Bacak dolgusu yaptıran var mı?

çok merak ediyorum nasılsın papatya bide resmini görebilirmiyim

nisan16, 4000 TL olan normal yağ enjeksiyonu mu? 2.3. ameliyatlarda aynı ücret mi alınacak bunu sordun mu?

Evet yağ enjeksiyonu fazlalıklardan yağ alınıp bacağa enjekte edilecek...2.ve 3.operasyonları sormadım açıkçası düşünürmüyüm daha bilmiyorum ameliyattan sonra neler olacak duruma göre...Çok rahat bir operasyon ise düşünürüm ama fiyat sormak aklıma gelmedi...Bu emaliyatı olan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen..Birde şunu merak ediyorum Genel anestezi altında olan ameliyatta sonda takıyorlarmış bu sonda nasıl takılıyor..Açıkçası ve kısacası bakireliğe zararı var mıI?Ay ne bilim bilmeyince böyle saçma soru olabiliyor..

lilacc
son halinle güzel bacaklarınla(maşallah)bize etekli foto ekler misin?İnan, bacaklarına görünce mutlu oluyorum. benim bacak yapıma benzediği için ümitleniyorum.

alaturka
sen ne yaptın. neye karar verdin? doktorlarla görüşme yaptın mı?

Kimseyle görüşme yapmadım dilaramutlu, ben bi isimde karar kılıp hem görüşme hem ameliyat düşünüyorum. Forumun ilk sayfalarına bakıyordum da Ufuk Bilkay dan pınar isimli bir arkadaş memnun kalmış. Fiyat da çok yüksek değil sanırım Ufuk Bilkay'da. Normal yağ enjeksiyonu olucam gibi zaten. Sen neye karar verdin? Aslında toplanıp 4-5 kişi bir doktora gitsek indirim de olur biribirimize destek de oluruz.

Arkadaşlar ben tanıdık vasıtasıyla Amerikan hastanesinde Prof. buldum......Amerikan hastanesini hepiniz biliyorsunuzdur, istanbulun en iyi hastanelerinden birisi vede iyi dr.ları olan olan bir hastane...Sözüne ettiğim dr.da Prof.Dr Gürkan Özcan isterseniz netten özgeçmişine bakınız vede eskiden Onur Erol'la Onep te birlikteymiş....Bu dr. gayet makul ücretle operasyon yapan yani paragöz bir dr. değilmiş...Benim pazartesi randevum var...Hala dr. arayışında olan arkadaşlara bir fikir olur...Kendim ve sizler içinde detaylı bilgi alıcam ve sonuçtan sizi haberdar edicem, isteyen arkadaşları ona yönlendiricem.

Burda kader arkadaşı olduk.Kendim için ne istiyorsam sizler içinde aynısını temenni ediyorum.Hem makul ücret hemde iyi bir dr. olması hepimizin tek arzusu.İnşallah olumlu geçerde bu dertten kurtulmak isteyen arkadaşlara bir faydam dokunur.

senin boy kaç kilo ve baldır kalınlıgın bi söylermisin

Canim benim boyum 1.67, kilom 57, 58 civari. Ama bacagimi olcmedim. Olcunce yazarim. Aslinda birkac corap ust uste giyince bacaklarim fena olmuyor. Bendeki carpiklik cok fazla degil; asil problemim incelik. Kilo alsam da bacaklar ince kaliyo...

Canım görüşmenin olumlu geçmesini çok isterim. Merakla bekliyorum görüşme sonucunu..

lilaccc
bacakların maşallah hiç değişmemiş. nazarlar değmesin canım.
bence senin bacak kenarlarına yaptırdığın yağ yakma sayesinde daha da güzelleşecek bacakaların.sakın buarayı bırakma canım.:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…