Bacak dolgusu yaptıran var mı?

missense senin bacakların gayet güzel bence takma gerçekten.. yolda mini etek giyen ne bacaklar görüyorum ben onların yanında seninkiler mükemmel bence.

ve beren80'e

çok sağolun kızlar:) ama aslı fotoğraflarda olduğu gibi değil maalesef. nedense fotoğraflarda -biraz çekimin cephesinden olsa gerek- daha kalınca çıkıyor.

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım , hadi kurtuldun
yürümekte zorluk çekiyor musun
ameliyat olduktan sonra ertesi gün normal yaşama dönülebilir mi acaba?

ne güzel kurtulduuunn =)

iyi öğlenler.....

şuan bacaklarımda ağrı yok.ama karnım çok geriliyor. harektlerim kısıtlı. çorabımı giyemiyorum..doktor gerginlik olacak demişti. korse takıyorum. yalnız içime sinmedi. 1-2 güne foto koyayım bir bakın offff.

3 ay sonra bir bakalım diyor doktor.kemiklerin çok eğri çünkü dedi..azıcık düzgün olsaymış. amannn herhalde sterse girdim neyse tekrar yazarım...

geçmiş olsun su ay.umarım hersey gönlünce olur.bu arada stress yapma.güzel düşün güzel olsun..

Gecmis olsun canim. Isin zor kismini atlattin. Karar verip uygulamak en zor kismiydi.Dilerim bundan sonrasi eskisinden daha iyi olur. Ben ozelden yazamiyorum ozelden bana ulasirsan mail adresini verirsen sormak istediklerim var.Ayrica hemen ziyaretine bile gelebilirim:)))

doğru en zor kısmı gitti. nasıl olacak falan derken kendimi masada buldum:))) çok şükür bitti artık bekleyeceğim bakalım ...darısı sizlere inşallah...ben şimdiden 2.ye hazırlık yapıyorum daha mükemmel istiyorummmm....

çok komik dolaşıyorum evde. göbekte korse, bacakta çorap robot gibi resmennnn..

2. Ne zaman canim.tekrar yag alma islemi oluyormuymus.yoksa ilk seferde alinip 2.yede ordanmi kullaniyorlar.tekrar yag alma islemi oluyorsa o kotu.ben encok yag alinma islindem dolayi karin agrisindan korkuyorum, 2 kere sezeryan ameliyati oldum neler cektigimi ben bilirim.bu arada resmine baktim kendi bacaklarimi gordum:) benim bacaklarda ayni seninkiler gibi.

Kizlar ben bu isi yaza kadar bitirmeliyim dr.Ahmet Karacalari dusunuyorum.formda onla gorusen oldumu ve dr. İcin herhangibir izlenimi olan arkadas varmi.Bu isler biraz sans is onu biliyorum ama insan koru korunede gidemiyor.

doktor 2. için 3 ay sonra diyor... ve yine aynı işlem yani göbekten yağ alınacakmış. dediğin gibi karın ağrısı çok zor. oturamıyorum. uzanınca zor kalkıyorum falan. bugün 2.günüm inş. 3-4 daha hafifler ağrılar,gerginlik..korseninde gerginliği var tabii.

karnımda baya morardı..2.yide kara veremiyorum bu yüzden amannn ne kadar kalırsa kalsın diyorumm..

Offf ya su yag transferinde %100 kalicilik saglayan bir teknik yok muu? Bir kerede kurtulunmuyor mu. Eridimi ne kadar eridi diye bide hergun bacak capimizimi olcucez:)

Offf ya su yag transferinde %100 kalicilik saglayan bir teknik yok muu? Bir kerede kurtulunmuyor mu. Eridimi ne kadar eridi diye bide hergun bacak capimizimi olcucez:)

maalesef bir kerede bitse . erimese ne iyi olurdu ama 2-3 sefer kalıcılık sağlanırmış....ne yapalım çıktık yola artık 2. 3 .de yaptırırız

Evlendigimizden beri gozumu, disim ve simdide bacaklarim:) esimi zor ikna ettim zatten, bide 2.-3. Eperasyondam bahsedersem beni kesin bosar:)

Evlendigimizden beri gozumu, disim ve simdide bacaklarim:) esimi zor ikna ettim zatten, bide 2.-3. Eperasyondam bahsedersem beni kesin bosar:)

haaaa haaaa çok güldüm valla. bende burun estetiği,yüzümde et benlerim vardı onları aldırdım..şimdide bacak dolgusu. evdekiler sırada ne var diyorlar..

Merhabalar,
herhangi bir fiziksel durumun komplekse dönüşmesinin ne kadar üzücü olduğunu biliyorum. Uzun zamandır bacaklarımın durumundan rahatsızdım. Gittiğim bir doktor ameliyat olamazsın, transfer için kullanılacak yağ yok vs demişti. Geçtiğimiz yaz son bir kez İstanbul'da bir doktora gitmeye ikna ettim ailemi, zira öğrenciyim. Ağustos sonunda 1 günde alınmış bir karar ile ameliyat oldum. Sıcak havada varis çorabını giymek tam bir işkenceydi ama bacaklarımın yeni haline o kadar sevindim ki 3-4 hafta kadar dayandım bu duruma.
Sizlere önerilerim şunlar;
-ismi duyulmamış başarılı doktorlar var, belki fiyatları daha uygun olur, ameliyattan önce iyice araştırın.
-sıcak bir mevsimde olmazsanız ameliyat sonrası daha rahat olursunuz. Ameliyat sonrası çok az ağrı oluyor ancak baya morarma oluyor. Kısa bir süre yürümek ya da bacağınızı kırmak zorlaşabiliyor.
-ekonomik açıdan ya da başka sebeplerden ötürü kısa vadede bir ameliyat olamayabilirsiniz ama umutlu olun. Estetik cerrahi gelişiyor ve ucuzluyor. Hayatınızı bunun gibi şeylere takılıp harap etmeyin (ben öyle yaptım, şimdi çok anlamsız geliyor..)
-ameliyatınız mükemmel sonuçlanmayabilir; bunu dikkate alın.
-implant tercih etmeyin. Meme implantları gibi olmaz bacaklar hareketli malumunuz.
-benim cildim hassastır, yağ alınan yerlerdeki izler duruyor, iki bacağımda simetrik biçimde ben gibi lekeler. Doktorum geçeceğini söylemişti ama önemsemiyorum bu lekeleri.

bacaklarım mükemmel olmadılar ama; memnunum yinede. Ameliyattan 2 ay kadar sonra dalış kampına gidebilecek kadar iyileşmiştim, tabi zaman zaman ağrıdı. Hala yağ alınan yerlerde ufak tefek ağrı hissettiğim oluyor.

Sonuç olarak; pozitif olun, doğru zamanda, doğru doktoru bulduğunuzdan emin olduktan sonra ameliyat olun. Aklıma gelenler bunlar...
Sevgiler

Son düzenleme:
idamuteber...verdiğin bilgiler için teşekkürler...
Bizlere fazla takılmayın...diyorsun...bunda acaba senin bacaklarının düzelmiş olmasının da etkisi olabilir mi? :)) aslında öyle olması temennimdir...yaptırdığı operasyondan biraz bile memnun olan biri bizim için umut oluyor çünki.
Canım...doktorlar sana ameliyat olmaz demişler...peki nasıl oldu ki?
Lütfen biraz daha teferruatlı bilgi verirmisin...mesela nerede yaptırdın...bacaklarırının durumu nasıl dı ve nasıl oldu? nezaman yaptırdın...erime oldu mu...fiyatı nedir gibi...
lütfen.
.

kızlar aslında yazın yaptırmak zor ama maddi açıdan iyi olabilir. grup olarak da gidilince daha güzel indirim olur. düşünülebilir mi sizce ?

maalesef bir kerede bitse . erimese ne iyi olurdu ama 2-3 sefer kalıcılık sağlanırmış....ne yapalım çıktık yola artık 2. 3 .de yaptırırız

su-ay canım anca fırsatım oldu foruma girmeye çok geçmiş olsun adına çok sevindim herşey istediğin gibi olur ve çektiğin acılara deger ya bizizde gelişmelerden haberder etmeyi sakın unutma tamam mı?birde ilk iğnelerde canın çok acıdı mı dayana bildin mi şimdi durumun nasl?

dün alışveriş mazalarını gezdik ve bende etek giydim ama nasl olduğumu kafaya takmayacam dedim öyle gezdim her alış veriş mazasında aynalarına baktım nasl görünüyor diye bacaklarım o kadar da kötü gelmeedi ya biraz diyorum kalın olsa hatta çok güzel bile olabilir dedim benim problemim sadece incelik çorapla falan yine iyi duruyoda çorapsız hiç etek giyemiyorum.kurtuluruz işallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…