MELİKE ve EDGE34 etek giyiyormusunuz? Hatırladığım kadarı ile siz ameliyat olup giymeye cesaret edemiyordunuz.
Kızlar merhaba,
Ben dün kontrole gititm. Hatırlarsanız bacağım biri diğerine göre daha kalındı, daha doğrusu şişti (Karanfil74 arkadaşınki gibi) Bunu farkeden doktor bey bana 2. kontrolumde muaynehanesindeki bir aletle masaj yapmıştı ve 1 ay boyunca masaj yapmamı ve 1 ay sonra tekrar gelmemi söylemişti. dün tekrar gittim ve şişlik hala inmemişti. Doktor bey by sefer yağ koyduğu yerin içine enjektör sokarak bacağıma baktı ve orada serum biriktiğini o serumu alacağını ve bu şişliğin kaybolacağını söyledi. ve neredeyse 30 dk boyunca bacağımdan serum ve yağ akıttı ve sonuç olarak bacağımdaki şişlik büyük miktarda indi. Doktor Bey daha da devam edecekti ama artık bacağım çok acıdığı için haftaya tekrar bakalım dedi.
Ayrıca bileklerime yağ koyduğunu, bileklerimin eskisine gore daha kalın oldugunu bilekerle daha fazla koysa bu seferde hem bileklerimin kalın olacağını hem de bacak içine konulan yağdan çalmak zorunda olacağını çünkü belli miktarın üzerinde yağ alamadığını söyledi ve ameliyatttan önceki resimlerimi açtı ve bana gösterdi ve benim isteğim doğrultusunda bileklerime tekrar yağ dolgusu yapabileceğini öenmli olaınn benim bu ameliyattan tatmin olmam olduğunu söyledi.
ve ben bir kez daha doktoruma güvenmekle ne kadar haklı olduğumu gördüm. Asla başından savmıyor, asla olacak olan bu kadar başka bir şey yapamayız gibi şeyler demiyor. var olan sorunu görmezden gelmiyor ve sorunu çözmek, kişiyi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Onun için doktorunuza güvenin arkadaşlar ve ameliyat sonucu var olan bütün rahatsızlıklarınızı onunla paylaşınki size çözüm üretsin.
Sevgiler...
EDGE34 sende erime oldumu? Sen ilk yapıldığı andan itibaren memnun olmamıştın. Sorun neydi. Yeterli yağmı konmamıştı yoksa şeklinimi beğenmemiştin? DEMONİAC kadar acı çektin mi? Canım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim.
hıımmm evet baktım şimdi gayet güzel olmuş benimki öyle olsa bende giyerdim ama benim üst kısım bile öyle şişkin durmuyor öyle olsa aradaka açıklık azda olsa kapanıcak çünkü bizim digucumla bacak yapımız çok benziyordu belki göze alabalirsem ki şuanki düşüncemle hiç sanmıyorum belki bileklere bir operasyon yapılabilir ama hiç göze alamıyorum tekrar o zaman nasıl yapmışım hayret ediyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?