Bacak dolgusu yaptıran var mı?

 
Anladım canım tabi her doktorun farklı yöntemleri zaten hepsi aynı olsaydı problem olurdu. Bunların arasından hangisine inanır güvenirsek artık onu tercih ederiz. Canım senin doktor kim bu arada merak ettim lilacin doktorumu
 

Burda adı geçen bir dr. değil canım.Arkadaşımın tanıdığı, onun vasitasıyla gittim.Nişantaşında muaynehanesi aynı zamanda prof. olması ona karar vermeme etken oldu.
 
Burda adı geçen bir dr. değil canım.Arkadaşımın tanıdığı, onun vasitasıyla gittim.Nişantaşında muaynehanesi aynı zamanda prof. olması ona karar vermeme etken oldu.

canım senin dok. adı ne ?bütün bacağa mı yağ enjekte edecek 3000 tl ye o zman sadece dizden altına daha uygun bi fiyat verirler burda istenen fiyatlar gerçekten çok ucuk alt tarafı bizim yağ koyacaklar arada neden bu kadar bi fiyat farkı var anlamaıyorum inan ki?
 
 

sayfa numaraları hiç kalmadı ama ben şimdi google dan baktım senin için. burada link verilmiyo biliyosun sen bi goggle aç macroline dolgu yaz ne var ne yok geliyo görüntülü görüntüsüz. burada arkadaşlar konuşurken yabancı madde konacağından zararlı olup olmayacağını düşünmüşlerdi çok. ben de çok sıcak bakmıyorum dolgu maddelerine sonuçta kendi yağın her zaman daha iyidir.
 
bu yağın da bu kadar kıymetli olacağı hiç aklıma gelmezdi. şişmanladım diye üzülmemek lazım gün geliyo yağı bile kıymetli oluyo insanın:)
 
Acaba neden dolgu maddesini daha çok tercih ediyor, merak ettim.
orasını ben de bilemedim.ben ona napayım 4 yıllık bir maddeyi dedim.sanki yağ çokmu kalıcı dedi bana. anladığım kadarıyla burda 4 yıl için erime korkusu yok yağ gibi. yüze yağ dolgusu neden yapıliyor?bi de sen 3000TLyi hem yüzün hem bacakların içinmi vericen.yoksa yüzüne ayrı bi fiyat alıcakmı.
 

Evet canim tum bacagima yapilacak.Ben tanidik vasitasiyla gittim ama.verdigi rakam bana istinadenmiydi bilmiyorum.Ama paragoz bir doktor olmadigini soylemisti arkadasim bunuda not olarak belirteyim.Adi prof.dr. Gurkan Ozcan
 

Hepsi icinde canim.tum bacak ve yuz.
 

Canim onu oyle dusunme hastane,anastesizyen,hemsire...bunlar kiralanan seyler.Operasyonlar hastanelerde oluyor, hic begenmedigin hastane amaliyathanesi,hemsiresi,odasi kullanimi icin dr.dan 1500 aliyor.
 
Canim onu oyle dusunme hastane,anastesizyen,hemsire...bunlar kiralanan seyler.Operasyonlar hastanelerde oluyor, hic begenmedigin hastane amaliyathanesi,hemsiresi,odasi kullanimi icin dr.dan 1500 aliyor.

Acikcasi dr.lar arasinda baya bi fiyat farkida degil ucurum var.sanir semte ve dr.un unune gore degisiyor rakamlar.Bazilari 10.000 ve ustunden bahsediyorlar.Sanki acik kalp ameliyati olucaz. Tovbe tovbe.
 
amaanbecevapların için sağolasın.

melik_e
sen bir ara macroline dolgu ile ilgili konu başlığı açmışsın. ve dolgu maddesinin yurtdışından sana geleceğini belirtmişsin. Bu konuda bilgi verebilir misin? sen kök hücre ile yağ enjekte ettirmiştin değil m?
 
lilacc doktorun sana bahsettiği dolgu maddesinin fiyatı nedir? yağ enjeksiyonu ile aynı fiyatamı yapıyormuş. Birde sağlığa zararı varmı imiş bu dolgu maddesinin? Cevaplarsan sevinirim...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…