ben teşekkür ederim canım.cesaret verebildiysem ne mutlu bana.varis çorabı konusunda rahatsızsan çok kalınını almaya bilirsin.eczanelerde hem kalını hem incesi satılıyor.yazı düşünmüşler yani.benim şuan giydiyim de kalın diyil. eski saglığıma kavuşmuş gibiyim.zaten ameliyat o kadar kolay bir şeyki.ameliyatdan çıkınca koşmaya bile hazırdım.implantı bilemem ama yağ enjektesinde iyileşme süreci çok kısa.bir tek korku erime korkusu.ben de merakla bekliycem işte şuan için bir erime falan görmüyorum.durumumdan haberdar edicem sizleri
Günydınlar herkese...Görüşmede ben fiyat sormayı unuttum ilk görüşmem implant+lipo şeklinde anlaşmıştık bu arada arkadaşlar diğer nickim hulyabektas olandı o nickten vazgeçince bunu açtım Fiyat 8000di ama daha sonra 2.görüşmemde implanttan vazgeçtiğimi söyledim sadece yağ enjektesine karar verdim fiyat konuşmayı unuttum daha sonra telden öğrendim 4.000tl dediler ama sanırım bu fiyatlar kişiden kişiye yapılacak uygulamalara göre değişiyor bende 4000 olur sizde 3000 olur yada 6000 olur bilemem orasını doktor bilir...Bacaklarıma enjeksiyon nasıl olur diye yorum almak için foto koyayım dedim ama albüm ekle diyorum yine 25 mesaj sayısından bahsediyor Ne alaka anlamadım Albüm eklemek içinde mi bir şart koşuluyor..
alaturka
sen ne yaptın. neye karar verdin? doktorlarla görüşme yaptın mı?
senin boy kaç kilo ve baldır kalınlıgın bi söylermisin
Arkadaşlar ben tanıdık vasıtasıyla Amerikan hastanesinde Prof. buldum......Amerikan hastanesini hepiniz biliyorsunuzdur, istanbulun en iyi hastanelerinden birisi vede iyi dr.ları olan olan bir hastane...Sözüne ettiğim dr.da Prof.Dr Gürkan Özcan isterseniz netten özgeçmişine bakınız vede eskiden Onur Erol'la Onep te birlikteymiş....Bu dr. gayet makul ücretle operasyon yapan yani paragöz bir dr. değilmiş...Benim pazartesi randevum var...Hala dr. arayışında olan arkadaşlara bir fikir olur...Kendim ve sizler içinde detaylı bilgi alıcam ve sonuçtan sizi haberdar edicem, isteyen arkadaşları ona yönlendiricem.
Burda kader arkadaşı olduk.Kendim için ne istiyorsam sizler içinde aynısını temenni ediyorum.Hem makul ücret hemde iyi bir dr. olması hepimizin tek arzusu.İnşallah olumlu geçerde bu dertten kurtulmak isteyen arkadaşlara bir faydam dokunur.
lilacc
son halinle güzel bacaklarınla(maşallah)bize etekli foto ekler misin?İnan, bacaklarına görünce mutlu oluyorum. benim bacak yapıma benzediği için ümitleniyorum.
arkadaşlar bacaklarımın resmini ekledim yorumlarınızı bekliyorum.
ekledim canım.yeni resimlerime baka bilirsiniz
Lilacc...Allahım nazarlardan saklasın...bacakların mükemel görünüyor...
Lilacc..canım senin operasyon öncesi resmin varmıydı?...sildin mi yoksa?
.
teşekkür ederim canım.ameyiyatdan yeni çıkınca daha mutluydum.şimdi gözlerim alışdımı ne keşke daha güzel olsaydı diyorum. ama buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?