2 -3 hafta içerisinde %50-60 kadarı gidiyo gerisi ömür boyu kalısıymış
%40 ömür boyu kalıcı demek ki. Bu orandaki kalıcılık ilk yaptırmadaysa 2.3 doldgu yaptırmada bu kalıcılık yüzdesi arttırılmıyor mu? geçen yıl dolgu yaptıran arkadaşlar daha iyi biliyordur bu durumu ama pek uğramıyorlar artık sanırım. Kızlar bu konuda bilgisi olanlar cevap yazsın lütfen!!!
tigerlity,
sen kaç kilosun?bir defoto koydun mu?sende eğrilik var mı?
2 -3 hafta içerisinde %50-60 kadarı gidiyo gerisi ömür boyu kalısıymış
Senin bacaklarında eğrilik olmadığı için yüzde 40 belki idare eder ama eğri bacakta yüzde 40 birşey ifade etmez bence. Eğri bacaklı birisi için yüzde 40 ; kısa etek giydirmeye yetmez. Ben kendi adıma yüzde 40 için 5000 tl vermem. Ama dediğim gibi sende eğrilik yoksa idare edebilir....
evet % 40 çarpık bacak için yeterli olmayabilir Tigerlity super dry yönetmini sordunmu doktora bu yontem 12bın tl ama degılmı onda hiç erimiyormu bilgisi olan varmı? ama 12bın nedemek ya nasıl bulalım o parayı
kızlar Özgürdü nerelerde yoksa amelıyatmı oldu aniden karar verip nazım durakla goruscektı cok merak edıyorum acaba doktor neler dedı..
tigerlity,
canım ya ben de eğrilik var. ben doktora muayene olmadım. benim de bacağım yere bastığımda diz kısmım arkaya doğru eğriliyor. lütfen foto ekler misin?karşılaştırmak isterim.teşekkür ederim. mail adresimi de verbilirim. yollarsan çok seviniirm. dilara_mutlu_mutlu (kuyruklu a) mynet.com
TİGERLİTY görüşmek için nazım durakı neden seçmedin?
aslında nazım durakla da görüşmek istiyorum. görüşme ücreti alıyor muydu? ahmet karacalarda iyi bir doktor ama çok pahalı işte görüşme bile ücretli
tigertly çok teşekkür ederim fotolar için. benim bacaklarımı da görmeni isterdim.
ya bu sitede bir şeyler olmuş benim fotolarım vardı silinmiş. ben becerip ekleyememiştim. parisss benim fotoları eklemişti...
tigetily senin bacakalrını hatırldım eklemiştin sanrım. benimkine göre iy.i canım umarım her şey istediğin gibi olur...
tigerlity ferruh bingül'le görüştün mü peki? buradan bir arkadaş ona dolgu yaptırmıştı memnunda hatırladığım kadarıyla.
arkadaslar merhaba
uzun süredir giremedim net!e ama aklımdasınız sizi bilgilendirmek istiyorum durumumdan. Bildiğiniz gibi ferruh beye ameliyat oldum. (7 Eylül de) İyileşme sürecim diğer arkadaşlardan daha çabuk oldu. Yalnız 1 hafta once ayaklarımda anormal kaşıntı ve ağrı başladı dr. beyi aradım oda alerji yada enfeksiyon olabilir dedi. Ama enfeksiyona pekde ihtimal vermedi çünkü operasyonda 3-5 gün içinde olabilir dedi. Herneyse bana antibiyotikli krem ve hap verdi çok şükür bayağı azaldı kaşıntım. Şu anda biraz ödem var ama sanırım 1 haftaya kadar oda inecek. Sonuçtan memnunmuyum? aslında evet. Benim bacaklarım çoook zayıftı. Tabi istediğim kalınlıkda olmadı. Benden 440 cc yağ almış ve hepsini enjekte etmiş. BAşka yapabileceği bişey yoktu. Etek ve topuklu ayakkabı giyiyorum insanlar şimdiye kadar neden hep pantolon giydiğimi soruyorlar :)) Erirmi onu bilemem ama 10 gündür etek dışında bişey giymiyorum bunun mutluluğu bile yeter. Ayrıca Ferruh bey cidden hastası ile çok ilgileniyor. Benim sonucumu gördükten sonra ablamda yaptırmaya karar vermiş. Sorularınız olursa seve seve yanıtlarım. Hepinizi opuyorum .))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?