Merhaba kızlar, uzun zamandır giremiyorum ama epeyce değişiklik olmuş galiba.
Amlyt olan bazı arkadaşların şikayetlerini de okumaya çalıştı zamanım yettiğince.. Ama anlamadıım şey bende şuanlı hiçbir sorun yok. 24 nisanda amlyt oluştum, bacaklarımda erime de yok maşallah. şuana kadar yaptığım en dğru şey bu amlytı olmak ve ahmet karacaları seçmek..
Benim de ayak iç kısmlarında bikaç güne kadar şişlik vardı, ama bugün baktım iyice geçmiş. bacaklarımdaki yağplarsa hala duruyo. Tek sorunum sağ bacağım iç kısmının ayak bileğine yakın bölgesinde misket kadar bir şişlik hissediyorum, çok hafif bir ağrı da yapıyo, ama sorun çıkarmıyo ki zamanla geçeceğini umuyorum ya da ben mi çok iyimserim acaba?!
Belki doğru dürüst tatil yapamadım, gezemedim de ama hayatımın en harika ve güvenli yazını geçirdim, istediğim gibi giyinioru hiç pişman değilim. Ve bu amlytı olurken beni ne gibi riskler beklediğini, iyileşmenin zaman alacağını da biliyodum ki beklediğim kadar sorun da yaşamadım.
Amlyt izlerimse tamamen geçti. Acaba sizler mi kendinizi fazla inceliyorsunuz ya da bünyelerimiz mi farklı veya ben mi çok iyimserim bilmiyorum. Tek bildiğim umarım yağları zamana karşı uzun bir süre daha dayanır. sevgilerle
Kızlar NAZIM DURAĞIN web sayfasına mail atmıştım. Bacak ameliyatlarının öncesi ve sonrası resimlerini görmek için. Kendi web sayfasındada yok. Acaba nerden görebiliriz ki?
Aslılı merhaba canım, amelıyatın hakkında bıraz bılgı verırmısın, diz içlerindeki yaglar alındımı?ahmet beye nekadara oldun ve hangı operasyonu uyguladı super drymı? yaglarının erımemıs olmasına cok sevındım, hangı hastanede amelıyat oldun ahmet bey nerede yapıyor amelıyatlarını?yaglar ıcın doktor garantı verıyormu?bende olmak ıstıyorum amelıyat ama erırmı dıye endıselerım var buyuzden sılıkon bıle dusunuyorum.bızı bıraz bılgılerndırırsen cok sevınırım canım.sımdıden tesekkurler
Nazım duragı yanılmıyorsam cumartesi gunu tv de izledim, haberlerde cıktı bacak estetigi baslıgı adı altında. Bu implantları yaptıklarını ve omur boyu sorunsuz kullandıklarını soyledi hastalarının, benim kafama takılansa, ben Nazım duraga yanılmıyorsam bundan 8 yada 9 sene once bir mail attım bacak implantıyla alakalı bana cevap yollamıstı ve ek olarak resimde yollamıstı. Simdi sorun su, bana attıgı o resimleri 2010 senesinde tıpa tıp aynisini yayınlaması, yani ona ameliyat olan hic baska hastası yokmu bu adamın, neden 9 senedir bu adamın hasta resimleri hic degismez anlamıyorum. Hani ilave baska resimlerde olsa anlıycam ama yeminle bana yolladıgı resimlerin aynısını yayınladilar tv de. Siz bilirsiniz, ama benim basima yag enjeksiyonunda bunlar gelmesine ragmen sorsalar yag dolgusumu implantmı diye gene aynısını tercih ederim bu benim fikrim, gerisi size kalmıs...
dilara çok sağol canım. Ben yeni resimleri ekliyorum şimdi. Sol ayak bileğimdeki yağlara ne olmuş bilmiyorum. Eskisi gibi eğri duruyor. Ama baldır kısmıda sağ tarafa göre daha dolgun. Keşke biraz daha kalın olsaydılar. Çorapdan falan diyordum ama değil. Ne olacak bilmiyorum. Çok üzgünüm...
Arkadaslar,
Benim simdi hic agrim sizim kalmadi. tek sorun sag bacagimdaki sislik...o da gecer herhalde. Yani 2 hafta sonra kosabilirsiniz. Bacak bacakustune atabiliyorsun. Su anda tek yapamadigim sey bacaklarini alltima kivirip oturmak. O da zamanla olur herhalde. iyilesmis olan bacagimda his kaybi falan yok. Odem olanda biraz var ama oda odemden dolayidir. icindeki silikon kesinlikle hic belli olmuyor. Dun esime soyledim bi dokun bak bisey hissediyor musun diye, hissetmedi.
Kizlar, bekleyin....dedigim gibi elinizde 1 yag enjeksiyonu bi de implant yaptirmis olan 2 kisi var. 6 ay, yada 3 ay sonra ikimizinde durumunu tekrar degerlendirelim...Ona gore yol alin.
Bu bacak carpikliginin kompleksini benden daha cok yasamis kimse olamaz galiba. Sizleri o kadar iyi anliyorum ki. Insallah hepimiz cok mutlu oluruz arkadaslar.
Bu arada Nazim Durak'a ameliyat olmamin en buyu nedeni gercekten su anda Turkiye'de bu amliyati ondan daha cok yapan kimse yok. Bi doktor bi ameliyati ne kadar cok yapiyorsa o kadar iyi yapiyordur diye dusundum. Yani acikcasi baska bi doktora guvenemedim. Simdilik cok mutluyum, allah pisman ettirmesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?