parissscim
gönderdiğin maildeki ekteki dosyayı açamıyorum
bugün gittim hasan beyle görüşmeye.sonuç hüsran..ben yağ enjeksiyonu yaptırırım diye düşündüm .ama ne kalçada ne basenlerde ne göbekte yeteri kadar yağ olmadığını söyledi..protezi önerdi..bakalım biraz düşünmem gerek.yeteri kadar yağ olmuş olsaydı hemen operasyonu yaptıracaktım...protez yaptıran 1 kişi mi vardı bu sitede
canım sanada gecmıs olsun bacakların cok guzel olmus vala cok begendım darısı basımıza, mini etekleri sortları cıkartma uzerınden kaydirigubbakcemile5 buarada sen nekadar ödedin ameliyat için? seninde dizlerinin içindeki yaglar alındımı? cok carpıkmıydı onceden,eski resimlerin varsa onlarıda paylasrsan bızlerle cook sevınırım..
bacak gunlugu 3 ay 11 gun
yaglarda erime yok :))) memnuniyet eh iste biraz daha kalin olsun isteniyooo hemde cokk isteniyoo(( sekil semal himmm fena degil :))) 27.07.10 gunu karari kasimda bir daha ameliyat canim pek acimamisti bide herkes benle ilgilenmisti cok simartici bisey:))) yag durumu: cook yemeli coook lanet yaglar gobek yerine kollarim ve kanatlarima yapisiyooo
neyse cmts tatile cikilacak etek elbise alindimi ?tabiki alindi giyilecek mi tabiki yinede bacaklar saklanacak mi sanirim evet ama yinede doktorumu seviyorum yag yok ama bacaklar hala cirpi ofturu pofturu bacak gunlugune devam edilecek xoxo
teşekkür ederim. benim bacaklarımın dizden aşağısının iç tarafında bayağı boşluk vardı ve yana doğru çıkık olduğundan bence baya kötüydü, o yüzden resimlerde de görüldüğü gibi bacaklarım tam birleşmiyor, yapısı öyle ama eskiye nazaran baya iyi. Ödediğim para diğer arkadaşlarla aynı 2500 tl ve korse için 70 tl. benim de diz içlerinden, kalçamdan ve göbeğimden yağlar alındı. umarım yağlarım erimez.
eski resimler Ferruh beyde var, bi sonraki gittiğimde alır yüklerim. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey.
eylül hasan bey protez ameliyatının fiyatını söledimi daha önce yaptıgı ameliyatların resimleri olsa görebilsek keskebirde görüşmede bi ücret alıyolarmı?
yok canım öncesi sonrası resimlerini görmek istedim ama göstermedi..ama şuana kadar protezden şikayet eden hastası olmamış
Hasan Bey in soyadı FINDIK değil mi? muayenehanesi nerede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?