smr ve sarponun bacak sonrası resimleri tıpa-tıp aynı.böyle bir şey olamaz.benzerlik diyil bu.aynı resim.bu bacaklar hanginizinki ya anlayamadım
lilacc ben de onları okuyarak gitmiştim ama doktorun anlattıklarını söylüyorum. belki bana önbilgi vermek için normal ameliyat sürecinden bahsetmiştir bilemiyorum. zaten röntgen çekildikten sonra üzerinde ölçümler yaptı ve kemiğin eğri olmadığını söyledi, ayrıntılı bilgiye gerek kalmadı.
gülerer hanım lütfen sözlerinize biraz dikkat edin.kızım mızım ne anlayamadım.ahbabımmısınız nemisiniz. resimleri görmek için kullanıcıyla arkadaş olmak gerekli.yoksa görünmüyor resimler
ben dün 11 de ameliyata girdim kaçta çıktığımı hatırlamıyorum saate bakmadım ama yürüyerek ayrıldım zaten tek gitmiştim terminale gittim gittiğimde 14:20 ydi şehir dışından gelmiştim ankaraya terminalde 17:30 a kadar bekledim bilet bulamadığım için sonrada 10 gibi evde oldum dediğim gibi bu süreçte tek başımaydım yavaşta olsa da yürüyebiliyorum sırt üstü yatabiliyorum bu kısım benim için zor oldu hiç alışık değilim yan yatarım hep ama yan yatınca acıyor
ferruh beyde karar kılmak üzereyim
yalnız ameliyatı genel anestezi ile mi yapıyor? sedasyon ya da lokalle yapmaz mı? :26:
smr 79 geçmiş olsun, bacakların da güzel olmuş. Ama söylemeden geçemedim senin bacakların ameliyattan sonraki halleri sarpo isimli bir arkadaş vardı, onunkilere çok benziyor, hatta aynısı diyebilirim:) Bkz. sayfa 466
canım benim çok sağol .belki de doğru söylüyosundur.aslında benim de röntgenim çekildi bir kaç yıl önce.bana da aynı şey dendi.kemikte eğrilik yokmuş.senin bacaklarını bilmem ama kemikden kaynaklanmıyosa nasıl bacağımın bu duruma geldiyini anlamıyorum.Çok şükür ki düzeltdik yine de .gönül isterdi ki dümdüz olsun ama buna da şükür.en azından bakınca eğrilik falan gözükmüyor.çok güzel olmasalar da normaller.ben de metin beyin yazdıklarını okuyunca çok sevindim yine de.zahmetsiz bir şeyse acaba denesekmi dedim bu plak yöntemini.cazip geldi.
kendi kiliniğinde sedasyonla hastanede genel anesteziyle yapıyor buna hastalar karar veriyor
smr ve sarponun bacak sonrası resimleri tıpa-tıp aynı.böyle bir şey olamaz.benzerlik diyil bu.aynı resim.bu bacaklar hanginizinki ya anlayamadım
smr 79 geçmiş olsun, bacakların da güzel olmuş. Ama söylemeden geçemedim senin bacakların ameliyattan sonraki halleri sarpo isimli bir arkadaş vardı, onunkilere çok benziyor, hatta aynısı diyebilirim:) Bkz. sayfa 466
evet , ben de resimleri karşılaştırdım , 466. sayfada sarponun eklediği resimler ile smr79 un albüme koyduğu resimler aynı gibi ya , neden böyle?
Woman... bende çok şaşırdım...ama bir açıklaması vardır heralde...yanlış resim kopyalandı diye düşünmek istiyorum..ne bileyim..belki dosyasında vardı...ama dönüp hiç mi bakmadı?/SIZE]
cevapladığın için çok sağol canım
peki kendi kliniğinde fiyat değişiyor mu?
sedasyonla da aynı başarılı sonucu elde edebilir mi?
senin de resimlerin var mı?
ben çok beğendim ferruh beyin tarzını
yarın gidip olasım var sedasyonla
eylül ayında burun ameliyatı oldum ve genel anestezinin dezajantajlarını bire bir yaşadım, metabolizmayı yavaşlatıyor ve unutkanlık yapıyor bünyede
bu yüzden tekrar genel anestezi almak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?