arkadaşlar ferruh beyin bürosu nerrde acaba bana acil bi bilgi verin cayyolunda mı yoksa çankayada mı??
bu ferruh beyde bilek kısmına hiç eklemiyor yağları anlamadım.ben begenmedim yaptıgı operasyonları.
ben Ferruh Bey e oldum bileklerime de ekledi,söylemeniz gerekiyor yapması için....
ssmadenss, keşke bende ankara da yaşasaydım...kimse bilmio benim bu durumumu ailem zaten izin wermezdi..şimdi bir aylık evliyim ama eşim artık beni beğenmiyormuş...bacaklarım eğri olduğu için!!!!
şimdiye kadar hiç dert etmemiştim ama kendime güvenim yerle bir oldu özgüven sorunu yaşıyorum.evden çıkmak istemiyorum bir an önce bi çare bulmam lazım..önce ameliyat olucam sona ona tekmeyi koyucam...ama sağlığımıda riske atmak istemiyorum..tşk ederim bilgi werdiğin için.
ssmadenss, keşke bende ankara da yaşasaydım...kimse bilmio benim bu durumumu ailem zaten izin wermezdi..şimdi bir aylık evliyim ama eşim artık beni beğenmiyormuş...bacaklarım eğri olduğu için!!!!
şimdiye kadar hiç dert etmemiştim ama kendime güvenim yerle bir oldu özgüven sorunu yaşıyorum.evden çıkmak istemiyorum bir an önce bi çare bulmam lazım..önce ameliyat olucam sona ona tekmeyi koyucam...ama sağlığımıda riske atmak istemiyorum..tşk ederim bilgi werdiğin için.
SSMADENSS izmirde bu işi FERRUH BİNGÖL yada AHMET KARACALAR gibi yapan bir doktor yok galiba. Burda hiç adı geçmedi. Yada var biz bilmiyoruz. Eğer bu forumu okuyup izmirde ameliyat olan birileri varsa izlenimlerini yazarlarsa çok seviniriz... SSMADENSS sen ufuk bilkaya tekrar gidersen kendi yöntemi ile kök hücre yöntemi arasında ne fark varmış sorarmısın?
bence doktoruna güven , düzeltebileceğine inanmasa söylemezdi sanırım şanssızlık yaşamışsın... normalde cildin hassas mıdır merak ettim, ya da kolay mı hastalanırsın , enfeksiyon sebebini merak ediyorum yanlış anlama anlam vermeye çalışıyorum, benim biraz bünyem hassastır da etkisi var mı bu durumun acaba, yoksa herkesin başına gelebilecek bir şanssızlık mı.. sen yine de moralini bozma ve durumu düzeltmek için kendine şans ver istersen, nacizane tavsiyem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?