Su ay ilk öncelikle geçmiş olsun resim ekledin mi sen ilk ve son halini bacaklarının.Ben implant yaptırmak için randevu aldım ama şimdi vazgeçtim yağ enjekte ettireceğim ama merak ettiğim morluklar bacaklarda ne kadar süre ile kalacağı ve gerçekten faydalı oluyor mu?
lilacc
nasılsın canım. bacakların nasıl:))doktorun snan ameliyattan önce bacağının nasıl olabileceği ile ilgili bir profil çizmiş miydi?
umarım her şey yolundadır...
Arkadaşlar ben 16 nisan günü için implant ve yağ enjeksiyonu için randevu aldım ama yazılanlara baktım implanttan vazgeçer gibi oldum bilseydim daha önce okurdum blackdaisyden cesaret almıştım açıkçası..Yarın arayıp sadece yağ enjekte olcağımı söyleyeceğim..Yağ enjektesi olanlar gerçekten memnunmusunuz ertesi gün normal yürümeye başladınız mı?Morluklar bacakta ne kadar kalıyor?Göbekten yağ aldırmam kesinlikle.. Kalçadan ve kasıklardan alınmaz mı bu yağlar?Birde bacağa bu yağlar belli oranda mı enjekte ediliyor ne kadar çok alınırsa o kadar çok enjekte edilme söz konusun olmuyor mu?Doktor bacağımı tutarak aynadan gösterdi enjekte yaparsam böyle olur implant koyarsam böyle olur dedi hangisi seni mutlu eder sen karar vereceksin dedi Tabi implantlı olan daha çok hoşuma gitti benimde Dizlerinin iç kısımlarında yağ fazlalığını alacağız ded.Ya ben randevu almışım şimdi kararsız kaldım Ne yapayım sizce
hülya bende silikona karar vermiştim. doktora tekrar sordum .doktorum güven vermedi pek. riskleri var tabi dedi. bende vazgeçtim.yağ enjektesi 2-3 seferde kalıcı oluyor dedi. bende yağa karar verdim. o parayı yağ enjektesine veririm dedim.( silikona 3.500tl demişti.) sonuçta yağ kendi bünyemden alınıyor.yabancı bir şey değil:))
teşekkür ederim..resimlerim albümde var.arkadaşlık gönder bakabilirsin.. bencede yağ enjektesi düşünmen iyi olmuş. implant riskliymiş. bende ilk başta silikon yaptırcaktım.ama buradaki paylaşımlarda riskli olduğunu okudum. yağa karar verdim. 11 gün oldu .şimdilik bir şikayetim yok. morluklarım 3-4 günde geçti.
Benim meşhur 25lik mesaj sayım dolmadığı için resimlerini göremiyorum Ya bu haksızlık ama şunu hiç olmazsa 5e indirin sayın yöneticiler bununla ilgili alt yapı çalışmalarına başlayın Bu bir dilek ve istektir faydalı olacağını uımuyorum.Sen sonuçtan memnunmusun etek rahat giyebiliyor musun ilk bacaklarının hali ile son hal arasında epeyce fark var mı ya 3 4 gün morlukların gitmesi için çok kısa bir süre bende bir sivilce çıksa 2 hafta gitmiyor omuzumda elbise askısı sıktığı için 2009 nisanda sıkan yer yara oldu ve iz hala duruyor bende.Bak senden gazı alıyorum ona göre :)
canım evet uygun fiyat olması çok önemli bir şey.2cini de düşünmek lazım.git bakalım iyice bir araşdır.seninçin hayırlısı olsun inşallah.
aramıza hoşgeldin sonpinar zannedersem çalışıyorsun bu yüzden zaman önemli iyileşme süreci kişiden kişiye vede dr una göre değişiyor ben 2 haftada zor kalktım
kesinlikle katılıyorum. site yönetimi sayıyı biraz azaltsa. sonuçta ameliyat olanların fotoğraflarını görerek fikir edinebiliriz. pek çok kişi sonuçları görerek ameliyat olup olmamaya karar verecek.
Yaa bazen yuruyecek bacaklarim oldugu icin sukrediyorum; bazen de su genclikte istedigim gibi etek giymek benim de hakkim diyorum.Insallah hepimizin gonlune gore olur bacaklarimiz; ameliyat olan arkadaslara da gecmis olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?