Bacak dolgusu yaptıran var mı?

canım benim çok sağol .belki de doğru söylüyosundur.aslında benim de röntgenim çekildi bir kaç yıl önce.bana da aynı şey dendi.kemikte eğrilik yokmuş.senin bacaklarını bilmem ama kemikden kaynaklanmıyosa nasıl bacağımın bu duruma geldiyini anlamıyorum.Çok şükür ki düzeltdik yine de .gönül isterdi ki dümdüz olsun ama buna da şükür.en azından bakınca eğrilik falan gözükmüyor.çok güzel olmasalar da normaller.ben de metin beyin yazdıklarını okuyunca çok sevindim yine de.zahmetsiz bir şeyse acaba denesekmi dedim bu plak yöntemini.cazip geldi.

gülerer hanım lütfen sözlerinize biraz dikkat edin.kızım mızım ne anlayamadım.ahbabımmısınız nemisiniz. resimleri görmek için kullanıcıyla arkadaş olmak gerekli.yoksa görünmüyor resimler

sana yanlışlıkla arkadaşlık teklfi kutucuğunu tıkladım galiba lilyak fazla takılamıyorum siteye tecrübesizim yani

ferruh beyde karar kılmak üzereyim
yalnız ameliyatı genel anestezi ile mi yapıyor? sedasyon ya da lokalle yapmaz mı? :26:

arkadaslar ben dun oytun idille silikon icin gorustum daha once okuduysaniz yag transferi yaptirmistim ama pek memnun kalmadim benim sorunum incelik sanirim mayista silikon taktiracagim ama acidan ve nebiliyim backlarimin sakat kalmasindan korkuyorum oytun bey boyle birsey olmaz dedi ama ya kangren olursam of cok kararsizim silikon taktiran arkadaslar yada bilgisi olanlar lutfen yardimci olsun
xoxo

]
stella....evet bende baktım şimdi...çok haklısın...olabilir mi böyle bişey?
sanki yanlışlıkla sarpo nun resimleri yüklenmiş gibi....

benimkilerde de pek düzgün bacak görüntüsü yok, biz yıllardır eğri sanıyoduk ailece, bir tek annem düz olduğunu iddia ederdi o da anne olduğundan muhtemelen:) metin bey kas ve yağ dokusundan dolayı böyle göründüğünü söylemişti. ben aynı röntgeni ahmet beye muayene olurken de götürdüm belki bir faydası olur diye, o da aynı şeyleri söyledi, bacakların dış kısımlarında fazla yağlar varmış mesela bunlar bacağı dışa kavisli yapıyor eğri gibi şimdi onlar alınacak. iç kısımlarında da eksiklik var, bacakta 2 başlı bir kas varmış biri dışa doğru öbürü içe, benim iç kısımdaki fazla gelişmemiş, yağ da çok olmayınca... ameliyat olsun bakalım nasıl görünecek. aslında ben burada yazan çok kişinin kemik eğriliği sorunu olduğunu düşünmüyorum.

kendi kiliniğinde sedasyonla hastanede genel anesteziyle yapıyor buna hastalar karar veriyor

cevapladığın için çok sağol canım

peki kendi kliniğinde fiyat değişiyor mu?
sedasyonla da aynı başarılı sonucu elde edebilir mi?

senin de resimlerin var mı?
ben çok beğendim ferruh beyin tarzını
yarın gidip olasım var sedasyonla
eylül ayında burun ameliyatı oldum ve genel anestezinin dezajantajlarını bire bir yaşadım, metabolizmayı yavaşlatıyor ve unutkanlık yapıyor bünyede
bu yüzden tekrar genel anestezi almak istemiyorum

smr ve sarponun bacak sonrası resimleri tıpa-tıp aynı.böyle bir şey olamaz.benzerlik diyil bu.aynı resim.bu bacaklar hanginizinki ya anlayamadım

evet , ben de resimleri karşılaştırdım , 466. sayfada sarponun eklediği resimler ile smr79 un albüme koyduğu resimler aynı gibi ya , neden böyle?

Son düzenleme:

Benziyor değil canım AYNISI !!!! ...hatta kes kopyala yapıştır yapılmış...amaç nedir, kim niçin, böyle bişey yapar anlayamadım...

Operasyon geçiren arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olmuşken kendimiz yaptırmış gibi seviniyorken vede erimemesi için dua ediyorken biriside çıkıp neden böyle çirkin bir aldatmacaya gider Ufacık gelişmeler bile bize bir umut bir heyecan bir heves getiriyor...Bu operasyonu Kimimiz maddi imkansızlıklar, kimimizde cesaretsizliğimizden bir türlü gerçekleştiremiyoruz...Ama gördüğümüz re simler ve arkadaşlarımızın yaşadıkları heyecanlar bizi olumsuzluklarımızın üstüne gidip biran evvel sorunumuzu halletmemiz için şevklendiriyor.

SMR79

Lütfen !!!! Burda paylaşımda bulunmak zorunda değilsiniz...Kimse size Kadınlar Klübüne gir üye ol demiyor ve en kötüsüde başka birinin resmini kullanmanız....

Ayıp çok ayıp...

Woman... bende çok şaşırdım...ama bir açıklaması vardır heralde...yanlış resim kopyalandı diye düşünmek istiyorum..ne bileyim..belki dosyasında vardı...ama dönüp hiç mi bakmadı?/SIZE]

evet , ben de resimleri karşılaştırdım , 466. sayfada sarponun eklediği resimler ile smr79 un albüme koyduğu resimler aynı gibi ya , neden böyle?

Bacağın aynı olmasından, duruşundan da geçtim ayakkabıda aynı olurmu canım:)))

Ard arda verdiğimiz pozlarda bile ışık yansıması değişebiliyorken bu heriki resimde netlik aynı,açı aynı milim şaşmamış:)))

Ne diyebiliriz ki...

Yazık...

Evet ayakkabı da aynı...zaten resimler aynı...bende ondan diyorum..resim dosyasımı karıştı acaba diye.Hani önceden sarpo nun resmi dosyasında vardır belki.

Evet sarpo ve smr'nin bacaklari ayni,ayni foto kullanilmis. Anlamiyorum bunun nedenini biz burda birbirimize yardimci olmak icin paylasim yapiyoruz; samimiyet olmadan paylasim olur mu? Amac nedir? Aciklama bekliyoruz!!!!

o kadar sevinmiştim ki ben de
gidip hemen o doktora ameliyat olacaktım çok güzel olmuş diye

bi de aslında ameliyattan önceki ten rengi ile ameliyattan sonraki ten rengi arasında da çok fark var
aynı bacak olmayabilir onlar, hatta photoshop bile olabilir

ben sedasyonla oldum genel anesteziyle daha önce bir operasyon geçirmiştim ben hiçbir sorun yaşamamıştım tabi ayılma süreci daha uzun sürüyo bütün gün uyukluyorsun aynı gün içinde hastaneden çıkılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…