Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ssmadenss, keşke bende ankara da yaşasaydım...kimse bilmio benim bu durumumu ailem zaten izin wermezdi..şimdi bir aylık evliyim ama eşim artık beni beğenmiyormuş...bacaklarım eğri olduğu için!!!!
şimdiye kadar hiç dert etmemiştim ama kendime güvenim yerle bir oldu özgüven sorunu yaşıyorum.evden çıkmak istemiyorum bir an önce bi çare bulmam lazım..önce ameliyat olucam sona ona tekmeyi koyucam...ama sağlığımıda riske atmak istemiyorum..tşk ederim bilgi werdiğin için.

SSMADENSS izmirde bu işi FERRUH BİNGÖL yada AHMET KARACALAR gibi yapan bir doktor yok galiba. Burda hiç adı geçmedi. Yada var biz bilmiyoruz. Eğer bu forumu okuyup izmirde ameliyat olan birileri varsa izlenimlerini yazarlarsa çok seviniriz... SSMADENSS sen ufuk bilkaya tekrar gidersen kendi yöntemi ile kök hücre yöntemi arasında ne fark varmış sorarmısın?

EMOTOİNROCK yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Eşin evlenmeden önce seni hiç görmedi mi? Neden şuan beğenmiyor? Ayrıca sadece neden bu olmamalı. Esra erolunda ebru şallınında bacakları eğri,ama onlar hergün ekrandalar evliler ve gayet mutlular.

dior,görmez olurmu.. aileler tanıştırdı bizi beş yıl önce ama ben o zaman eviliği düşünmediğim için sıcak bakmadım..ama o vazgeçmedi 5 yılın sonunda naptı etti evlendik.ben aile ortamında dışarda sürekli eteğimi şortumu giyerdim bacaklarım eğri tamam ama dert etmedim hiç.iş yerinde hiç giymedim çünkü ortam sadece kot giymeye müsayit.Biz evlendik ama karı koca hayatı yaşamıyoruz.aynı evin içinde ayrı takılıyoruz.sebepte benim bacaklarım.Hiç biri önemli diil kendime güvenimi geri kazanmam lazım.o yüzden tecrübeleriniz benim için çok değerli..ankaraya aynı gün gidip dönüp hemde ameliyat olabilirmiyim?

emotionrock
forumu eskiden beri takip ediyor musun bilmiyorum ama,ben de buraya üye olarak ameliyat olanlardanım.Ankara da Ferruh Bingül e ameliyat oldum.Şubat ta oldum ve çok mutluyum,yani hayatım değişti sanki...
Sana tavsiyem,ameliyatını olmadan önce o seni bacakların eğri diye beğenmeyen kocanın kıçına tekmeyi vur gitsinn.Sonra da ameliyatını olll.Uçakla gelip gidersen,birgün de halledebileceğin bir ameliyat,ayrıca

ben Ferruh Bey e oldum bileklerime de ekledi,söylemeniz gerekiyor yapması için....

canım ya senin memnun olmana çk sevindim acaba resim ekleme imkanın varmı.senin şikayetin neydi acaba incelikmi yoksa eğrilik mi acaba?bide hiç erime oldumu acaba ?

canım şu ana kadar dert etmediğini söylememişsin.en iyisi bencede biz bunu yapamadık malesef sen olmak istiyorsan eger bu ameliyatı kimse için değil kendin için olmanı isterim.beyenmiyorsa cehenneme kadar yolu var kimseyi takma boşver

Keşke bende ankarada yaşayabilseydm daha uzun süre cnm.Rizedeyim şu anda atama sebebiyle.Bir seneyi doldurunca yeniden ankarayı zorluycam bakalım.Ferruh bey bana da çok cazip geliyor sanırım deniycem bir kez daha bu ameliyatı.Bence eşininin başka sorunları var psikolojisi bozulmuş.Normal bir insan bir aylık evli olduğu kişiye öyle bacağı çarpıkmış diye saçmalamaz.Madem beğenmiyor sana destek olsun ameliyata götürsün ankaraya refakatçin olsun tek başına kalkışma bu işlere derim.Bu arada bir arkdaş da ufuk beye farklarını sorarmısın demiş ama ufuk bey izmirde.Artık serbest çalışmadığım için eskisi kadar sık seyahat edemiyorum.Ama onunki kök hücre nakli değil cnm bildiğim kadarıyla..

Diorcum yeniden izmire gdip ufuk beye uğrama şansım yok bu aralar malesef ama benim anladığım kök hücre naklinde aldıkları yağı direk hiç havayla temas etmeden bacaklara koyuyolar.Ya da acaba yağ hücrelerinin kök hücre bakımından zengn olanlarını mı enjekte edyorlar.Aslında tam olarak anlamadım Ferruh beyle görüşmek lazım.Ama önceki metodun çok bi kalıcılığı yok onu biliyorum yani.Aslına bakarsanız forumda yaptıran arkdaşların çok fazla erimediğini yazdıkları mesajları okuyana kadar ben nerde yapılırsa yapılsın yağın %40 ı kalır en fazla diye düşünüyordum.Ama burdaki arkdşların memnuniyetlerini okudukça bende umutlandım yeniden..Leydi vardı o da 2sefer olmuştu birini onepte diğerini bülent cihantimura yine de çok memnun diildi.Ama Ferruh beyden sanki herkes memnun kalmış kalıcılık konusunda..

sarpo, sen ne zaman ameliyat olmuştun ve senin bacak sorunun eğrilik miydi?foto eklemen mümkün mü???
umarım yağların hşiç erimez ,sık sık etek giyersin....

Demoniac,
Ameliyatın inşallah istediğin gibi geçer. Uyandığında çok mutlu ol...
senin bacakların benimkine çok benzediği için sonucu merak ediyorum bizi habersiz bırakma .tabii ki bir an önce iyi ol...
Yarın 12.30 da sana dua edeceğim

EMONTİONROCK ; SSMADENSS in yazdığına katılıyorum. Seni gerçekten düşünse sana destek olur. Ameliyat için elinden geleni yapar. Bu durumda davranmaz bence.

SSMADENSS cevapladığın için sağol. Gerçekten FERRUH BEY ve AHMET KARACALAR a ameliyat olan arkadaşlar erimenin az olduğunu yada hiç olmadığını söylüyorlar. Buda beni çok sevindiriyor.

SARPO seninde önceki hallerini çok merek ediyoruz. Dior ; FERRUH BEYE uğradığımda alıp senin için ekleyecem demiştin :)) Bak unutmadım :)) Ekleyebilirsen sevinirim... Şuan erimemesine ve hayatından memnun olmanada çok sevindim.

Bende güveniyorum ama inşallah düzelir, zaten güvenmesem buradaki başarılı operasyonlarını görmesem tekrar onu tercih etmezdim..İnşallah artık diyelim.. Benim bünyem aksine hiç hassas değildir, kolay hastalanmam ama bende şaşırdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…