DEMONİAC yarınki ameliyat için şuan çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Ama rahat ol. Bu dertten kurtulacaksın artık. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Dualarımız seninle...
Demoniac,
Ameliyatın inşallah istediğin gibi geçer. Uyandığında çok mutlu ol...
senin bacakların benimkine çok benzediği için sonucu merak ediyorum bizi habersiz bırakma .tabii ki bir an önce iyi ol...
Yarın 12.30 da sana dua edeceğim
Demoniac canım yarınki ameliyatının çok başarılı ve tam istediğin gibi geçmesini bütün kalbimle diliyorum. O güzel yüzün ve o güzel gözlerin mutluluktan hep güler inşallah. Kendini iyi hissettiğin zaman ameliyat detaylarını bekliyorum.
MELİKE ve EDGE34 etek giyiyormusunuz? Hatırladığım kadarı ile siz ameliyat olup giymeye cesaret edemiyordunuz.[/QUOTE
Merhaba Dior
Ben hala etek giymiyorum canim bana cok az yag konuldugu icin istedigim sonucu elde edemedim
Ama tabiki diger yaptiran arkadaslarinda dedigi gibi eskisine gore cok daha iyi...
Ben hatirlarsan bir ara makroda yaptiracaktim ama ondan da vazgectim yine yag enjeksiyonu dusunuyorum hattabirde feruh beye mi olsam mi diye dusunuyorum ama Ankard a olmasi beni zorluyor git gel zor olacak birde son yaptigi operasyonlarin olumsuz sonuclari beni dusunduruyor...
MELİKE etek giyememene üzüldüm. Sen ahmet karacalara ASLILI ile aynı dönemde olmuştun sanırım. Doktoruna söylemedin mi sonuçtan memnun olmadığını? Sonuçta bir sürü para verdin ; para almadan senin için ikinci bir operasyon yapamaz mı acaba?
DİGUCUM kontrollerde para veriyormusun?
Digucum bacagındaki şişliğin inmesine çok sevindim, gerçi ben resimlere bakınca bi fark görememiştim gayet iyiydi ama sen daha ıyı bılırsın resımler yanıltıcı olabılıyor. bacagının resmını karsıdan cekmen mumkunmu canım daha net görebilmemiz için :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?