Bacak dolgusu yaptıran var mı?

su ay çok geçmiş olsun kayseride 1000 lira oldunu duyunca atlayasım var antepden ben şimdi senden büyük heyecan yaptım sonuçları çok merak ediyorum lütfen hep yaz

Selam kızlar. 3.günüm. Rahatladım hareket açısından falan daha iyi oldum. Bacakalrda ağrım yok. Yürüyüş te gayet rahat. Ama canım çok sıkkın istediğim gibi olmadı sanki. Oysa ne ümitlenmiştim . Resim yükleyeceğim bir bakın. 2.içinde ümidim kalmadı.düzelmez benim bu bacaklar...

su-ay...geçmişolsun canım...
Hemen kötümser olma..beklediğin gibi olmayabilir ama kesinlikle eskisinden iyidir moralini bozma sakın.Bunu hayırlısıyla atlattın ya önemli olan karar verip harekete geçebilmek...biraz sabırlı ol anca birkaç ay sonra şekli ortaya çıkar ve ona göre karar verirsin nesini beğenmediğine...gerekiyorsa 2. yada 3. olur.Senin fiyat çok uygun. Canım belki de hiç gerek kalmıyacaktır..
İyi düşün...iyimser gözle bak bacaklarına...
Tekrar geçmiş olsun canım...
.

yok canım böyle düşünme tekrarlaya tekrarlaya düzelir bance senin için bu estetik gerçekten gerekliymişti ama gerçekten baya bi yamukluk varmış bacaklaarında eskisinden şu anda daha iyi gözüküyor umarım hiç erimezler.

kötü düşünme bugün daha 3. günün resimlerini atta bakym

su-ay
şimdi eski ve yeni hali ile bacaklarına baktım. bence 2. operasyonda daha da iyi olacak.sanrım biraz daha sabretmek gerekecek. senin iki diz kapağı arasındaki mesafe daha fazla idi.burasının açıklığı azalmış sanırım oraya da yağ koymuş. sol bacağın eskiden de daha ince olduğu için oraya bir sonraki ameliyatta daha fazla yağ enjekte edebilir, diye düşünüyorum. ama canını hiç sıkma. her şey güzel olacak.

su-ay...canım operasyon sonrası resmini şimdi gördüm...tabi eskisinden daha iyi..üst kısmı kapanmış gibi ama altlara fazla dolgu yapılmamış gibi..özellikle de bileklere yakın kısım..insan istiyorki açıklık kapanana kadar miktarda doldurulsun...ama onunda bir limiti var heralde...bunu doktoruna sorsan..niye daha fazla koymamış?
.[/SIZE][/B]

resimleirne aktım eşitlenmiş bacağın bir sonrakinde çok daha güzel olucak emin ol buna bacakların arasıdaki açıklık %50 kapanmış

yağ alınan yerlerde ağrı oacakmı

aslında ben bakınca seviiniyorum diz arası baya kapandı gibide bileğim canımı sıktı yeterli gelmeiş gibi. ama artık 2-3 ü ne kadarda daha düzelirse yaptıracağım...sayenizde rahatlıyorum . sağolun. moralim bugün daha iyi teşekkürler umarım sizinkiler daha iy olur....

evet.bilek kısmına çok az enjekte etti sanırım limiti var....çarşamba kontrolum var bakalım ne diyecek?

resimleirne aktım eşitlenmiş bacağın bir sonrakinde çok daha güzel olucak emin ol buna bacakların arasıdaki açıklık %50 kapanmış

evet arası baya açıktı . inşalalh 2. de daha iyi olur....

yağ alınan yerlerde ağrı oacakmı

evet göbekten alınmıştı yağ. ağrı oluyro anma ilaç baya rahatlatıyor. 3.gün daha hafifliyor....

mesaj sayım yeterli değil fotoğ. görmek isterdim

diz kapaındaki fazla yağlar alınıyormu acaba

su-ay ne kadar yağ alındı senden biliyon mu bi de ameliyata girmeden bacaklarını ölçmüşmüydün kaç cm di şimdi kaç cm oldu benim merak ettiğim enjeksiyondan sonra ne kadar bi kalınlaşma oluyo onu öğrene bilirmisin çaşamba dok. görüştüğünde sana zahmet

behire aslında diz içinden alınıp enjekte edecekti ama yetrli gelmez dedi..göbekten aldı yağı....normalde diz içi yağı da alınırmış.

yok yaa aklıma bile gelmedi ölçmek..((((( tamam sorarım doktora....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…