Bacak dolgusu yaptıran var mı?

gurmeci merhaba sanırım sen daha önce ameliyat olmuştun. fotoğraflarını görmek istiyorum sakıncası yoksa arkadaşın olarak kabul eder misin beni.

yok canım ben henüz ameliyat oladım geçen yaz öyle bi karar verdim gün aldım daha sonra cesaret edemdim ve arayıp iptal ettirmiştim.ama yine yaz giliyo ve kafaya koydu hayırlısı artık para biriktiriyorum amaliyat fiyatları çok yüksek nasl yapacaz bilmiyorum.

evet çok yüksek fiyatlar birde erime olayı can sıkıcı. bir kere olup bitse yıne insan düşünmez ama paradan ziyade çektiğimiz acılara değecek kadar düzelecek mi diye düşünüyo insan.

yazın ameliyat zor olmuyo mu varis çorabını giymek falan.benım için en uygun zaman yaz ama sıcaklar korkutuyo beni.

Sonpinar tesk ederim canim.operasyon gecirmis arkadaslar burasi ile irtibatlarini koparmasa, zaman zaman gelip bacaklarindaki olumlu ve olumsuz degisiklikleri yazsa tecrubelerinden yaralansak ben ve benim gibi bu sorunu hallettiricek arkadaslarima bir isik olmus olurlar.sonradan ne gibi komplikasyonlarla karsilasiliyor bilmiyoruz.sizin durumunuz karsisinda bizlerde dr.larimizla daha bilgilenmis halde olusulabilicek durumlar hakkinda bilgi alabiliriz.Duyarli olursaniz cok memnun oluruz.simdiden tesk ediyorum.

canım fotoğraflarının büyük halını yeni görebildim. valla önce bu hizmetin için çoooook teşekkür ederim. gerçekten samimi söylüyorum çok ama çok güzel olmuş. inşallah böyle kalırlar. artık tam kararımı verdim. eğer yazın zorluk çıkmayayacağını bilsem sıcaklar yüzünden. hemen ağustosa olacam. ama sıcaklar korkutuyo beni. zamanı bir ayarlasam hemen olacam çok cesaret verdin bana. bide benım en buyuk problemım bebeğim var 1,5 yaşında. malum ayakta sallayarak uyutuyorum. yazın annem bakar ama sıcakta nasıl olur onu bilmiyorum . eski sağlığına ne zaman kavusacaksın aynı kalacak mı bacakların merakla bekliyorum. bacaklarımda sallayarak nasıl uyutacam bebeğimi en buyuk endişem de bu.

Kızım annen bacaklarını yaptırdı artık kendin uyumalısın desen :)

karanfil74 hoşgeldin canım...buraya gelip bilgi verdiğin için de çok teşekkürler.
Durumunun düzelmemiş olmasına çok üzüldüm...evet..şanssız operasyon geçiren az sayıdaki arkadaşların biri de sendin..uzakta olmasaydın belki müdahele ile düzelebilirdi..ama geldiğinde eminim bişeyler yapılacaktır.Şimdi resimlerine baktım...son halimi bilmiyorum..yine de fena değil..zaten senin bacakların çarpık falan değilmiş...neden yaptırmak istedin sebebini sen biliyorsundur..bacağının üst kısmı çok güzel zaten..sadece bilekler doldurulsa bence kusursuz olur..canım..gelişmeleri bizimle paylaş olur mu..sakın kaybolma.
Umarım herşey istediğin gibi olur.
.

slm lılac.bacakların cok güzel olmuş.hangi dr ne kadara yaptırdın.bi de ıyılesme surecını ögrenebılırmıyım..

slm lılac.bacakların cok güzel olmuş.hangi dr ne kadara yaptırdın.bi de ıyılesme surecını ögrenebılırmıyım..

slm husna.teşekkür ederim Zafer Atakana 5000 TLye.iyileşme süreci kişiye göre deyişir.ben 3 gün dinlendim.4cü gün okuluma gittim.morluklar falan baya geçdi.ama çok gezince yağ verilen yerlerim uyuşuyor.dinleniyorum geçiyor.

bunu deneyen var mı? faydası olurmu acaba yıllardır eğri olan kemik düzelirse çok iyi valla.deneyen varsa yazabilirmi. ben alıp yaza kadar denemeyi düşünüyorum 2-3 ay bakalım ne olacak

ben teşekkür ederim canım.cesaret verebildiysem ne mutlu bana.varis çorabı konusunda rahatsızsan çok kalınını almaya bilirsin.eczanelerde hem kalını hem incesi satılıyor.yazı düşünmüşler yani.benim şuan giydiyim de kalın diyil. eski saglığıma kavuşmuş gibiyim.zaten ameliyat o kadar kolay bir şeyki.ameliyatdan çıkınca koşmaya bile hazırdım.implantı bilemem ama yağ enjektesinde iyileşme süreci çok kısa.bir tek korku erime korkusu.ben de merakla bekliycem işte şuan için bir erime falan görmüyorum.durumumdan haberdar edicem sizleri

çok sagol canım.ben 5000 tlye yaptırdım.ameliyat sedasyon yöntemi.yani bu tam olarak genel anestezi de sayılmıyor.genelden farkı ilacı kesince hemen uyanman.

çok teşekkür ederim. bir sorunum daha çözülmüş oldu.:) zaten doktorun sitesine giridim. orda da 2 hafta çorap giyilecek 1 hafta dinlenecek yazıyodu. o zaman yaza kadar sabredeyim, ağustos benım için en iyi vakit. erime olmazsa sende (inşallah olmaz.) bende yaptıracam senın doktoruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…