Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Teşekkür ederim canım dualar benim için çok kıymetli bu kadar çabuk olacağımı tahmin bile edemezdim su an hala soktayim inşallah memnun kalırım ve erime olmaz

Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen

Canım hayırlısıyla girip seni mutlu edicek sonuca ulaşmanı diliyorum....Bu işler dur düşün araştırla olmuyor ona inandım..Ne kadar araştırırsan o kadar karışıyor kafan..Bence en doğru kararı vermişsin.Şimdiden geçmiş olsun canım....Dualarımız seninle (sen yağ dolgusumu yaptırıcaksın ve kaça anlaştınız)

Teşekkür ederim canım dualar benim için çok kıymetli bu kadar çabuk olacağımı tahmin bile edemezdim su an hala soktayim inşallah memnun kalırım ve erime olmaz

ya en doğrusunu yaptın bence.ben de bir günde karar verdim.iyi ki de yapmışım diyorum.demekki doktor sana güven verdiki sen de böyle çabuk tahmin oldun.işte en güzeli. yarın güzel haberlerini bekliyoruz.dualarımız seninle

Lilacc bacakların güzel olmuş, baya farketmiş. İnşallah erimez. Darısı bizim başımıza:)) ama kafam iyice karıştı kime ameliyat olmalıyım diye...Hayırlısı olur inşallah hepimize..
teşekkür ederim alaturka.darısı sizin başınıza.ama bence bu kadar düşünmeyin.sadece kafanız karışıcak.birkaç randevuya gidin.güvendiyiniz birine ameliyat olun.sonuçda en iyi doktoru bulamazsınız.çünki hepsi bir-birinden iyi.

Arkadaşlar bilen biri varsa lütfen açıklarmı bana ???? Dizden yağ alınıyormuş o nasıl oluyor, dizin neresinde yağ var ki.............. Diz denilen yer sadece kemiktir.Ben dizime bakıyorum kemikten ibaret..

şimdi okudum superdry yöntemini yağ parçalanmadığı için kalıcı olur diye anlatılmış bu şekilde ameliyat olan var mı.

sonpınar, evet canım daha önce bu yöntemle ameliyat olanlar var.

ahmet beye olanlar: elaycan (superdry), bellus, spicy(superdry-cihaz kullanıldı), aslılı (superdry-cihazsız),ereta (kökhücre), melike (superdry-cihazsız),asya83, sanem1977, beautypink(superdry-cihazsız), tulsa (zenginleştirilmiş yağ yöntemi), bnc (superdry-cihazsız)

superdry yönteminin bir cihazı varmış. onu kullananlar yurt dışından geldikleri için 12000-14000 tl fiyatlardan bahsediliyodu. cihaz kullanılmazsa fiyat bayağı bir düşüyordu. ama tabii cihazın kullanıp kullanılmayacağı konusunda dr. karar veriyordur. önceki sayfalardan durumları,sonuçları okuyabilirsiniz kızlar.
not ala ala bi bakmışım istatistik çıkmış ortaya. buraya yazan ameliyat olan herkesin durumunu not aldım.hangi doktora kim ne zaman oldu,ne sonuçlar aldı gibi. araştırmacılığa devam

harikasın valla :)

Kızlar merhaba ben geldim dün Hasan beyle görüşmem vardı benim için bu adım çok önemliydi gercekten öylede oldu yarın ameliyata giriyorum çok heyecanlıyım dua edin lütfen

Nasıl yani ilk görüşmeyi yaptın hemen ertesi gün ameliyata mı alınacaksın?Senin gittiğin gün benimde Hasan Fındıkla 2.randevum vardı.16 nisanda bana da yag enjeksiyonu yapılacak.Aslında implanta karar vermiştim ama vazgeçtim Bu forumda okuduklarımdan korktum.Sağolun yani gözüme uyku sokmadınız.Gece yatarken psikolojikmidir nedir bacağım ağrıyor tutuluyor oynatamıyordum.Sabah dedim implanttan vazgeç sen kafayı yersin yoksa..Foto ekliycem bu bacağa enjeksiyon asla yeterli gelmez ama mükemmel bacak istemiyorum yetineceğim artık kalçalarımdan yağları alsın o bile avantaj benim için...2.görüşmeyi 5 dk bana cesaret versin implantsızda senin bacağını süper yaparım ameliyat sonrası hiçbir sıkıntı çekmezsin hadi kim tutar seni gibi gaza getiren cümleler duymak istediğim için gittim..Bir ara azarladı beni sanki yüzüme ateş bastı ama çok hoşuma gitti Ancak bir insanın yakını iyiliğini gerçekten düşündüğü biri bunu yapardı...Bu arada insan psikolojisini çok iyi çözmüş pat diye burcumun ne olduğunu bile söyledi :) Ben kendisini sevdim ve güvendim ama belli etmedim tabi...Doktora dedim ki siz alabildiğiniz kadar alın doldurun meğer çok yağ doldururlarsa o kadar çok kalır diye birşey yokmuş tam aksi ne kadar çok koyulursa o kadar çok erirmiş %30u erir dedi bende oooo iyi o zman %70 kalsında yeterki kalsın dedim.Bu ameliyatı olanlar ameliyata giriş anından başlasın çıkış anı ve iyileşme dönemine kadar atlamadan anlatsın Lütfeeeennnnnnnn

İrigözler inşallah sağsalim ameliyatını olur güzel sonuçlar alırsın. Dualarımız seninle, bizi habersiz bırakma..

Doğru söylüyorsun Lilacc, iyice çorba oldum kafam:)

nisan 16
profilinin üzerine tıklarsan albüm ekle diye bir bölüm olmalı . oradan ekleyebilirsin sanırım. ben daha önceden eklemeye çalıştım,ama fotoğrafım büyük olduğu için ayarlayamadım. umarım halledersin.
sende eğrilik var, değil mi?slikon olmadan da doktor düzelebileceğini söyledi mi?yağın yeterli mi?

Günydınlar herkese...Görüşmede ben fiyat sormayı unuttum ilk görüşmem implant+lipo şeklinde anlaşmıştık bu arada arkadaşlar diğer nickim hulyabektas olandı o nickten vazgeçince bunu açtım Fiyat 8000di ama daha sonra 2.görüşmemde implanttan vazgeçtiğimi söyledim sadece yağ enjektesine karar verdim fiyat konuşmayı unuttum daha sonra telden öğrendim 4.000tl dediler ama sanırım bu fiyatlar kişiden kişiye yapılacak uygulamalara göre değişiyor bende 4000 olur sizde 3000 olur yada 6000 olur bilemem orasını doktor bilir...Bacaklarıma enjeksiyon nasıl olur diye yorum almak için foto koyayım dedim ama albüm ekle diyorum yine 25 mesaj sayısından bahsediyor Ne alaka anlamadım Albüm eklemek içinde mi bir şart koşuluyor..

Dilara mutlu Doktor beni birz çok tereddütlü görünce ben implantta yapsam sen yine memnun kalmazsın dedi Ben doktora dedim ki bana aynada göstermiştiniz ya yağ koyarsam böyle implant koyarsam böyle olur diye diyorum ki yağı az değilde fazla koysanız da impalantın şekline yakın olsa Dedi ki yağ erimiyecek mi ne farkeder ne kadar çok koyarsan o kadar çok erir dedi Ben yapabileceğimin zaten maksimum düzeyini yaparım ama kesinlikle implanttaki sonucu bulamazsın bunu bil dedi...Bende istiyorumki güzel şeyler söylesin olur desin yollasın..Oda bunu anladı tabi benden hiç bekleme dedi neyse onu söylerim ben dedi seni ne mutlu eder ben yağ koyarsam mutlu olcak mısın dedi bende artık kabullendim dedim tamam mükemmel olmasın ama düzgün olsun normal olsun öyle karar verdim gitti işte....Doktor sen istersen düşün dedi ertele dedi bende içimden düşün düşün nereye kadar sonuçta olacak iki seçenek var ya implant ya yağ implanttan vazgeçtiğime göre yağ...Eeee yapcak birşey yok artık karar verdik...

Selam ben de birkaç doktora mail atıp sordum
Doç.Dr.Ufuk Bilkay: seans için 2500 tl yazmış. Kalıcı olabilmesi için 2.seansın gerekeceğini belirtmiş. Prof.dr. Ahmet Karacalar superdry teknik için 6000 tl,
Op.Dr. Serkan Dinar 3000 tl,
Op.Dr.A.Arif EROĞLU 4000-4500 tl
Op.Dr. Cenk Tokat 1500-2500 tl 2.3. seans gerekebilir (lipokit sistemi)
Doç.Dr.Gursel TURGUT kök hücre ile yağ dolgusu 4000 tl
Dr.Selahattin Tulunay 5.500-6000 tl ( kök hücre )

slm arkadaşlar.benim merak ettiğim ve de yaptırmayı çok ama çok istediğim bir şeyi sormak istiyorum.popo yanındaki çukurluklarada yağ enjeksiyonu yada kalıcı dolgu yapılabiliyormu.kendisi yada çevresinde yaptıran biri varsa bilgilerini paylaşırsa çok mutlu olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…