Bacak dolgusu yaptıran var mı?

tşk ederim bana sayfa numarasıda verebilirmisin bulamadım demoniac tekrar tşk

merhaba tektaşh sen hangi dr a ameliyat olmayı düşünüyorsun

geçmiş olsun sanırım bu operasyon sonrası yürüme işi dr una göre vede kişiden kişiye değişiyor ben 2 hafta boyunca yürümede ciddi zorluklar yaşadım .2 hafta izin almakla çok iyi yaptığımı düşünüyorum. sen bu arada kime ameliyat oldun

ferruh bingül amaliyatımı yaptı bugün birazdaha rahatım 4. gün ve kendim yürüyebiliyorum en azından tuvalete tek gidiyorum biraz sürüklüyorum ayagımı sonra adım atmaya başlıyorum ağrım yok ilaçlarıma devam ediyorum ve çorabımı çıkarmıyorum ama yarın banyo yapacağım sonra dr. gideceğim iyi hissedersem ordan işe geçebilirim bu gece ezikler ve morluklar yüzünden çok ii uyuyamadım etlerim simsayah olmuş ama oda geçecek bacaklarım okadar güzelki inşallah emeğime karşı erimez :)))

Azrasahra sen ne zaman yaptirdin su an ki durumun nedir?Kac haftadan normale dondun? Benim bacaklarimin 8. gunu ve hala aciyorlar ?

Bu Ilizarov yöntemi çok cazip görünüyor ama baya zorlu gibi. Fiyatı hakkında bilgisi olan varmı acaba?

arkadaşlar ilizarov yöntemi baya zorlu ama yeni çıkan bir yöntemi okudum Plak yöntemi ile yapıyorlar.yani bakınca bacakda hiç bir şey gözükmüyör.qaliba kemik içine bir şeyler konuluyor.Metin Küçükkaya yapıyor ortopedist.bence çarpık bacağı olanlar mutlaka onunla bir görüşsünler derim.benim imkanım olsaydı mutlaka görüşürdüm.İstanbulda çalışıyor.resmi sitesinde bir kadının çarpık bacağını dümdüz yapmış.ve de tedavi döneminde de ilizarovdakı gibi öyle çelik şeyler falan yok.çok hoşuma gitti yaa.ve de qaliba çok kısa sürede düzelme sağlıyor.bence en önemlisi etrafındakı insanların bacağına bir şey konulduğunu fark etmemesi.arkadaşlar dediyim gibi çarpık bacaklara estetik ameliyat aparsınız ama dümdüz bir görüntü elde etmeniz mümkün diyil.çünki dizler birleşmiyor yine de.sizden ricam İstabulda yaşıyosanız o doktorla görüşün ve bizleri bilgilendirin.

lilacc ben metin beye muayene oldum geçen yıl. kemiklerimin eğri olmadığını o söylemişti. ama o kadar kısa sürede düzelme sağlayacağını zannetmiyorum çünkü bana röntgen çektirmeden önce anlatmıştı önce bir bacağı düzeltiyoruz sonra diğerine geçiyoruz bir tanesi 1-1,5 yıl sürüyor ve çok zor bir süreç demişti. gerçi ben kemik eğri olsa yine de düşünebilirdim ama... yalnız şunu söyleyebilirim çok iyi bir doktor. tacir değil adam gibi adam ben çok sevmiştim.

ama bacak eğriliyi zaten maksimum 3 aya düzeliyor.boy uzatmak için o kadar süre gerkli bence.tabii okuduklarıma dayanarak söyledim.bir de eyriliyin derecesi de çok önemli.bu onun röportajından 1 parçası
Bacak eğrilikleri ilizarov dışında tedavi edilemez mi?
Bacak eğriliklerin de ilizarov en son baş vurulacak yöntemlerden biridir aslında. Son yıllarda özellikle ameliyat sırasında ilizarov benzeri cihazlarla eğriliği düzeltip kemiğin içine çivi ya da plak yerleştirerek ameliyatı tamamlıyoruz. Ve hasta uyanmadan cihazı çıkartıyoruz. Böylece hasta uyandığında bacağında ilizarov cihazı olmuyor ve bacağındaki yamukluktan bir tek ameliyatla kurtulmuş oluyor. Hastanın bacağı tek ameliyatla düzelmeye uygunsa bu yöntemi tercih ediyoruz. Ama düzelme sağlanmazsa, bacakta kısalık da ortaya çıkıyorsa; ilizarov uyguluyoruz.

ZAFIYET bacim,bacaklarin cok güzel olmusinsallah tüm yaglrain kalir,bizide haberdar edersen seviniriz...benim sorunum bacaklarimin cok ince olusu,egrilik yok ama hic fark etmiyor,etek giyeemdikten sonra,her yerde bacaklari saklamak zorunda kaldiktan sonra ayni kpiya cikiyor...yakinda bende bir islem yaptrimak istiyorum amaaaaaaaaa kime,hangi doktora,karar verme asamasinda sizlerin sonuclari cok önemli,...selamlar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…