Selam kızlar. 3.günüm. Rahatladım hareket açısından falan daha iyi oldum. Bacakalrda ağrım yok. Yürüyüş te gayet rahat. Ama canım çok sıkkın istediğim gibi olmadı sanki. Oysa ne ümitlenmiştim . Resim yükleyeceğim bir bakın. 2.içinde ümidim kalmadı.düzelmez benim bu bacaklar...
Selam kızlar. 3.günüm. Rahatladım hareket açısından falan daha iyi oldum. Bacakalrda ağrım yok. Yürüyüş te gayet rahat. Ama canım çok sıkkın istediğim gibi olmadı sanki. Oysa ne ümitlenmiştim . Resim yükleyeceğim bir bakın. 2.içinde ümidim kalmadı.düzelmez benim bu bacaklar...
canım msn nin varsa bana ver ben ekliym resimleri yada sana tarif edeyim.
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
bu tam karşıdan alınan boyutu ben karalıyım kızlar dolgu yaptırıcam ama nasıl?yağda yok bende
Kızlar albümümde bir tane foto atabildim. Bakabirsiniz.(((
görüntü kirliliği için özür dileirim..
selam kızlar.ben geldim.:))
bugün doktorumla tekrar görüşmeye gittim. silikon konusunda endişelerimi anlattım. ve o da her bünyenin farklı tepki vereceğini, kabul etti. ozaman karından ve bacak içinden yağ alıp koyabileceğini söyledi. 3 ay sonra erimeye bağlı 2.seansın yapılabileceğini anlattı.sonuçta erimede bünyeye bağlıymış. yanii bende yağ aldırp yaptırıyorum. ücrette düştü böylelikle:)))bu arada 4 kilo almıştım acayip göbek yaptım doktora dedim yağ olsun diye kilo aldım dedi. güldü alay etti.
5kg alacak değiliz ki dedi. bu kadar kiloya gerek yok dedi.bu bacak yüzünden iyice komik duruma düştüm valla.
su-ay...geçmişolsun canım...
Hemen kötümser olma..beklediğin gibi olmayabilir ama kesinlikle eskisinden iyidir moralini bozma sakın.Bunu hayırlısıyla atlattın ya önemli olan karar verip harekete geçebilmek...biraz sabırlı ol anca birkaç ay sonra şekli ortaya çıkar ve ona göre karar verirsin nesini beğenmediğine...gerekiyorsa 2. yada 3. olur.Senin fiyat çok uygun. Canım belki de hiç gerek kalmıyacaktır..
İyi düşün...iyimser gözle bak bacaklarına...
Tekrar geçmiş olsun canım...
.
yok canım böyle düşünme tekrarlaya tekrarlaya düzelir bance senin için bu estetik gerçekten gerekliymişti ama gerçekten baya bi yamukluk varmış bacaklaarında eskisinden şu anda daha iyi gözüküyor umarım hiç erimezler.
su-ay
şimdi eski ve yeni hali ile bacaklarına baktım. bence 2. operasyonda daha da iyi olacak.sanrım biraz daha sabretmek gerekecek. senin iki diz kapağı arasındaki mesafe daha fazla idi.burasının açıklığı azalmış sanırım oraya da yağ koymuş. sol bacağın eskiden de daha ince olduğu için oraya bir sonraki ameliyatta daha fazla yağ enjekte edebilir, diye düşünüyorum. ama canını hiç sıkma. her şey güzel olacak.
gidelim gidelim de gittiğimiz yerde ukraynalı, rus, hiçbir kuzeyli olmasın. onlar insansa ben değilim zira.
su-ay...canım operasyon sonrası resmini şimdi gördüm...tabi eskisinden daha iyi..üst kısmı kapanmış gibi ama altlara fazla dolgu yapılmamış gibi..özellikle de bileklere yakın kısım..insan istiyorki açıklık kapanana kadar miktarda doldurulsun...ama onunda bir limiti var heralde...bunu doktoruna sorsan..niye daha fazla koymamış?
.[/SIZE][/B]
resimleirne aktım eşitlenmiş bacağın bir sonrakinde çok daha güzel olucak emin ol buna bacakların arasıdaki açıklık %50 kapanmış
yağ alınan yerlerde ağrı oacakmı
helyum evet canım ilki yag enjeksıyonuydu 2cisi yag transferi idi benim ilk amelıyatımda konulan yag az oldu eriyincede pek işe yaramadı yaglarım dondurulmustu 2ci seans oldum donan yag enjekte edildi o hiç işe yaramadı ve beni 2ci doktor aramaya sevk etti şuan hala kalan yagım var tamamen erimiş diil halada bacaklarım ilk hallerine göre iyi ama tam istedıgım gibi diil
su-ay ne kadar yağ alındı senden biliyon mu bi de ameliyata girmeden bacaklarını ölçmüşmüydün kaç cm di şimdi kaç cm oldu benim merak ettiğim enjeksiyondan sonra ne kadar bi kalınlaşma oluyo onu öğrene bilirmisin çaşamba dok. görüştüğünde sana zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?