumun eskilerindensin, eski mesajları da okudum ben... benim albumlerde kayıtlı fotom var ona da bi bakıp bana yorum yaparmısın senin bacaklara benziyor mu , ameliyat ne kadar işe yarar v.s. tşkrlr
eyvahedigeldismile çok korktum yaa....çok çok geçmiş olsun canım....ayy kıyamam ya o kadar çok ağrı oluyo mu gerçekten....:gitme: tüh valla bütün hayallerim suya düştü....ben şimdi asla bu ameliyata ikna olmam :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?