Paris canım masilim glssalman hotmail.com gönderirsen çok memnun olurum bende yağ yerine silikon istiyorum riski göze almak istemiyorum inşallah derdimize çare buluruz
loli06
tamamen hep hayal ettiğim ve ve düşüncesinden bile korktuğum şeyleri sen birebir yaşamış ve bzmle paylaşmışsın.işte bende bunları çok düşünüyorum çok takıyorum kafama ve evet sırf buyüzden düşünmüyodum evlenmeyişimdi iyice eminimki ben evlenemem çok kompleksli olurum onada kendimede zindan ederim hayatı heralde.en ufak bi dalgasını dahi kaldıramam.yok yok bacaklarım düzelmezse evlenemem kesinlikle ben.bi erkek arkadaşım vardı ve ben sürekli sürekli pantalon giyince doğal olarak bi süre sonra elbise giymemi istedi ve nasıl üzülmüştüm kızlar anlatamam.. utanıyo insan gerçeği söyleyemiyoki öyle nasl söyleyelim neyse bir süre sonra aldattı zaten beni.ama çok sevmiştim onu.acısı daha yeni yarası hala kanıyo
akram canım ben yollarım şimdi sana resimleri.ben begendım sonucları bide yakından görsem silikonlu bir bacagı cok mutlu olurdum vala.saglık acısındanda ılerıde sorun olup olmadıgından nasıl emın olabılıriz acaba.konustugum doktorlar olmaz dıyorlar, aslında memeyede silikon yapılıyor yanı odamı ozaman zararlı ki meme silikonu inanılmaz yaygın bir ameliyat.of neyse canım yolluorum resımlerı:)
Parissss canım kesinlikle doğru söylüyosun insanların fiziksel özelllikleriyle dalga geçmek büyük günah.. ama insanlar nadir gördüklerinden mi ne işte (genellikle sakladığımız için) hemen dikkatlerini çekiyor işte bizim bacaklar.buarada nişanlılık döneminden birkaç sene önce diye bahsetmişsin şuan evli olabilirsin sanırım.değilsende nişanlına yda eşine bu konuyu açabildinmi yani bu durumu onunla da paylaştınmı cnm?anlayışla karşılayıp bu konuda destek veriyor mu sana?
bende resim istiyorumm(
canım basıma gelen bu olay ilk cıktıgımız zamanlardaydı şimdi nişanlıyız.yazlıgımızın oldugu yerde beni eteklede defalarca gördü ama ben yasadıgımız sehırde etek vs. kısa seyler gıymıyorum oda bazen söylüyor su etek,elbıse guzelmıs sana yakısır alıp gıysene gibi.nişanlıma bahsettım canım ameılyattan bacaklarımı kalınlastrmak ıstedgımı para bırıktırmek ıstedgımı söyledım amelıyat hakkında bıkac soru sordu sen bılırsın ama ne gerek varkı cokda pahalıymıs dedı.bende konuyu uzatmadım bu sene amelıyat olmak ıstıyorum Allah ızın verırse kararlarıma saygı gösterıcegını dusunuyorum.ilk olarak yag enjeksıyonumu yoksa silikonmu hangi doktor daha basarılı diye karar verebilsem ve maddi acıdanda kendımı hazırlarsam tekrar konuyu gundeme getırecegım:) acık acık çarpık bacaklıyım diye bir cümle kurmadım ama oda farkındadır heralde:)hayatımı birleştirmek istediğim bir insandan bu konuyu istesemde gizleyemezdim zaten canım verdiğim kararlara onunda saygı göstermesi çok önemli.
saddy senin bacaklarının çarpıklığı ne oranda parisss in bacaklarının resmini gördünmü ona yakın aşamadamı yoksa dahamı açık benimki onun bacaklarından biraz daha açık aynı digucum un ameliyattan önceki bacakları gibi benimkisi...:=( işte ben bu bacagı nasıl nereye kadar saklayım veya saklamayım özgüvenimizde olsa insanların bakışları o gülmeleri alay edici sırıtmaları olan güvenide bitirtir pariss in bacakları bize nazaran daha güzel keske benimkide öyle olsa inan bende saklamazdım belkide bu kadar bile dikkat çekmezdi işte bacaktan bacağada fark var püfffff allahım yardım et.
Loli06 ve Saddy kızlar sizleri okadar iyi anlıyorumki.benimde nişanlım bana, etek alalım sana cok yakısır yok sort gıy onu giy bunu giy diyor nasıl üzülüyorum.ne diyim şimdi kusura bakma canım benım bacaklarım yamukmu diyeyim..bırkac sene önce dizin orlarda bir etek gıymıstım nişanlımda yanımda yuruyoruz yanımdan gecen 2 tane kadından bırı bacaklarıma bakıp parantez demişlerdi ve düşünün yanımda nişanlım var ay ben o anda nedıyım susmus ve ölmüştüm nişanlım duydumu bilmiyorum ama okadar utanmıstımkı.bunu bana söleyenide bir görün ekvator gibiydi.aslında insanların asla dış görünüşleriyle ilgili kötü birşey demem kimseyide fızıksel özelliğinden küçük görmekten korkarım çünkü en büyük günahlardan ve kötülüklerden biri bence.ne insanlar görüyorum herkes güzel olamazki yada herkes aynı, ınsanların bınlerce kusurları var ama kımseyede tutupta sen şölesin dıyemem ya.bence bizim suanda etek giyememizim sebebide bu yada bundan dolayı utanıp saklanmamız.insanların düşünceleri yüzünden..ya yoksa nevar elimiz kolumuz tutuyor saglıkıyız.her ınsanın agzı gözü barbie gibi vucududa manken gibi olamazki.Allah hepımızın yardımcısı olsun kendı vucuduna guvenen ınsanları tebrık edıyorum ama daha önce bu bacak meselesınden okadar kalbım kırıldıkı söylenen laflar benı öyle üzdüki hiç kafama takmazken kendımı psikopat gibi hıseetmeye basladım, kendımı mutsuz hısseder bıle oldum sanki hersey mini gıymekmi yada dar seyler gıymekmı degıl ama bunuda yasayan bılıyor ya sonucta her bayan dilediğini gıymek ıster, ameliyat olmadanda caresı yok.Saddy sölediğin cok dgru pantolonda bır zaman sonra bacagın seklini alıyor.Allah hepımızın yardımcısı olsun artık sınırlerım bozuluyor ha bide ameliyata karar verebılsem keske omu bumu dıye dusunmektende delırcem..cunku korkuyorum onca parayı verıp o derdı cekıp ee sonuc bıde saglık acısından yada neblym erıme gbı seylerden olursa mahvolurum.
Parissss canım kesinlikle doğru söylüyosun insanların fiziksel özelllikleriyle dalga geçmek büyük günah.. ama insanlar nadir gördüklerinden mi ne işte (genellikle sakladığımız için) hemen dikkatlerini çekiyor işte bizim bacaklar.buarada nişanlılık döneminden birkaç sene önce diye bahsetmişsin şuan evli olabilirsin sanırım.değilsende nişanlına yda eşine bu konuyu açabildinmi yani bu durumu onunla da paylaştınmı cnm?anlayışla karşılayıp bu konuda destek veriyor mu sana?
teşekkür edeirm pariss. geçmiş olsun öncelikle. bacaklarnda çok sorun yoktu zaten eminm şimdi ço güzel olmuştur. bende şimdi ki resimlerim ekledim. lipo yöntemi ile düzeltmek istiyroum ama çok zayıfım170 boyum kilomda 50 en küçük bedenleri giyinebiliyorum... o yüzden yeteri kadar yağ olmadığını düşünüyorum vücudumda. senin sonucu merak ediyorum resimlerini gönderebilir misin. tigerlity @ hot.. adresine gönderir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?