Bacak dolgusu yaptıran var mı?

eski arkadaşlardan ameliyat olan bayagı kişi vardı bir iki yazı yazdılar forma birdaha girmediler acaba nasıllar çok merak ediyorum keşke girip bize bilği verseler offofffofff ..... nedir bu çilemiz yawww yakın zamanda ferruh beye ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar kimler aramızda acaba

Ben nazım durakın web sayfasına girdim ama hiç ameliyat resmi görmedim. Yaptığı bacak ameliyatlarının önceki ve son halleri nasıl acaba? Mail adresime istedim ama gelmedi.

DİGUCUM sende BAHARD ve DEMONİAC kadar acı çektinmi? iyileşme sürecin ne kadar sürdü?

JEZABELİN yazdıklarında varis çorabı ile ilgili bir ayrıntı hatırlamıyorum. JEZABELİN yazılarını okuyan arkadaşlar siz varis çorabı ile ilgili birşey yazdığına tanık oldunuz mu?

Arkadaşlar
geçenlerde melike ve edge forma yazmış mıydı?eskileri biraz okudum. angelim yağlarının erimediğinden bahsetmiş. angelim yakın zamanda yorum yaptı mı?

kızlar, benim kilom 50 acaba yağ için yeterli olur mu?aranızda bu kiloda olan ve doktorun yağ alınabileceğini belirttiği arkadaşlar varmı???

Bende aslında ameliyatı yaptırma fikrini 2-3 gündür benimsemeye başladım.Tek düşüncem Ankaradan İstanbula nasıl dönerim.Ve kontrollere nasıl giderim.Ben kışın yaptırmayı düşünüyorum hem işlerim biraz rahatlamış olur.Ozamanda kızımın okulu var.Ne olursa olsun gerçekten yaptırmak istiyorum.Önümüzdeki yaza rahat etmek istiyorum.
Bilen arkadaşlara bir sorum olucak.Peki ameliyattan sonra dizin arkasında yada bacağın herhangi bir yerinde iz kalmayacak mı?

Demoniac canım eve geç geldik ancak şimdi vakit bulabildim. Ferruh beye gittim pasuman yapıldı. Ferruh beye ağrılarımın devam ettiğini hala doğru dürüst yürüyemediğimi bileklerimin ve bacaklarımın ağrılarının devam ettiğini sol yanımdaki his kaybını anlattım. Oda üç günde ayağa kalkan hastamda oldu 20 günde kalkan hastamda oldu tamamen kişinin ağrı eşiğine bağlı dedi. Ağrı kesici yazdı (Majestik) sabah akşam içip normal yaşamına dönebilirsin dedi. Herşeyin normal olduğunu söyledi. Şu anki halimin resimlerini çekti ameliyat öncesi resimlerimle yanyana getirip birlikte baktık. Ben ona bacaklarımdan çok memnun olduğumu sadece ağrılardan şikayetçi olduğumu söyledim. Haftaya Kovitasyona alalım (bacak düzleştirici alet) . Bir sonraki haftayada ben göreyim dedi.

bahard canım..geçmiş olsun...herşeyin yolunda olması ve iyi haberlerine çok sevindim.
Doktorun dediği gibi herkesin iyileşme süreci farklıdır..önemli olan bir bir terslik olmamaması..ağrılara acılara zor da olsa katlanılır...yeter ki sonuç iyi olsun....
Canım inşallah hiç hiç hiç erimez..hep mutlu ol..bütün operasyon geçiren arkadaşlar için caaanı gönülden dua ediyorum..

Slm kızlari, benimde su an itibariyle pazartesi gunu bir bucuk ay olucak yanılmıyorsam. Benim sol bacagımda serum toplanması diye bir sorun olusmustu, sanırım birisi daha aldırmıstı bacaktaki fazla serumu. Ben ankaraya gidemedim Ferruh beyde bana istanbulda calısan bir arkadasına yonlendirdi, gittim, bacagıma kucuk bir kesi yapılıp serum alındı. Zaten iki gun sonrada nl e dondum. Su an serum alınan bacakta hala serum fazlalıgı var. Bende anlamadım artıyormudur nedir. Bacagıma dokundugumda hissediyorum, zaten morluklarda tamamen gecmedi. Ne olucak bilmiyorum sekil kotu, serum fazlalıgı var, ve morluklarda cabası. Duzelirmi acaba? digucum rumuzlu arkadasta aynı sorudugunu yasadıgını belirtip ozel mesaj atmıs ama, benim ozel mesaj hakkım olmadıgı icin donemedim kusura bakmasın. Aynı durumda olan varmı, gecicimidir? Bu arada benim bacaklarımı ben hala bukemiyorum, diz ustu cokemiyorum.

geçmiş olsun canım üzüldüm adına inşallah düzelir sendemi ferruh beye ameliyat olmuştun yag enjektemi ettiler sanada.. 1 buçuk ay bayagı bir zaman olmuş doktor ne diyor peki hiç bişey söylemedilermi sana

Evet cnm bende Ferruh beye olmustum. Yag enjekte edildi, sag bacagim normal ama sol bacak feci. Doktor beyle gorusmem olmadi, onun istanbulda yonlendirdigi kisiye gittim. Kendiside bacak dolgusu yapiyormus, bacagima bakti, yaglarin yerlestigini enfeksiyonun olmadigini, bu durumun gecicegini soyledi, ama ne zaman gecicek? Onceden incelikten etek giyemiyordum simdide sekil bozuklugundan, cezalandiriliyorummudur nedirbilmiyorumkismile

karanfil74 bende de aynı sorun var, sağ fena sayılmaz ama sol bacağımın dizden hemen aşağısı çok kötü görünüyor, şişmiş gibi.. ama sonra bileğe doğru birden inceliyor..çok kötü bir görünümü var, ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım, ankaraya tekrar gitmem mümkün değil.. senin de söylediğin gibi eskiden eğrilik vardı ama en azından iki bacak arasında orantısızlık yoktu..

KARANFİL74 ve ANKAL çok geçmiş olsun. Gerçekten üzüldüm. İnsan bu ameliyatı olsa bir dert olmasa ayrı dert. İnşallah en kısa zamanda iyileşirsiniz. Bu forumdaki herkes için ve kendim için dua ediyorum.

Gecmis olsun kizlar umarim en kisa zamanda duzelirsiniz
Benimde bacaklarimda yag konulan yerler kasiniyor ben ameliyat olali tam 4ay oldu ozellikle su aralar sanki daha fazla kasiniyor
Diger arkadaslarda da ayni durum var mi cok merak ediyorum

melik_e
sen edge ile aynı dönemde mi ameliyat olmuştun. sanırım ikl zamanlar memnundunuz. şuan erime durumu nasıl ?foto eklemen mümkün mü?geçmiş olsun

Karanfil74 ve Ankal bacagınızda serum bırıkmesıne cok uzuldum inşallah düzelir.bu sorun benimde kafamı karıstırdı, 1 arkadasımızın daha boyle olmustu ferruh beye olan acaba bu sorun neden oluyormus kızlar?acıkcası bu amelıyattanda korktum ben birde istanbuldayım allah korusun bişey olsa gidip gelmek zor olur.inşallah geçer kızlar sizler için dua edicem.

benim durumum sanırım serum birikmesi değil..eşimin söylediğine göre doku uyum sağlayamamış ve şu an adını hatırlayamadığım bi durum oluşmuş, 2 3 yılda ancak geçecek bi durummuş.. o kadar canım sıkıldı ki anlatamam..zaten bu durum geçse bile sol bilek sağa göre daha ince ve daha eğri..ameliyattan önce çok umutlanmamıştım, en fazla erir diye düşünmüştüm ama bu kadar kötü bir durumla karşılacacağım aklıma hiç gelmemişti..

Benimkisi serum fazlaligi diye dusunuyorum, cunku bacagimin ustune bastirdigimda icindeki sivi asagi yukari kayiyor, yani bir cesit sekil hamuru vardirya elinizde oynar sekil verirsiniz, su an o halde, yukardan bastirinca asagiya gidiyor, asagidan bastirinca yukari. Zaten yag eklenen yer o kadar belliki morluk ve serum ikisi butun olusturmus, bacagimin ayri bir ek parcasiymis gibi duruyor. Benim anlayamadigim diger bacak tamamen normalken, diger bacak neden boyle oldu, ikisinede ayni islem yapildi ise boyle reaksi vermesi gercekten tuhaf. Musait bir zamanda tekrar resim eklerim, daha onceden cekilmisler vardi ama kardesimin telefonunda kaldi. Gerci onlari yayinlasaydim eminim dehsete duserdiniz, ne yalan soyleyim eskisine nazaran durumu cok cok iyi ama, bu durum ne zaman tamamen gecer bilmiyorum. Pariss canim bu arada ferruh beyin arkadasi istanbulda bir estetisyen, ben serum fazlasini aldirmak icin ona gittim. Asistani bana kendilerininde bu isi yaptigini soyledi, kok hucreden yag dokusu, istersen gidip bir kendisiyle gorus derim. Teknik ayni olduktan sonra neden taa Ankaralara gidesinki, tabi fiyat ayni olurmu onu bilmiyorum. ismini animsayamadim ama yeri Nisantasinda, adini bakip yazarim isterseniz.

Merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyorum ama epeyce değişiklik olmuş galiba.
Amlyt olan bazı arkadaşların şikayetlerini de okumaya çalıştı zamanım yettiğince.. Ama anlamadıım şey bende şuanlı hiçbir sorun yok. 24 nisanda amlyt oluştum, bacaklarımda erime de yok maşallah. şuana kadar yaptığım en dğru şey bu amlytı olmak ve ahmet karacaları seçmek..
Benim de ayak iç kısmlarında bikaç güne kadar şişlik vardı, ama bugün baktım iyice geçmiş. bacaklarımdaki yağplarsa hala duruyo. Tek sorunum sağ bacağım iç kısmının ayak bileğine yakın bölgesinde misket kadar bir şişlik hissediyorum, çok hafif bir ağrı da yapıyo, ama sorun çıkarmıyo ki zamanla geçeceğini umuyorum ya da ben mi çok iyimserim acaba?!
Belki doğru dürüst tatil yapamadım, gezemedim de ama hayatımın en harika ve güvenli yazını geçirdim, istediğim gibi giyinioru hiç pişman değilim. Ve bu amlytı olurken beni ne gibi riskler beklediğini, iyileşmenin zaman alacağını da biliyodum ki beklediğim kadar sorun da yaşamadım.
Amlyt izlerimse tamamen geçti. Acaba sizler mi kendinizi fazla inceliyorsunuz ya da bünyelerimiz mi farklı veya ben mi çok iyimserim bilmiyorum. Tek bildiğim umarım yağları zamana karşı uzun bir süre daha dayanır. sevgilerle

karanfil74 canım doktorun adını yazarsan çok sevinirim.çünkü ben doktor araştırması yapıyorum hem silikon hemde yag enjeksıyonu konusunda.acaba istanbulda gttıgn doktor nekadar ücret alıyor cok merak ettim.bir araştırıyım canım ama kesin daha fazladır burdaki doktorun ameliyat ucreti.teşekkurederim canım şimdididen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…