Slm kızlar..21 gün oldu enjeksiyonuma. şimdilik iyi. 9 gün sonra kontrolüm var. Yaa bakınca mutlu oluyorum. Hele dizimin arası biraz da olsa kapandı .o bile mutlu ediyor beni. Inş. 2. Ci daha iyi olur.
dior
uzun zamandır yoktur. ameliyat için araştırma yaptın mı?kafanda oturtuğun doktor oldu mu?
MELİK_E'yi çok merak ettim. şimdi eski sayfalara baktım. macroline dolgu ile 2. ameliyata kara vermiş;ama olup olmadığını anlayamadım.
demoniac, digucumm'un bacaklarında erime oldu mu acaba,bilgin var mı?
sanırım sende de yeterli yağ yoktu değil mi?
merhaba zafiyet. bu arada nickin çok güldürüyor beni ilahi alemsin ya. ben de zafiyet geçirmiş gibiyim de ondan gülüyorum bu kadar. neyse konuya geleyim.onlar ameliyattan hemen sonra hatta ameliyat biter bitmez ameliyat masasında giydiriyorlar varis çorabını. varis çorabı için 80 lira alıyorlar. korse gerek görürlerse giydiriyorlarmış ama bende gerek görmediler. onun da fiyat 250 sanırım. ama sana da gerek görmezler bence.bir gece orda kalıyorsun. zaten hastane çok güzel. hemşireler bol bol ilgileniyor seninle. dediğim gibi çok profesyonel bir ekip. inşallah bizim bacaklar da güzel olur da adama küfretmeyiz ehuheuhee.Mıssense mrb.
Ben de bulent bey e amelıyat olucam ayın 14 unde.senden ogrenmek ıstedıgım sey,amelıyata gıderken korse ve varıs corabını sen mı alıp yanında goturdun yoksa ordan mı aldın? Fıyatları ne kadar? Ayrıca bır gece kaldın mı aynı gun mu cıktın???
selam:) çok sağol ama bu daha ilk görüntüleri 1 hafta bugün doldu. ödemler inince ve yağların bir kısm eriyince ortaya nasıl bir görüntü çkcak bilmiyorum. ameliyatı bülent cihantimur yaptı.karnımdan ve belimden yağ alp bacağma koydu. iz kalacağın sanmyorum çünkü kesi yapmıyor. 3 gün istirahat yeterli bence. yürümede sorun yaşamadım ama yaşayanlar en az 10 gün dinlenenler de var. kişiden kişiye vücudun verdiği tepki değişiyor. bakalım bekleyip göreceğiz.selin_22 .!.:canımmm bacakların çok güzel olmuşş bende yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum iz falan kalırmı diyee
seninkinde iz filan göremedim ben ama bilmiyorumki nasıl yapıyolar biraz bilgi verirmisin hemen yürüyebiliyormusun
merhaba zafiyet. bu arada nickin çok güldürüyor beni ilahi alemsin ya. ben de zafiyet geçirmiş gibiyim de ondan gülüyorum bu kadar. neyse konuya geleyim.onlar ameliyattan hemen sonra hatta ameliyat biter bitmez ameliyat masasında giydiriyorlar varis çorabını. varis çorabı için 80 lira alıyorlar. korse gerek görürlerse giydiriyorlarmış ama bende gerek görmediler. onun da fiyat 250 sanırım. ama sana da gerek görmezler bence.bir gece orda kalıyorsun. zaten hastane çok güzel. hemşireler bol bol ilgileniyor seninle. dediğim gibi çok profesyonel bir ekip. inşallah bizim bacaklar da güzel olur da adama küfretmeyiz ehuheuhee.
çok teşekkür ederim hayatım doktordan şimdi geldim. Pansuman için gitmiştim. Dikişleri gördüm gayet iyi çok şükürinşallah bundan sonra birşey olmaz. Yani şu anda hiçbirşey için kesin konuşamıyorum, tedirginlik var. Benim doktorum Hasan Fındık. Ben burda papatya tarlası ve sebebim aşk isimli kullanıcılardan etkilenerek hasan beye olmaya karar verdim. Aslında randevu almak için aradığımda tarih bile yoktu kafamda. Evet bir an önce olmak istiyordum ama hepimizin yaşadığı gibi olabilecek şeylerden dolayı tedirgindim. Ama hasan beyin cumartesi saati boş olunca o tarihte olmaya karar verdim. İyikide olmuşum. Şu anda ağrım yok denecek kadar az. Yok demiyorum ama özellikle yağ konulan yerler ve alınan yerler ağrıyor. Yürüyünce sorun yok ama iki gün robot gibi yürüyordum. Bugün düzeldi yürüyüşüm. Oturup kalkarken ilk gün ve ikinci gün destek alma ihtiyacı hissettim. Ama bugün o durumda düzeldi. Foto yükleyemiyorum isteyene mail atabilirim. Ama yeni halini daha çekmedim onu yarın çekicem
Canlarım ne sorarsanız sorun ben hepsini yanıtlıycam her ne kadar yeni gibi gözüksemde ben 3 senedir bu forumun sıkı takipçisiyim ve en iyi biz birbirimizi anlarız.
heroic
hoşgeldinnn
ben de selahattin tulunaya mail attım . bakalım ne diyecek.
onun sitesinde soru cevap şeklinde bölüm vardı. bir soruya verdiği cevapta, kök hücre yöntemi ile dolgu maddelerini birlikte kullanbileceğini yazmış ve kalıcı olduğundan bahsetmiş. bir soruya verdiği cevapta da dolgu maddelerinin kalıcılığını 2 yıl olduğunu yazmış
kafayı yemek üzereyim. biri 4 yıl der, biri 2 yıl der. nasıl bir bilim bu yaaa. farklı dolgu maddelerinden dolayı böyle diyeceğim,ama her dolgu maddesi de zaten bacağa olmuyormuş .aynı dolgu maddesi için bu yorumlar yapıyorlarsa vay ki ne vayyy
herkese merhaba .irigözler öncelikle geçmiş olsun canım bacakların çok güzel olmuş.inşallah hiç erimezler canım.o ağrılar bende de vardı.ilk günler yağ alınan yerler ağrıyor 5-6 gün kadar.sonra bi de gezince yağ verilen yerlerim uyuşuyordu.ama her şey 8 günde bitti.şimdi 13 gün oldu bende.hala varis çorabı giyorum.hiç bir ağrım kalmadı kızlar. topuklularla derse gidiyorum.bi de resimdeki gibi ince çorap giymişdim topuklularla.her kes o kadar beyendiki.böyle bacaklarla nasıl tek eve gidicen dedi bir kız.yolda giderken insanların bakışlarından bacaklarımın güzel olduğunu hissediyorum.topuklularla bacaklarımı gerçekden çok beyeniyorum.hatta çoğu insandakindan daha güzel.topuksuz da mükemmel olmasa da normaller.womanwoman yazmışki ilk 3 haftada ne kadar eridiği belli oluyor.aslında öyle olmasını çok isterdim. )))) missense 110cc den falan bahs etmişsin .bana her bacağa 45 cc koydular kök hücreyle.ama benden 4oo cc çokmışdı.geriye 90 kaldı.o yüzden sana koyulan az deyil bence.resimlerini bekliyoruz. kızlar buraya yazmayı çok istiyorum.ama dediyim gibi sitedeki teknik problemmi ne yazamiyorum.bu yazıyı zar zor yazdım. eğer bu problem yalnız bendeyse o zaman yeniden başka bir isimle üye olayım.deliricem artık
missense bacakların süper olmuş.harika inşallah erimez.bu arada kimse benim sorumu cevaplamamış.arkadaşlar baldırlarada yapılıyomu yağ enjeksiyonu.benim alt bacakalarım fena değil.baldır yani basenlerim yok.oralarada yağ enjekte ediliyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?