Arkadaslar benim anlamadigim bisey var; Nasil oluyor da kesin olarak kaliciligi olmayan bir yontem icin doktorlar bu kadar para isteyebiliyor. En azindan madem kalicilik icin garanti verilmiyor; o zaman makul olmalari gerekmez mi? Hasta memnuniyetini kimse onemsemiyor, goz ardi ediyorlar. Ayy vallahi deli olucam yaa!!!Ameliyat olan arkadaslar gecmis olsun; yaglari daim olsun innnsallahhh!
kesinlikle çok haklısın fiyatlar yüksek aslında söyle bişey olmalı bikere olursun ve parası neyse verirsin ama erime olursa ikinci yada üçüncüsü kesinlikle ücretsiz olmalı :)) ne ii olurdu gerçi ozamanda fiyatı iyice yükseltirlerdi
yarın 9,30 da ameliyat demişsin ayhh inş iyi olur herşey sendedemi çarpıklık vardı ameliyat olan arkadaşlarımızın bilgilerine çok ihtiyacımız var bizi habersiz bırakmayıameliyat olup 1 yılı aşan arkadaşlarımız vardı ama hiç biri gelmiyor artık siteye bilgide alamıyoruz keşke gelip haber verseler yaaa(
17 nisanda taburcu olacağım sabah hemşireyi çğırdım oda da dolansam sorun olur mu diye sordum olmaz dolan dediler kalktım kalkerken diz içlerimde acı oluyordu dayanılmayacak acı değil sadece psikolojik olarak bacaklarından kan akmasın diye dikkat ederek kalkmak istiyor insan..Sonra dedim hazır hastanedeyken ben idman yapayım akabildiği kadar aksın normal yürümeye kalktım yürülüyor kan falanda sızmadı öyle odanın içinde defalarca tur attım bir de şu koltuğa oturayım ona da oturup kalktım Bu kdar yeter şimdi uznayım dedim sonra pansuman için hemşire geldi saat 13.30 gibi doktorun asistanı geldi içimden diyorum ki galiba kovulacağım hazır öyle otomatik yatak bulmuşum karşımda televizyon var ne gerek var ki rahatı bozmaya :) Herşeyimde düzgün gitti aksilikte yok ki bi bahanem olsun kalmak için..Neyse gitme vakti geldi yolcu yolunda gerekiyormuş...Çıktım dışarıya ne yapsam metrobüsle mi gitsem taksiyle mi diye düşündüm metrobüse ne kadar yürülüyor diye sordum baktım biraz uzun gibi aslında giderdim ama bi kan akar falan rezil olurum millet direkt adet olmuş der...Taksiyle gitmeye karar verdim.Eve geldim ağrı kesici ilaç almam lazım Pazar açık eczane yok bizimkiler evde annem dışında kimse bilmiyor O gece arkadaşımda kaldım yalanını uyduruverdim...Nasıl sinirlendim nöbetçi eczane uzakta arabayla gideyim dedim bindim gittim bi baktım orasıda kapalı yanlış yere gitmişim O gece ilçsız yattım bi sıkıntı vermedi sabahtan aldım Sabahtan dışarı yine çıktım bir sorun yok...Bacaklarıma bakmıyorum eridi mi erimedi mi diyehiçbirşey anlamadım ben hala çünkü yine etek giymeyeceğimi biliyorum Doktor iyi iş çıkarıyor ona hiçbirşey demiyorum suç benim bacaklarımda erkekler kadın oluyor benim bacağım bacak olmuyor ben birtek bunu anladım...
büyük güne az kaldı yarın sabah saat 9:30 da amaliyatım gerçekleşecek allahın izni ile öncesinde ve sonrasında resim çekecekler bunları sizlerle paylaşacağım nolur dua edin...
Nisan 16 canım gecmis olsun sen hangi doktora ameliyat oldun
MRB. KIZLAR
Bursa da Bulent Bey e ameliyat oldum bir gece kaldim ertesi gun dondum. Hala yatak dosek yatiyorum.Gunde 3 kez agri kesiciyle duruyorum . karnim bacaklarim cok aciyor ama en fenasi ameliyatin ertesi gunu regl oldum bu da acilarimi ikiye katladi.Raporluyum ise falan gidemiyorum.Butun bedenim hasta en kotusu siddetli bir basagrisi var burda gittigim doktorlar guclu agrikesiciler yazdi gecmiyor sadece azaliyor.Gelelim bacaklara ..... 2. gunu sismeye basladilar su an cok gerginler sis haliyle ancak normal duruyorlar. sisler gidince gorucez bana ne kalicak. Bu haliyle cok begendim aynanin karsisina geciyorum agridan iki buklum ayakkabi ve kisa etekle bacaklarima bakiyorum boyle kalirsa verdigim para az bile. Ama doktor 20 bin ver sutun gibi bacaklar yapayim dedi bende oldu arabami satip geleyim dedim:))) 4000 liraya bu kadar yapabildi yani ne kadar ekmek o kadar kofte bekleyip gorucez.
Merhaba Zafiyet, Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah acıların hemen geçer ve yeni bacaklarının tadını çıkarırsın. Takıldığım bir nokta var. 20 bin ver sütün bacak yapayım ne demek anlamadım. ayrıca hep şüphelendiğim bi şey var. Sanki kampanyalarda yapmaları gerekenden azı mı yapıyorlar. Bilemiyorum. Ben de Bülent Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorun tarzı davranışları ilgisi hakkında bilgi verebilir misin? Bir de hastanae sürecin nasıl geçti. Bah Bahsedersen sevinirim.
Benim bacaklara kalcadan itibaren deformite var dedi yani fazlaliklari alip ust bacak icinden ve disindan eksik yerlere koyarak dumduz yapacakti bende bu fiyat cok dedim.Cok sasirdim dedim alt bacak butundur diz ici disi diye ayrilir mi dedim oda sadece diz alti yag transferi icin bu fiyat dedi. Bende dizin dis kisimlarini bari doldur 6000 vereyim dedim yok dedi .Bacagin her bolgesi icin ayri fiyat uygulanirmis ne bileyim iste oyle seyler .Merhaba Zafiyet, Öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah acıların hemen geçer ve yeni bacaklarının tadını çıkarırsın. Takıldığım bir nokta var. 20 bin ver sütün bacak yapayım ne demek anlamadım. ayrıca hep şüphelendiğim bi şey var. Sanki kampanyalarda yapmaları gerekenden azı mı yapıyorlar. Bilemiyorum. Ben de Bülent Bey e ameliyat olmayı düşünüyorum. Doktorun tarzı davranışları ilgisi hakkında bilgi verebilir misin? Bir de hastanae sürecin nasıl geçti. Bah Bahsedersen sevinirim.
Yaa doktorumun hakkini yemiyeyim adam cok muntazam doldurmus. olcumleri iki bacagin esit, gecisler cok iyi tek istegim bu paraya olmusken dizin dis kisimlarinida doldurmasiydi o olmadi ama diz iclerim cok sorunluydu oyle ki dizlerimden bileklerim birlesmiyordu diz iclerinede cok iyi mudahale etmis oldukca duzgun duruyor. su an tek dilegim yaglarimin kalici olmasi doktor % 70 kalir dedi buna ben dunden raziyim. simdi sadece dua ediyorum pozitif enerjiler yolluyorum bacagima Allahim nolur bu yastan sonra izin ver etek giyineyim diye...
benim hedefim sensin zaten senın yazdılklarını buyuk dikkatle okuyorum :) çok iyi iş çıkarmış doktorun. arada bir kaysam da senın doktorun bana en yakın gelen. inşallah bole kalır çok güzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?