ben de zayıf olduğum için silikon dışında seçeneğim yok.sanırım bu senin için de geçerli. bugün ameliyat olacaktım ama grip olduğum için bu hafta ikinci kez ameliyatı ertelemek zorunda kaldık. bayramdan sonraya kaldı mecburen.
ereta merhaba
daha önce Ahmet Karacalar a ameliyat olmuştun superdry yöntemi ile hatta cihazın kullanıldığınıda ama hepsinin eridiğini yazdığını hatırlıyorum peki ya şimdi tekrar Ahmet Karacalar mı yapacak ameliyatı erime konusunda sana dedi. cihaz kullanıldığında kalıcılık oranının çok yüksek olduğu söylenmişti sende neden böyle oluğuna dair bilgi verdimi. şimdiki ameliyat hangi yöntemle olacak ve bu defa ne kadar ödeyeceksin. bende bayramdan sonra ameliyat olucam benim kafam biraz karıştı aslında bana kalıcılık oranının % 40 olabileceğini söyledi halbuki normal superdryda bu oran daha yüksek değilmiydi.
Ahmet Bey e ameliyat olan arkadaşlar son durumlarınızı yazabilirmisiniz.
parissss bnm bacaklarıma ne kadar benzıo kız bacakların.. acep duzelırmı ki :)) ve ne kadar bu amelıyatlar
Saddy kalınlıgıda benzıyormu sen ne düşünüyorsun cnm yag enjeksıyonumu?
Dilaramutlucum bugün çıktım hastaneden. Kısaca bahsedeyim çok yazamıyorum ağrılarım var. Herşeyden önce Hasan Fındık çok tatlı bi doktor, çok da ilgilendi sağolsun. 13 Kasım sabah 08:30 gibi hastanedeydim. Saat 13:00 civarı ameliyata alındım. 15:00 gibi kendime geldim. İlk başlar ağrım fazla yok gibi geldi ama sonraları çok fazla ağrım oldu. Ayağa dahi kalkamadım. Ameliyat olacak olanlara tavsiye sakın ola yalnız gitmeyin. Ben gittim çok pişmanım. Ameliyatı çok hafife almışım galiba ama çok daha fazlası var. Neyse normal şartlarda 14 kasımda çıkacaktım ama değil yürümek doğrulamadım bile. 1 gece daha kalmak zorunda kaldım. Şimdi evdeyim çok da iyi sayılmam. Bacaklarım davul gibi şiş yürümekte çok zorlanıyorum. Kızlar çok kolay bi ameliyat değilmiş. iyi düşünün derim. şu an için pişmanım diyebilirim. Yarın ne düşünürüm bilmem tabi :))blackdaisy
bugün ameliyat olacaktın. umarım her şey yolundadır.dua ediyorum sana ,inşallah ameliyat sonrası ağrıların az olur.
bizi habersiz bırakma lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?