Bacak dolgusu yaptıran var mı?

DEMONİAC yarınki ameliyat için şuan çok heyecanlı olduğunu düşünüyorum. Ama rahat ol. Bu dertten kurtulacaksın artık. İnşallah herşey gönlüne göre olur. Dualarımız seninle...

Evet canım çok heyecanlıyım ve korkuyorum. Çok teşekkür ederim canım benim. Dualarınıza ihtiyacım olacak...

İnşallah canım, çok teşekkür ederim. Kısmetse eve gelip biraz dinlendikten sonra durumumu paylaşıcam en kısa zamandada resimlerimi paylaşırım canım. İnşallah sende hayalindeki bacaklara kavuşursun canım...

Canımm çok teşekkür ederim... Yarın o ameliyata gireceksem bu senin sayaende, ne kadar teşekkür etsem az gelir... O senin kalbinin güzelliği, inşallah sende Salı günü çok güzel bacaklara kavuşacaksın. Detayları paylaşıcam tabiiki...

Kızlar hepimiz bu dertten kurtuluruz inşallah. İyi dilekleri ve duaları için herkese çok teşekkür ederim. Sizlerin varlığı heyecanımı ve korkumu azaltıyor...

demonıac sakın korkma cnm panıkte yapma inanıyorum herşey cok güzel olucak senin içinde şimdiden mutluklar allah yanında olsun tatlım dualarımız seninle

Kızlar merhaba,
Ben dün kontrole gititm. Hatırlarsanız bacağım biri diğerine göre daha kalındı, daha doğrusu şişti (Karanfil74 arkadaşınki gibi) Bunu farkeden doktor bey bana 2. kontrolumde muaynehanesindeki bir aletle masaj yapmıştı ve 1 ay boyunca masaj yapmamı ve 1 ay sonra tekrar gelmemi söylemişti. dün tekrar gittim ve şişlik hala inmemişti. Doktor bey by sefer yağ koyduğu yerin içine enjektör sokarak bacağıma baktı ve orada serum biriktiğini o serumu alacağını ve bu şişliğin kaybolacağını söyledi. ve neredeyse 30 dk boyunca bacağımdan serum ve yağ akıttı ve sonuç olarak bacağımdaki şişlik büyük miktarda indi. Doktor Bey daha da devam edecekti ama artık bacağım çok acıdığı için haftaya tekrar bakalım dedi.

Ayrıca bileklerime yağ koyduğunu, bileklerimin eskisine gore daha kalın oldugunu bilekerle daha fazla koysa bu seferde hem bileklerimin kalın olacağını hem de bacak içine konulan yağdan çalmak zorunda olacağını çünkü belli miktarın üzerinde yağ alamadığını söyledi ve ameliyatttan önceki resimlerimi açtı ve bana gösterdi ve benim isteğim doğrultusunda bileklerime tekrar yağ dolgusu yapabileceğini öenmli olaınn benim bu ameliyattan tatmin olmam olduğunu söyledi.

ve ben bir kez daha doktoruma güvenmekle ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asla başından savmıyor, asla olacak olan bu kadar başka bir şey yapamayız gibi şeyler demiyor. var olan sorunu görmezden gelmiyor ve sorunu çözmek, kişiyi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Onun için doktorunuza güvenin arkadaşlar ve ameliyat sonucu var olan bütün rahatsızlıklarınızı onunla paylaşınki size çözüm üretsin.

Sevgiler...

MELİKE etek giyememene üzüldüm. Sen ahmet karacalara ASLILI ile aynı dönemde olmuştun sanırım. Doktoruna söylemedin mi sonuçtan memnun olmadığını? Sonuçta bir sürü para verdin ; para almadan senin için ikinci bir operasyon yapamaz mı acaba?

Kesinlikle katılıyorum o kadar para ödeyip de ameliyattan çıktığında dahi yapılan işlem yetersiz geldiyse gözüne kesinlikle söylemelisin.Sonuçta burda bir sağlık problemimiz yok sadece estik kaygılarla yatıyoruz bu ameliyatlara o zaman en azından tatmin edici bir dolgunluk oluşsun değil mi ama...Ha sonrasında yağ erir erimez orada hekimin yapabilceği bişey yok ama en azından ilk etapta iyi olsun bacaklar o zaman hekimine kimse suç bulmaz..

Gerçi ; MELİKE daha önceki açıklamalarında zayıf olduğunu kendinden az yağ çıktığını söylemişti. Yani dokotr beyin fazla yapacak birşeyi olmadığını söylemişti. Benim düşüncem ; bu durumda doktor bey en azından daha az ücret alarak ikinci bir operasyon yapamaz mı acaba? Sonuçta insan estetik operasyonu bir ümitle oluyor. İstediğinin olmaması insanı üzüyor tabi...

Kızlar selamm, ameliyat olmus ve olacak arkadaslarada sımdıden gecmıs olsun.
Demoniac canım sanada cook gecmıs olsun guzel haberlerinle gel inşallah dualarımız seninle..
Sarpo sen subatta amelıyat olmussun baya zaman gecmıs uzerınden nasıl erime varmı,bizlerle resimlerini paylaşman mumkunmu, önceden çok çarpıkmıydı bacakların nasıldı biraz anlatırmısın..

Digucum bacagındaki şişliğin inmesine çok sevindim, gerçi ben resimlere bakınca bi fark görememiştim gayet iyiydi ama sen daha ıyı bılırsın resımler yanıltıcı olabılıyor. bacagının resmını karsıdan cekmen mumkunmu canım daha net görebilmemiz için :kedi:

Sarpo önceden koydugun resımlerı sımdı gordum gercekten harıka olmuslar inşallah bızımde böyle bacaklarımız olur ah ah cok özendim vala :) canım şuanda aynımı peki hiç erime oldumu,senin önceki hallerin kotu degilmiş benim çok yamuk olurmuki senin gibi bilmiyorumkismile

paris çok yamuk değince bişey sandım sen yamuk görmemişsin
ben yolda ibrgün kızın birini gördüm dizlerinde o kadar fazla açıklık vardıki anlatamam ama hatun çekmiş kot şortunu kısa şort birde geziyordu valla senin bacakların o kızcağızın yanında stun gibi kalır düşün

koyarım fakat 1 hafta sonra ancak şeklin oturacağını söyldi doktor. Ayrıca haftaya cuma tekrar bakacak gerek görürse tekrar işlem yapacak. Herşey otursun ondan sonra resimlerini tekrar koyarım.

bu arada doktorlada konuştuk benim kemiklerim yamuk. Çoğu hastanın kemikleri düzgün oluyormuş sadece bacak içleri boş olduğu için bacak yamuk gibi görünüyormuş ve ameliyat sonunda boş yerler doldurulduğunda görüntü çok çok düzeliyormuş. Benim kemiklerimde yamuk olduğu için asla sütun gibi bacaklarım olamayacakmış ki bunu ben biliyordum zaten ama bilekelre biraz daha takviyr yaparak en düzgün görüntüyü yakalamayı çalışacağız. Üst kısım zaten olduğum ameliyatla halloldu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…