unutursun tabi ya bu dertten kurtulduktan sonra insanın aklına bile gelmez. bir süre acı çekmek ömür boyu kötü hissetmekten iyidir:) ben senin resimlerini görünce umutlanmıştım zaten ne güzel yapmış diye. yeni resimler için de aynı şeyi düşünüyorum gayet iyi görünüyor.amaaanbe ameliyat olanlar foruma pek uğramıyor ve detaylı yazmıyor ne yazikki. Birilerinin canı da bukadar acidiysa haberimiz olmadı. Bende çok basit bir işlem sanıyordum. Çok şükür bugün daha iyiyim ben yürüyüşüm düzeldi biraz. Yağ alınan yerlerde his kaybı olması çok normalmiş canım. Doktor zamanla gecer lipo da bı tarz seyler olur dedi. Âmin canım. İyileşeyim söyle bir elbise giyeyim yaşadığım herseyi unuturum gibi geliyor :))
Yeni resimlere baktım çorapla olduğu halde harika duruyor.Çorap sanırım varis çorabı gibi olanlardan.Onlar zaten sütunu yamuk gösterir.Bence bacakların halen çok güzel.Fiyatta çoook uygun.Bana 6,500 tl fiyat veren olmuştu.Belki cevaplamışsındır ama nerede ve kime yaptırdın.Bide rica etsem özelime doktorun telini gönderirmisin.Teşekkürler..
amaaanbe
sende sanırım ferruh beye yağ dolgusu yaptırttın bende ankaradayım bende karar verebilirsem ona olacagım ...ben pek formu takip edemediğim için dikkatimden kaçıo bazı yazılar... sen ne kadar ödeme yaptın kaça maal oldu ve senindemi bacaklarında çarpıklık vardı ....ayrıca kaç gün oldu ameliyat olalı
DEMONİAC ve BAHARD şu an nasılsınız... İşe başlayabildiniz mi?
Dior en mutlu olacağın sekilde olur umarım. Kendi yağımız bukadar zorladıysa silikon nasıl etkiler nasıl iyileşir bilemiyorum. Yağ ve silikon arasında çok düşündüm silikona cesaret edemedim. Umarım yağlarım kalıcı olur eski durumuma dönmeyi asla istemem. Missense sorarım tabiki haftaya gideceğim tekrar kontrole. Burdan yazarım sana.
DEMONİAC ve BAHARD şu an nasılsınız... İşe başlayabildiniz mi?
Ameliyattan tam 1 hafta sonra ise dondum, sonrasinda bir hafta da merdiven cikmakta zorlandim ama cok sikinti cekmedim. Hatta ameliyattan cikip durumcuye gittim, karnim cok acikmisti :) Tek sikintim odemlerim cok gec inmesi oldu, doktorum da bunu sigara icmeme ve de yeteri kadar dinlenmememe bagladi. Ama kucuk bir kizim oldugu icin benim icin butun gun yatip bacaklarimi yukari dikmem zaten mumkun degildi....
Ameliyat oncesi maalesef hic remim yok, doktor gonderecekti fakat gondermedi. Bildiginiz skodaydi iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?