Kızım annen bacaklarını yaptırdı artık kendin uyumalısın desen :)
çok teşekkür ederim. bir sorunum daha çözülmüş oldu.:) zaten doktorun sitesine giridim. orda da 2 hafta çorap giyilecek 1 hafta dinlenecek yazıyodu. o zaman yaza kadar sabredeyim, ağustos benım için en iyi vakit. erime olmazsa sende (inşallah olmaz.) bende yaptıracam senın doktoruna.
womanwoman merhaba! Dr Gürhan Özcan ile görüşme yaptın mı?
Hayir canim hoca Cok yogunmus p.tesi 2 de randevum.Randevudan sonra ne denildigini sizlerle paylasicam.
slm kızlar, bi süredir girememdim nete. bayağı bi ilerleme olmuşhepsini okudum tabi
krena ve amaaanbe bende de ahmet bey daha ağır basıyor. ama şimdi başka doktor araştırmasına girmeli miyim diye düşünmeye başladım. ara ara oluyo öyle :) ayrıca ahmet beyin superdry yöntemi en kalıcı olan. ben ona muayene olmayı kesinlikle düşünüyorum. ama bu sıralar hiç uygun değilim çok yoğunum. ben de listeye eklenmek isterim. yapılan listedeki arkadaşlar naptınız? muayene ve görüşme sonuçları, yöntem ve fiyatlar neler kızlar? :44:
Alaturka,
bende o nedenle Prof.Gürkan Ozcan'a kanalize oldum:))) Her ne kadar sağlık desekte maddiyat çok önemli.Burda belli başlı dr. isimleri geçiyor ve onlarda fahiş ücretler istiyorlar.Sonuçta operasyon olsada vucudumuzda var olan şeyi kullanıcaklar.Bir kere olacağını bilsem inanınki içim gam yemeden verirdim o parayı ama erime riskide var 2.yi 3. düşünemiyorum.Ben zatten eşime erimeden falan söz edemedim edersem biliyorumki izin vermicek.Yeni hatun alırım daha karlı olurum der:))) ben eşimi tanıyorum.Hoca nın bu işteki akademik kariyeri,paracı olmaması ve herşeyden önemlisi arkadaşımın tanıdığı olması nedeni ile randevu aldım.İnşallah görüşme olumlu geçer tedavim tanıdık ellerde yapılır.
yonca evcimik tarzı bacak nasıldırki. öyle bacaklarım olsa. hep etek giyerim heralde:)
Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?