kızlar
Lilacc'ın doktoru zafer atakana mail atmıştım.ceavp yazmış. bacaklarımın kenarlarındaki fazlalığın lazerle eritilebileceğini ve iç kısımlara da slikon olmayan kalıcı dolgu ile doldurulabileceğini yazmış.
lilaaccc özellikle sana sormak istiyorum . bizim bacak yapımız az çok benzediği için, sen doktorla görüştüğünde, hiç bu kalıcı dolgu maddesinden bahsetti mi? senin yeterli yağın olduğu için söylememiş olabilir mi?
bu kalıcı dolgu maddesi hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar,doktor görüşmelerinizde bu maddeden hiç bahsetti mi doktorlarınız?
eğer bu madde uzun ömürlü ve tabii ki zararı yoksa ben bunu iyice araştırmak isterim. korkarım açıkçası, çok denenmemiş bir şeyse biraz zor karar veririm. ama şu da var. ben yağ yapmak da istemiyorum . umarım zararsız ve kalıcı bir şeydir.iyice araştırmalıyım. zaten bu sene operayon işi benim için imkansız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
missense bacakların süper olmuş.harika inşallah erimez.bu arada kimse benim sorumu cevaplamamış.arkadaşlar baldırlarada yapılıyomu yağ enjeksiyonu.benim alt bacakalarım fena değil.baldır yani basenlerim yok.oralarada yağ enjekte ediliyormu
kızlar
Lilacc'ın doktoru zafer atakana mail atmıştım.ceavp yazmış. bacaklarımın kenarlarındaki fazlalığın lazerle eritilebileceğini ve iç kısımlara da slikon olmayan kalıcı dolgu ile doldurulabileceğini yazmış.
lilaaccc özellikle sana sormak istiyorum . bizim bacak yapımız az çok benzediği için, sen doktorla görüştüğünde, hiç bu kalıcı dolgu maddesinden bahsetti mi? senin yeterli yağın olduğu için söylememiş olabilir mi?
bu kalıcı dolgu maddesi hakkında bilgisi olan var mı?
arkadaşlar,doktor görüşmelerinizde bu maddeden hiç bahsetti mi doktorlarınız?
eğer bu madde uzun ömürlü ve tabii ki zararı yoksa ben bunu iyice araştırmak isterim. korkarım açıkçası, çok denenmemiş bir şeyse biraz zor karar veririm. ama şu da var. ben yağ yapmak da istemiyorum . umarım zararsız ve kalıcı bir şeydir.iyice araştırmalıyım. zaten bu sene operayon işi benim için imkansız. Allah hepimizin yardımcısı olsun
galiba ,herkes alt bacaktan şikayetçi..benim derdimde basenler
Kızlar bugün dikişler alındı birde womanla tanıştık bu arada kızlar Hasan beyin sabit fiyatı yok herkesin durumuna göre fiyat
missense bacakların süper olmuş.harika inşallah erimez.bu arada kimse benim sorumu cevaplamamış.arkadaşlar baldırlarada yapılıyomu yağ enjeksiyonu.benim alt bacakalarım fena değil.baldır yani basenlerim yok.oralarada yağ enjekte ediliyormu
famille edilmemesi için bir sebep yok heralde. burada rastlamadık ondan cevap verilmiyordur. bir doktora mail at istersen.
amaanbe
dolgu maddesi için önceki sayfalara baktım. başım döndü vallahi... bir türlü denk gelemedim bu konu içerekli sayfalara... aklında kaldıysa aşağı yukarı sayfa numaraları yazman mümkün mü? teşekkür ederim.
lilacc sağol canım
dolgu maddesinin 4 yıl kalıcı olduğunu doktor mu belirtti . sanırım fiyatı daha yüksektir.10 yıl gibi olsa düşünürüm,ama zararları konusunda emin olmam lazım.
Canım öncelikle çok teşekkür ederim yorumun ici senin bacaklarda şahane görünüyor. Şahsen seni böyle yolda görsem gözüm bacaklarda kalırdı emin ol:) benim ağrılar bugün daha ii ama topuklu ayakkabı giyebilecek durumda değilim. Birsey sorudan canım sen kaç gun korse giydin birde dikkat ettim morarma yok bacakta hiç morarma olmadimi sende. Doktor erime yüzdesi verdi mı sana
evet kendisi belirtdi 4-5 yıl gibi kalır dedi.fiyatını sormadım doğrusu.hemen istemem dedim.ama Zafer bey yağdan daha çok o dolgu maddesini öneriyor.zararı yok dedi.zaten Zafer bey ne yenilik varsa hepsinden kullanıyor.lazerle yağ parçalama,bacağa dolgu maddesi falan hepsini ilk onda duydum.insanın parası olsa tabii ki 4 yılda bir yaptırır.ama büdce ona yetmez yani
İrigözler
Canım nasılsı, dün gördüm bomba gibiydin:)) Sanki 5 gün önce operasyon geçiren sen değildin:)) Doğrusu deniliyorduda inanmıyordum,hemen ayağa kalkılılacak bir operasyonmuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?