Bacak dolgusu yaptıran var mı?

bacak gunlugu 3 ay 11 gun
yaglarda erime yok :))) memnuniyet eh iste biraz daha kalin olsun isteniyooo hemde cokk isteniyoo(( sekil semal himmm fena degil :))) 27.07.10 gunu karari kasimda bir daha ameliyat canim pek acimamisti bide herkes benle ilgilenmisti cok simartici bisey:))) yag durumu: cook yemeli coook lanet yaglar gobek yerine kollarim ve kanatlarima yapisiyooo
neyse cmts tatile cikilacak etek elbise alindimi ?tabiki alindi giyilecek mi tabiki yinede bacaklar saklanacak mi sanirim evet ama yinede doktorumu seviyorum yag yok ama bacaklar hala cirpi ofturu pofturu bacak gunlugune devam edilecek xoxo

eylül hasan bey protez ameliyatının fiyatını söledimi daha önce yaptıgı ameliyatların resimleri olsa görebilsek keske birde görüşmede bi ücret alıyolarmı?

[PARİSSSCİM sen foto eklemiş miyidn?

Ya eylül benimde kilom yok, büyük ihtimalle bana da implant düşünür doktor. şayet kilo al derse, vallahi belde yağ yapmak istemem açıkçası :))))

dilaracım yolladım maili opuyorumnanaktan
arkadaşlar Jezabel silikon yaptırmıstı nerelerde acaba tatile gitmiştir belkide.o çok memnundu ve ben onun bacaklarını cok begenıyorum cok kadınsı hos bacakları olmustu onunda önceden baya egrıymıs sanırım öyle yazmıs eski yazılarına bakınca gorebılırsınız.bende bu sitede jezabelin bacaklarını begenerek silikonu arastırdım ve kafama yattı.

Parisss çok sağol canım ,şimdi fotoları gördüm.iki tanesi güzel görünüyordu;ama diğerleri tuhaf olmuş daha kaslı durmuş yanlara doğru...
canım ben de bakıyorum,karar veremiyorum . bir kaç doktora da mail attım,ilizarov yöntemi bile düşünebilirm.tabbi iyi bir muayenden geçmek gerekecek.
senin bacaklarını bana mail atabilir misin?

Canım rica ederimm, bende 2 tanesini begendim, ama aralarına doğustan rahatsızlıgı olanda varmıs okadar düzeltilebilmiş sanırım.en sondaki asıl cok fena 15yıl önce bu iş nekadar kotu yapılıyormus yurtdısında gordunmu.ilizarovdan ben biraz korktum canım o alet 1 seneye kadar kalabılıyormus bacagımızda ve acılı oluyormus. ben bacaklarımın resmini çekmedim henüz birara çeker yollarım sana baya çarpık boshayallersmile

DİGUCUM eski mesajlarına baktım acaba resim ekledinde ben mi kaçırdım diye. 17 haziranda demişsin ki en kısa zamanda önceki ve son hallerini ekleyeceğim demişsin. Ama sonra ses çıkmamış. Galiba seni düğün hazırlıkları çok yoruyor. Kolay değil tabi evleniyorsun. İnşallah mutlu olur bir yastıkta kocarsın...

teşekkür ederim. benim bacaklarımın dizden aşağısının iç tarafında bayağı boşluk vardı ve yana doğru çıkık olduğundan bence baya kötüydü, o yüzden resimlerde de görüldüğü gibi bacaklarım tam birleşmiyor, yapısı öyle ama eskiye nazaran baya iyi. Ödediğim para diğer arkadaşlarla aynı 2500 tl ve korse için 70 tl. benim de diz içlerinden, kalçamdan ve göbeğimden yağlar alındı. umarım yağlarım erimez.
eski resimler Ferruh beyde var, bi sonraki gittiğimde alır yüklerim. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey.

Günaydın kızlar... Karanfil ve sparksofeyes çok geçmiş olsun. Yağlarınız bir ömür erimez inşallah :) Digucum sende hoşgeldin en kısa zamanda resim istiyoruz:)) Evlilik hazırlıkların içinde kolay gelsin, çok mutlu olursun umarım sparksofeyes bacakların çok güzel olmuş, o aradaki açıklık sana gözüküyor. Bir bakmayla anlaşılacak birşey değil, için rahat bir şekilde eteklerini giy canım

Bertha, senin adına çok sevindim, darısı başıma inşallah.. sen foto eklemişmiydin, kaçıncı saydalar ?

canım bacakların çok çok güzel olmuş gönül rahatlığıyla giy eteklerini bence de ...

Kızlar benim bacakların çarpık hali albümde var, ameliyattan sonra SPARKSOFEYES inkine benzer mi , onunkileri beğendim ben, benimkiler de öyle olsalar bana yeter de artar bile )
inşallah ameliyat olurumda sonraki hallerini de koymak nasip olur ...

Dr. Hasan Bey Prensip olarak bilgilendirme amaçli görüsmelerde ücret almıyor.yeteri kadar yağ olsaydı operasyon yaptıracaktım .4000 lira civarı.protez ise 6000 lira civarı.benim vücudum biraz kaslı o yüzden yeteri kadar yağ çıkmazmış.protezi önerdi.ben gizli yaptıracağım için protez biraz riskli geldi.ilk bir kaç gün yürümede zorluk ve ağrılar olabiliyormuş.bu durumu kimseden saklayamam..benim için hayal oldu malesef.yada acil yağ depolamam lazım

eylül hasan bey protez ameliyatının fiyatını söledimi daha önce yaptıgı ameliyatların resimleri olsa görebilsek keske birde görüşmede bi ücret alıyolarmı?

yok canım öncesi sonrası resimlerini görmek istedim ama göstermedi..ama şuana kadar protezden şikayet eden hastası olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…