Seninle tanistigima cok memnun oldum canim.Dedigin dogru hasan beye ucretini sordugumda 5000 dedi.Gerci 4000 binde olsa fark etmez hasan beyi dusunmuyorum.gitmis olmak icin gittim.aklimda acaba gitsemiydim dusuncesi olmucak.
merhabalar izmir de bu ameliyatı yapan dr var mı yada izmir de ameliyat olan bir arkadaş var mı? yardımcı olursanız sevinirim.[/QUege üni.OTE]
ege üni.ufuk bilkay....
Merhaba womanwomn, Hasan Bey' i neden düşünmüyorsun: Muayenede seni rahatsız eden bişey mi oldu? ben de gitmeyi düşünüyorum çünkü?[/QUOT. Yooo rahatsiz olmadim tam tersi cok alakali davrandi.Bende yeterli yag bulamadi:). Daha evvel gittigim dr. Yagimin yetecegini soyledi.O nedenle hasan beyi dusunemiyorum.
Haklisin bu forumu her actigimda bu nicki nasil bulmusum diye guluyorum. Eee napayim yazdigim her isme kullaniliyor diye beni deli etti uyelik girisi, o anda uyduruvermisim. Bu arada hic zafiyetli gibi falan degilim boyum 1.75 kilo almak icinde saliverdim kendimi 69-70 i vurdum inan pehlivan gibi oldum. Ama bacaklarda tik yok onlar hala incecik duruyor bileklerim oyle inceki yanlardaki kemik birine carpsa ugunur valla.
Senin bacaklar super olmus, benimkilerde o kadar olsa sukur diycem.
ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek( kafam çok karışık
sen kime ameliyat olacan?bülen beye mi olacan sende
hayır ferrul bingül yapacak benim amaliyatımı..
ya kızlar ferruh bey 400cc alıyormuş.her bacağa 200cc koyuyormuş fiyatı 3000 tl. saffet bey ise 200 cc alıyormuş sadece fiyatı 1200 tl. bu durumda saffet beyin ki yarı yarı daha az bu sonuçta insanı ne kadar mutlu eder?bide eriyceğini düşünürsek( kafam çok karışık
ferruh hocayıda düşün bence 3000 tlHerkese merhaba,
Foruma yeni üye oldum. Benimle aynı sorunu yaşayan ne çok kadın varmış. Eskiden çok önemsemiyordum aslında ama bir gün erkek arkadaşımdan bacaklarımın çarpıklığı ile ilgili bir cümle duyduğumdan beri kafayı buna taktım. Ha tabi kendisi artık erkek arkadaşım değil elbetteBen ciddi kompleks yaptım bu durumu. Etek giyiyorum ama hep diz altı olmak zorunda. diz üstü eteği de rahatça giymek, yazın denizde rahatça dolaşmak istiyorum. Ben de bir süredir yağ enjeksiyonu yaptırmayı düşünüyorum. Birkaç doktor araştırdım. Selahattin Tulunay, Hasan Fındık, Bülent Cihantimur ve Ahmet Karacalar alternatiflerim. Tabii bütçe ve kalıcılık önemli. Selahattin Tulunay'a bir mail gönderdim. 5000-7000 TL arası bir fiyat verdi. sitesinde kalıcı bir işlem olduğu belirtiliyor. Yağ enjeksiyonunu ona yaptırmayı düşünüyorum. Forumda okuduklarıma bakılırsa sanıyorum ortalama ücretler hep bu civarda. Kendisi ile ilgili bilgisi olan, daha önce kendisine enjeksiyon yaptıran arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum.
Herkesin istediği görüntüye kavuşması dileğiyle...
lilacc
sen doktora ameliyattan önce şu fiyat demiştiniz dedin mi?
insaf yaaaa.... bari parayı alıyorlar doğru düzgün yapsalar. en önemlisi dürüst olsalar keşke
Yazmayı unuttum. Ameliyat olan tüm arkadaşlara geçmiş olsun. İrigözler çok güzel olmuş bacakların. Missense sende zaten fazla problem yokmuş. Şuanki hali çok iyi. Su-ay seninde eskisine oranla çok iyi ve iyi fiyata yaptırdın. Lilacc seninde çok güzel. Lilacc bir daha kontrole gidecekmisin? Eğer gidersen dolgunun fiyatını , sağlığa zararı olup olmadığını ve silikondan farkını sorarmısın? Çok şey istedim galiba. Teşekkürler şimdiden...
senin bacaklar kac cm baldır kısmı ölçtün mü hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?