Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Aslılı merhaba canım, amelıyatın hakkında bıraz bılgı verırmısın, diz içlerindeki yaglar alındımı?ahmet beye nekadara oldun ve hangı operasyonu uyguladı super drymı? yaglarının erımemıs olmasına cok sevındım, hangı hastanede amelıyat oldun ahmet bey nerede yapıyor amelıyatlarını?yaglar ıcın doktor garantı verıyormu?bende olmak ıstıyorum amelıyat ama erırmı dıye endıselerım var buyuzden sılıkon bıle dusunuyorum.bızı bıraz bılgılerndırırsen cok sevınırım canım.sımdıden tesekkurler

ASLILI canım sen çok şanslı imişsin. Bunun kıymetini bil. Forumdaki bütün yazıları okuyan biri olarak bu ameliyattan tam anlamıyla memnun olan 3 kişi görüyorum. Biri sen diğeri PAPATYA TARLASI bir diğeride JEZABEL. Tabi ameliyat olduktan sonra buraya uğramayanlar hakkında bir fikrim yok. Yağ enjeksiyonu yaptırıp memnun olmayan arkadaşları gördükçe NAZIM DURAĞIN yaptığı silikon implant beni düşündürmeye başladı. Daha önceden bunu hiç düşünmüyordum bile. Ama daha öncede yazdığım gibi şuan ne cesaretim ne de param var. JEZABEL geçen ocak ayında yanlış hatırlamıyorsam 6,5 milyar ödemişti. Şu an ne kadar oldu bilmiyorum...

ASLILI ahmet karacalara MELİKE de ameliyat oldu ama bildiğim kadarı ile etek giyemiyor. Umarım sen sağlık sorunu yaşamazsın ve yağların kalıcı olur.

Kızlar NAZIM DURAĞIN web sayfasına mail atmıştım. Bacak ameliyatlarının öncesi ve sonrası resimlerini görmek için. Kendi web sayfasındada yok. Acaba nerden görebiliriz ki?

Kızlar NAZIM DURAĞIN web sayfasına mail atmıştım. Bacak ameliyatlarının öncesi ve sonrası resimlerini görmek için. Kendi web sayfasındada yok. Acaba nerden görebiliriz ki?

Nazım duragı yanılmıyorsam cumartesi gunu tv de izledim, haberlerde cıktı bacak estetigi baslıgı adı altında. Bu implantları yaptıklarını ve omur boyu sorunsuz kullandıklarını soyledi hastalarının, benim kafama takılansa, ben Nazım duraga yanılmıyorsam bundan 8 yada 9 sene once bir mail attım bacak implantıyla alakalı bana cevap yollamıstı ve ek olarak resimde yollamıstı. Simdi sorun su, bana attıgı o resimleri 2010 senesinde tıpa tıp aynisini yayınlaması, yani ona ameliyat olan hic baska hastası yokmu bu adamın, neden 9 senedir bu adamın hasta resimleri hic degismez anlamıyorum. Hani ilave baska resimlerde olsa anlıycam ama yeminle bana yolladıgı resimlerin aynısını yayınladilar tv de. Siz bilirsiniz, ama benim basima yag enjeksiyonunda bunlar gelmesine ragmen sorsalar yag dolgusumu implantmı diye gene aynısını tercih ederim bu benim fikrim, gerisi size kalmıs...

Cnm doktorun ismi Akın demiralay, yeri nisantası valikonagı caddesinde. istersen git bir konus ama, ben serum bosaltma islemi icin gittim, bacagımda hala serum fazlası var, yani benim bacagıma madem kesi yapıldı ki ben o gun orucluydum, bana uyusturucu ignede yaptı, isini daha iyi yapıp serumun tamamını bosaltmadıkı hala serum var. Simdi sana dedigim gibi, kendileride bu isi yapıyolar ama, ne derece guvenilirler Allah bilir. En azından iki secenegimiz varken belki sende akın beye yaptırırsan 3 cu bir secenek dogar ama tabi bunu denemeden bilemeyiz, insallah bundan sonra ameliyat olucaklar icin secimleri hayırlı ve dogru olur. Amacımıza ulasmak icin kazandıgımız seyler ugruna baska kayıplar verdirmesin Allaha.s.

püfff birde böyle üzücü haberler alınca insanı iyice korku alıyor ameliyattan vaz geçip çarpık bacakla yaşamaya bile razı olma durumuna geliyoruz işte tedavisi var ömür böyo buna mahkum değiliz demişken tam bu seferde ameliyatın türlü türlü ejksi yanları çıkıyor insan ne yapacagına karar veremiyor ameliyat olup halen düzelemeyen memnun kalmayan arkadaşlar çokkk geçmiş olsun rabbim acil şifa versin hüsrana uğramayın inş dualarım sizlerle

Karanfil sana katılıyorum aynı resimleri 3-4 sene önce banada yolladı. Suan silikon taktiran 1 kisi var. İnternette araştırırsanız silikonunda dünya kadar tehlikesi yan etkisi var. 1 kisinin bundan memnun olması herkeste aynı sonuc cikacaracak diye bir durum yok. Suan yağ dolgusunda karanfilin berenin basına gelenler silikonda farklı sekillerde farklı arkadaşların basına gelebilir. Bu sebepten çok iyi düşünmenizi öneriyorum. Bir haber okumuştum bulursam link ekleyim buraya. Silikonlarin devri kapandı gibi bir haberdi.

Bahar canım cevabın için çok teşekkür ederim iyi olmana sevindim. Ağrı kesici ilacı ameliyatın ilk haftası kullandım ben tekrar almadım su an sadece morluk giderici kas gevsetici kremi kullanıyorum. Kavitasyon belki bu hafta gittiğimde banada yaparlar. Bisey söylemedi ama eskisinden çok daha iyiyim. Daha rahat yürüyorum. Artık hangimize önce yapılırsa bilgi veririz canım :) bahar canım sen hangi gün gideceksin kontrole.

demoniac canım iyi olmana çok sevindim. inşallah her şey yolunda gider. sorun yaşamadan ömür boyu güzel bacaklarınızla etekler giyer ve daha önceden böylr bir sorun yaşadığınzı hiç hatırlmazsınız.
karanfil eminim sen de kısa sürede sağlığına kavuşacaksın. her şeyin bir çaresi vardır. ferruh beyle irtibatı bırakma.
kızlar ben ferruh beye mail attım.''' kök hücre ile yağ enjekte olur ve gördüğüm kadarıyla karın kısmında yağ var yapılabilir '''diye belirtti. ama fotolarımda karın kısmını çekmedim. sanırım yanlış gördü,öyle umuyorum:) yeniden mail yazdım cevaplamadı henüz.ve 300 den fazla ameliyatı olduğunu ve hastalarının çoğunun memnun olduğunu yazmı. ?

dilara çok sağol canım. Ben yeni resimleri ekliyorum şimdi. Sol ayak bileğimdeki yağlara ne olmuş bilmiyorum. Eskisi gibi eğri duruyor. Ama baldır kısmıda sağ tarafa göre daha dolgun. Keşke biraz daha kalın olsaydılar. Çorapdan falan diyordum ama değil. Ne olacak bilmiyorum. Çok üzgünüm...

demoniac,
evet şimdi baktım fotolara . eskisiyel karşılaştırıdm. sol bileğin ameliyat sonrasına göre incelmiş gibi , ama ilk haline göre yine de kalın bence.sol bacağındaki kırmızılık şişlik mi?senin yeterli yağın var mıydı ,doktor az mı koydu?
canım yine de dert etme, çarpık durmuyor inan ki , ince görünüyor. benim için bu çok önemli. benimkiler bariz çarpıuk çünkü:))))

KARANFİL canım sağol verdiğin bilgi için. İyice kafam karıştı. Ama şunuda yadsıyamayız. Belki yağ enjeksiyonu daha az tehlikeli gibi görünsede kaç arkadaş sen dahil burda memnun. Varis çorabı dert, bacakta seninki gibi serum birikmesi dert ,bacak orantısızlığı dert, erimesi dert... Yani yağ enjeksiyonuda insanın yüzünü güldürmüyor. Yokmu bunun gerçekten bizi mutlu edecek çaresi... Dişleri eğri olan insanlar var. Onlara tel takılıyor ve sonra düzeliyor. Bacaktada böyle birşey olsa. Tel takılsa hayatımızı devam ettirsek tıpkı dişine tel takılanlar gibi sonra bacaklarımız düzelse :))) Kızlar herşey önce hayal kurmakla başlayacak :)))

DEMONİAC resimlere baktım. İlk haline göre gerçekten güzel görünüyor. Rahatsız edici üzülmeni gerektiren bir durum yok bence. En önemli olan şey şuan sağlığın. Nasılsın eskisine göre. Rahat yürüyebiliyormusun artık? Ne zaman işe başlayacaksın?

Arkadaşlar buda JEZABELİN ameliyattan sonraki düşünceleri... Umarım herkes seçiminde mutlu olur...

sevdaez teşekkür ederim mesajın için, özelden mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum. ben 3 ay önce ferruh beye ameliyat olmuştum..

dilara canım sol bacağımdaki o izler bandajların yapıştığı yer alerji yapmış bana bu biraz geçmiş hali daha kızarık ve mordu. Cildim çok hassasmış... Eskisinden biraz iyi durumda Dior. Diğer resimlerle aradaki fark inanılmaz durumda canım. Çok şanssızım bukadar değişmesini beklemiyordum. Perşembe kontrole gideceğim. Doktora mutlu olmadığımı eskisinden biraz iyi durumda olduğunu ve beklentimin bu olmadığını söyleyeceğim. ne yapabilir bilmiyorum....

Dior canım haftaya işe başlıycam. Sadece sağ ayağımda biraz şişlik var ondan rahat yürüyemiyorum. Onun dışında bir sorunum yok. Eskisinden çok daha iyi yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…