Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar Ferruh beye ameliyat olan arkadaşlar beni anestezi konusunda bilgilendirebilirler mi?Hastanede kalınmayacaksa genel anestezi yapılmıyor yazılmış.Yani ameliyatı kendi kliniğinde mi yapıyor?Uygulanan anestezi çeşidi nedir?Epidural ,spinal ya da sadece sedasyon mu?Ameliyat esnasında bilinciniz yerinde miydi yoksa uyutuluyor musunuz?Ben bu ameliyatı genel anestezi olmadan yapan hekim duymamıştım bilgilendirirseniz sevinirim..

resimleri ekledim merak eden bakabilir, gerci moral bozucu(((

karanfil, sol bacağında ödem oluşmuş sanırım, morluk falan çok kötü görünmüyor aslında sanki o ödem indiğinde sorun kalmayacak gibi, doktor ne dedi sana iyileşmesi ne kadar zaman alırmış, bozma moralini bence, geçici bir durum olabilir bu.. ne kadar oldu sen ameliyat olalı?

Beren merhaba, son halinin fotoğrafını eklemen mümkün mü? hiç düzelme olmadı mı, inşallah düzelir canım, bizleri haberdar et...

Rengi sadece sanırım biraz açıldı canım şekli hala bozuk, bugün Ferruh bey resimlerimi incelemiş ve bana döndü, düzelebileceğini söyledi, benim uygun bir zamanımda sanırım bir operasyon daha yapacak, ama inşallah düzelir, bilmiyorum kararsızım

bence doktoruna güven , düzeltebileceğine inanmasa söylemezdi sanırım şanssızlık yaşamışsın... normalde cildin hassas mıdır merak ettim, ya da kolay mı hastalanırsın , enfeksiyon sebebini merak ediyorum yanlış anlama anlam vermeye çalışıyorum, benim biraz bünyem hassastır da etkisi var mı bu durumun acaba, yoksa herkesin başına gelebilecek bir şanssızlık mı.. sen yine de moralini bozma ve durumu düzeltmek için kendine şans ver istersen, nacizane tavsiyem...

Yonca, Kacakkız çok teşekkür ederim. Umarım istediğim bacaklara kavuşurum:) Karanfil kötü gözükmüyor bacağın biraz şişlik var oda söylediğin gibi moral bozucu durmuyor canım.

Beren doktorun düzelteceğini söylemesine çok sevindim. Umarım biran önce tedaviyi uygular ve sende rahatlarsın.

Ferruh Bey'den ve burdaki arkadaşlardan öğrendiğim kadarıyla sedasyon yöntemi kullanıyor. Bu işlemi klinikte yapıyor, uyuyorsunuz ve hiç birşey hatırlamıyorsunuz.2-3 saat sonra evinize dönebiliyorsunuz. Eğer genel anestezi alıp hastane ortamında ameliyat olmak isterseniz 1000 TL fark ödüyorsunuz, ve o gün hastanede kalıyorsunuz.

KARANFİL74 önden değil ama arkadan bakınca kızarıklık ve ödem daha çok farkediliyor geldi bana. Doktor masaj yaparak zamanla geçeceğini mi söylüyor?

arkadaşlar bende ahmet karacalardan haftaya randevu aldım. muayene için. kış gibi yarı tatilde ameliyatı düşünüyorum. bacaklarım eğri değil ama epeyce ince. görüşmelerimin ayrıntılarını yazacam. ayrıca en kısa zamanda foto ekleyip sizlerinde görüşlerini almak istiyorum. ameliyat sonrası sorunu olan arkadaşlara geçmiş olsun. inşallah en kısa sürede çözüm bulunur.

kafanfil canım bence düzelecek bi durum gibi görüyor düzeldigindede bacakların çok güzel görünecek ben çoraplı halini senin hiç begenmemiştim ama bu sorunda giderse dedigim gibi harika bacaklara sahip olacaksın doktor en kısa zaman da sana döner ve sorunu giderir canım ya çok geçmiş olsun.

aze bende de senin dedigin gibi incelik problemi var kendimde zayıf olsam hiç kafaya takmayacam aam kendim 65 kiloyum ve üst taraf gayet iyi kilo alıyor dizden aşagısı kilo almıyor.senin kilonla orantılı bi incelik varsa ama kafaya takma derim.çünkü görüldügü gibi riskleride çok allah yardımcımız olsun ve işallah böyle durumlar başımıza gelmez.

Demoniac canım yarınki ameliyatının çok başarılı ve tam istediğin gibi geçmesini bütün kalbimle diliyorum. O güzel yüzün ve o güzel gözlerin mutluluktan hep güler inşallah. Kendini iyi hissettiğin zaman ameliyat detaylarını bekliyorum.

Teşekkür ederim demoniac.Sadece sedasyonla da bu ameliyat yapılabiliyorsa neden genel anestezi riskini alıyoruz o zaman.Ben 2 sefer geçrdim bu ameliyatı birer yıl arayla genel anesteziyle.Normal liposuctionla alınan yağlar konuldu ikisinde de genel anesteziyle oldum.Ferruh bey kök hücre yöntemini uyguluyor ve kalıcılık baya yüksek sanırım.Buradaki fotolarda gördüğüm kadarıyla gayet de güzel şekillendirmiş.%15 ten fazla erimesi olan oldumu arkdaşlar ferruh beye ameliyat olanların.Genelde pek erime olmadı yazmışlar?Bide bu ahmet beyin super dry tekniği daha mı iyi ama fiyatlar da çok uçuk 12 bin lira nedir???

bende aradaki zaten bu fiyat farklarını anlamış deyilim 2.500 liraya yapıla bilen bi ameliyat 12bin liraya nasl yapılıyor arada nasl bi fark vardır ya???

ssmadens, sen neden iki defa ameliyat oldun?hangi doktor bilgi verebilirimisin?

Ben Ufuk Bilkaya ameliyat oldum.Kendisi çok iyi bir doktor.Bana ameliyat öncesi 2 ya da 3 sefer gerekir çünkü koyacağımız yağın kalıcılığı %40-50 arasında demişti.Söylediği gibi de oldu.Bacaklarım önceki halinden iyi olsa da hala inceler.Forumda iki sefer ameliyat olan başkaları da var.Zaten genelde herkesin söylediği şey eskiye nazaran iyi ama tam istediğim gibi değil şeklinde.Ben o zaman forumdaki gibi kök hücre ya da super dry tekniklerini duymamıştım.Normal liposuctionla yapıldı.Bu tekniklerle ciddi anlamda bir kalıcılık sağlanıyorsa neden bir kez daha şansımı denemeyeyimm:)))Pilavdan dönenin kaşığı krılsın..:):))

arkadaşlar ferruh beyin bürosu nerrde acaba bana acil bi bilgi verin cayyolunda mı yoksa çankayada mı??

DEMONİAC yarınki ameliyat için şuan çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Ama rahat ol. Bu dertten kurtulacaksın artık. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Dualarımız seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…