Dilaramutlucum bugün çıktım hastaneden. Kısaca bahsedeyim çok yazamıyorum ağrılarım var. Herşeyden önce Hasan Fındık çok tatlı bi doktor, çok da ilgilendi sağolsun. 13 Kasım sabah 08:30 gibi hastanedeydim. Saat 13:00 civarı ameliyata alındım. 15:00 gibi kendime geldim. İlk başlar ağrım fazla yok gibi geldi ama sonraları çok fazla ağrım oldu. Ayağa dahi kalkamadım. Ameliyat olacak olanlara tavsiye sakın ola yalnız gitmeyin. Ben gittim çok pişmanım. Ameliyatı çok hafife almışım galiba ama çok daha fazlası var. Neyse normal şartlarda 14 kasımda çıkacaktım ama değil yürümek doğrulamadım bile. 1 gece daha kalmak zorunda kaldım. Şimdi evdeyim çok da iyi sayılmam. Bacaklarım davul gibi şiş yürümekte çok zorlanıyorum. Kızlar çok kolay bi ameliyat değilmiş. iyi düşünün derim. şu an için pişmanım diyebilirim. Yarın ne düşünürüm bilmem tabi :))
Çok sağol ya beğenmene sevindim. Ben 13 Kasımda implant ameliyatı oldum. Daha çok yeni yani...papatya,
bacaklariniz super olmus. Bende bacaklarinin inceliginden sikayetci bir bayanim. Siz ne kadar sure once oldunuz ve hangi yontemle?
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Ağrılarım hala devam ediyo eskisi kadar değil tabi ama yeni yürümeye başlayan bebekler gibi paytak paytak yürüyebiliyorum, belimi düz tutamıyorum v.s...Pazartesi mutlaka işe başlamam gerek ama çok zor nasıl yaparım bilmiyorum. Hasan Bey hastaneden çıkarken de söylemişti; ertesi gün işe başlayan da, ağlayarak çıkan da hastalarım oldu sen ağlayarak çıkanlara biraz daha yakınsın diye. Ama bence ertesi gün işe dönmek diye bişey mümkün değil. Ben inanmıyorum.Düşünsene parmağımız hafif kesilse sızısından duramıyoruz bile. Ben bayağı bayağı ameliyat oldum.Dizlerimin arkasında dikişler var en önemlisi bacaklarımda bana ait olmayan nesneler var. Nasıl hemen iyileşebilirsin ki? Senin ağrı eşiğin benden daha yüksektir belki de tahmin edilecek bişey değil denemek gerek. Gözünü korkutmak istemiyorum gerçekten riske girmelisin bence. İlk gün geriye dönmek mümkün olsa ameliyat olmazdım diyodum ama şimdi iyi ki de olmuşum diyorum. Bayram tatiline denk gelmesi çok iyi oldu. Salı günü kontrole gidicem. Dikişlerim önümüzdeki hafta sonu alınacak sanırım. Sen de gelişmelerden haberdar edersen çok iyi olur...blackdaisy ben bacaklarını çok beğendim , harika ama eski halini de beğendim ben :))))) benimkiler çok daha çarpık seninkilerden. güle güle giy eteklerini.:))
yalnız ağrıların hala devam ediyosa bir hafta pek de yeterli bir istirahat süresi gibi gelmedi bana, ne dersin, sadece bir hafta izin hakkım kaldı, risk olur gibi geliyo şimdi bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?