missense senin bacakların gayet güzel bence takma gerçekten.. yolda mini etek giyen ne bacaklar görüyorum ben onların yanında seninkiler mükemmel bence.
su_ay
ohh geçmiş olsun canım. şişler inince umarım istediğin gibi olur.
burada ameliyat sonrası ağrısı olan arkadaşlar çok olmuştu. sanırım seninki de normaldir.
kısa zamanda iyileşmen dileğiyle
çok geçmiş olsun canım , hadi kurtuldun
yürümekte zorluk çekiyor musun
ameliyat olduktan sonra ertesi gün normal yaşama dönülebilir mi acaba?
ne güzel kurtulduuunn =)
su.ay çok çok geçmiş olsun çok sevindim inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.yazılarınızı hergün takip ediyorum.ben hala beklemede ve araştırmadayım.herhangi bir gelişmedede haber vereceğim arkadaşlar.
su.ay cım, çok geçmiş olsun. işin en önemli kısmını atlattın sayılır. şimdi dinlenme ve sonucu görme zamanı. inşallah istediğin gibi olur herşey.
missense cim,ben fotoğraflarına baktım seninkilerde çok az boşluk var. yaptıracaksan eğer başarılı bir operasyon olur. sen de ameliyat evreni yazarsın dimi? benim de seninkine biraz benziyo sanki
iyi öğlenler.....
şuan bacaklarımda ağrı yok.ama karnım çok geriliyor. harektlerim kısıtlı. çorabımı giyemiyorum..doktor gerginlik olacak demişti. korse takıyorum. yalnız içime sinmedi. 1-2 güne foto koyayım bir bakın offff.
3 ay sonra bir bakalım diyor doktor.kemiklerin çok eğri çünkü dedi..azıcık düzgün olsaymış. amannn herhalde sterse girdim neyse tekrar yazarım...
iyi öğlenler.....
şuan bacaklarımda ağrı yok.ama karnım çok geriliyor. harektlerim kısıtlı. çorabımı giyemiyorum..doktor gerginlik olacak demişti. korse takıyorum. yalnız içime sinmedi. 1-2 güne foto koyayım bir bakın offff.
3 ay sonra bir bakalım diyor doktor.kemiklerin çok eğri çünkü dedi..azıcık düzgün olsaymış. amannn herhalde sterse girdim neyse tekrar yazarım...
Gecmis olsun canim. Isin zor kismini atlattin. Karar verip uygulamak en zor kismiydi.Dilerim bundan sonrasi eskisinden daha iyi olur. Ben ozelden yazamiyorum ozelden bana ulasirsan mail adresini verirsen sormak istediklerim var.Ayrica hemen ziyaretine bile gelebilirim:)))
doğru en zor kısmı gitti. nasıl olacak falan derken kendimi masada buldum:))) çok şükür bitti artık bekleyeceğim bakalım ...darısı sizlere inşallah...ben şimdiden 2.ye hazırlık yapıyorumdaha mükemmel istiyorummmm....
çok komik dolaşıyorum evde. göbekte korse, bacakta çoraprobot gibi resmennnn..
2. Ne zaman canim.tekrar yag alma islemi oluyormuymus.yoksa ilk seferde alinip 2.yede ordanmi kullaniyorlar.tekrar yag alma islemi oluyorsa o kotu.ben encok yag alinma islindem dolayi karin agrisindan korkuyorum, 2 kere sezeryan ameliyati oldum neler cektigimi ben bilirim.bu arada resmine baktim kendi bacaklarimi gordum:) benim bacaklarda ayni seninkiler gibi.
Offf ya su yag transferinde %100 kalicilik saglayan bir teknik yok muu? Bir kerede kurtulunmuyor mu. Eridimi ne kadar eridi diye bide hergun bacak capimizimi olcucez:)
Evlendigimizden beri gozumu, disim ve simdide bacaklarim:) esimi zor ikna ettim zatten, bide 2.-3. Eperasyondam bahsedersem beni kesin bosar:)
maalesef bir kerede bitse . erimese ne iyi olurdu ama 2-3 sefer kalıcılık sağlanırmış....ne yapalım çıktık yola artık 2. 3 .de yaptırırız
bende resim ekleyecem ama nasl ekleniyor bu resim bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?