gurmeci merhaba sanırım sen daha önce ameliyat olmuştun. fotoğraflarını görmek istiyorum sakıncası yoksa arkadaşın olarak kabul eder misin beni.
yok canım ben henüz ameliyat oladım geçen yaz öyle bi karar verdim gün aldım daha sonra cesaret edemdim ve arayıp iptal ettirmiştim.ama yine yaz giliyo ve kafaya koydu hayırlısı artık para biriktiriyorum amaliyat fiyatları çok yüksek nasl yapacaz bilmiyorum.
Merhaba, uzun zamandir forma girmiyorum, hatirlarsaniz ben Ferruh beye ameliyat olmustum. Buket38 arkadasimizin yazdigi maile cevap veremedigimden buraya yazmak istedim, belki sizede yardimi olur. ameliyatim 23 temmuzda yapilmisti, su an 7, 8 ay oldu sanirim. bileklerimde bayagi erime oldu, ama yukari baldir kisimlari dolgun. Biliyorsunuz, benim serum birikmesi gibi bir problemim olmustu, ve hala ayni problemim var, yurt disinda yasadigim icin, mudahele ettirme firsatim olmadi. Birde kendi vucut tarafindan emilir diye bekledim. su ana kadar emilme olmadi, artik yaza kadar herhangi bir degisiklik olmassa o zaman mudahale edilmesi gerekiyor. su an ciplak bacakla etek giyemiyorum, ama bu sorun olmasa idi rahatlikla giyerdim. hepinize tekrar gecmis olsun..
canım fotoğraflarının büyük halını yeni görebildim. valla önce bu hizmetin için çoooook teşekkür ederim. gerçekten samimi söylüyorum çok ama çok güzel olmuş. inşallah böyle kalırlar. artık tam kararımı verdim. eğer yazın zorluk çıkmayayacağını bilsem sıcaklar yüzünden. hemen ağustosa olacam. ama sıcaklar korkutuyo beni. zamanı bir ayarlasam hemen olacam çok cesaret verdin bana. bide benım en buyuk problemım bebeğim var 1,5 yaşında. malum ayakta sallayarak uyutuyorum. yazın annem bakar ama sıcakta nasıl olur onu bilmiyorum . eski sağlığına ne zaman kavusacaksın aynı kalacak mı bacakların merakla bekliyorum. bacaklarımda sallayarak nasıl uyutacam bebeğimi en buyuk endişem de bu.
Merhaba, uzun zamandir forma girmiyorum, hatirlarsaniz ben Ferruh beye ameliyat olmustum. Buket38 arkadasimizin yazdigi maile cevap veremedigimden buraya yazmak istedim, belki sizede yardimi olur. ameliyatim 23 temmuzda yapilmisti, su an 7, 8 ay oldu sanirim. bileklerimde bayagi erime oldu, ama yukari baldir kisimlari dolgun. Biliyorsunuz, benim serum birikmesi gibi bir problemim olmustu, ve hala ayni problemim var, yurt disinda yasadigim icin, mudahele ettirme firsatim olmadi. Birde kendi vucut tarafindan emilir diye bekledim. su ana kadar emilme olmadi, artik yaza kadar herhangi bir degisiklik olmassa o zaman mudahale edilmesi gerekiyor. su an ciplak bacakla etek giyemiyorum, ama bu sorun olmasa idi rahatlikla giyerdim. hepinize tekrar gecmis olsun..
canım fotoğraflarının büyük halını yeni görebildim. valla önce bu hizmetin için çoooook teşekkür ederim. gerçekten samimi söylüyorum çok ama çok güzel olmuş. inşallah böyle kalırlar. artık tam kararımı verdim. eğer yazın zorluk çıkmayayacağını bilsem sıcaklar yüzünden. hemen ağustosa olacam. ama sıcaklar korkutuyo beni. zamanı bir ayarlasam hemen olacam çok cesaret verdin bana. bide benım en buyuk problemım bebeğim var 1,5 yaşında. malum ayakta sallayarak uyutuyorum. yazın annem bakar ama sıcakta nasıl olur onu bilmiyorum . eski sağlığına ne zaman kavusacaksın aynı kalacak mı bacakların merakla bekliyorum. bacaklarımda sallayarak nasıl uyutacam bebeğimi en buyuk endişem de bu.
slm lılac.bacakların cok güzel olmuş.hangi dr ne kadara yaptırdın.bi de ıyılesme surecını ögrenebılırmıyım..
Kızlar yapmanız gereken bir korse almak, şu bel için olanlardan yani iki tarafı açık sonra onu biraz daraltıp dikiyorsunuz sıkıca ve yatarken yada otururken bacağınıza takıyorsunuz bilekle diz arasına giyiliyor ,, likralı olduğu için bacakları zamanla birbirine doğru çekiyor , bacağa zararda vermiyor , kan dolaşımıda gayet rahat oluyor mutlaka yapın bunu uzun vadede işe yaradığını göreceksiniz.
Eğer dizlerde ayrıksa korseden iki tane alıp birbirine dikin ve öyle giyin bi nevi balıkkız gibi olacaksınız bacakları iyice sarıp birbirine yaklaştıracak... sorusu olan varsa yazın anacım burdayım
Nasılsın Lilaccım
Bu konuya girdiğimde sana o kadar imreniyorum ki
bacakların çok güzel olmuş
ben zaten kalın bacak sevmiyorum
önemli olan yamukluk düzelsin , kalınlaşmasın =)
sen ne kadara yaptırmıştın canım?
bir de ameliyatın lokal anestezi ile mi genel anestezi ile mi oldu?
açıkçası ben lokali tercih ediyorum, genel anestezinin dezavantajı daha fazla
ben teşekkür ederim canım.cesaret verebildiysem ne mutlu bana.varis çorabı konusunda rahatsızsan çok kalınını almaya bilirsin.eczanelerde hem kalını hem incesi satılıyor.yazı düşünmüşler yani.benim şuan giydiyim de kalın diyil. eski saglığıma kavuşmuş gibiyim.zaten ameliyat o kadar kolay bir şeyki.ameliyatdan çıkınca koşmaya bile hazırdım.implantı bilemem ama yağ enjektesinde iyileşme süreci çok kısa.bir tek korku erime korkusu.ben de merakla bekliycem işte şuan için bir erime falan görmüyorum.durumumdan haberdar edicem sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?